Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 753
  • 854
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Голдънче, пожелавам ти да не стигаш до мойте мъки!

Аз имам зацапване... предните дни нямаше нищо, и с предихните пункции не съм имала проблеми.....омммм

# 106
  • Замък сред облаците
2402 май може да каже за истмоцелето?

# 107
  • София
AA, ти как си?

# 108
Ние с golden сме си писали малко по повод истмоцелето. Според мен е възможно да има на фона на предишно секцио и продължително зацапване, но ако има, Калчев със сигурност ще го види. Лошото е, че и преди съм се ровила специално, за да не я подведа и няма много информация дали може да води до повтарящи се биохимични бременности.
Описано е, че истомоцеле може да води до вторичен стерилитет, защото задържаното в него пречи на сперматозоидите, както и прави средата в матката неподходяща за имплантация, а лекар ми е казвал, че тази задържана в дефекта кръв е токсична на ембрионите (пък тя си се излива постепенно в матката, от там и продължителното зацапване). Само на едно-две места ми е попадало да пише, че повишава и риска от спонтанен аборт, без да описано на кой етап. Та не знам дали е това проблема, но вярвам, че е добре да се изключи като възможна причина при теб, golden.
По повод износването - там си зависи много от големината на дефекта и дебелината на маточната стена над него.

# 109
Наистина има крайно малко информация по темата, а чесно да си призная при мен точно това е единствената разлика с преди да забременея първи път и сега. Моята АГ не обърна внимание, а и натъртих онзи ден специално като ми взе материал за микробиология да видим изчистена ли е кандидата. Тя видя кървенето на 14 ден от МЦ и каза, че било хормонално за нея. Много силно се надявам на Калчев и дано да не ме подведе интуицията, че с него ще имаме успех. Мъжа ми се успокои доста и той и сега е по отворен на прегледи. Общо взето тази почивка ни се отрази добре. Лошото е, че спрях всички добавки и още не съм започнала приема им, а трябва.

# 110
Здравейте момичета
Минавам само виртуално да ви почерпя, понеже съм рожденник
Пожелавам си здраве, и търпение,че днес ще чувам само пожелания пт рода на "айде ,бебе" 😃
Шантал,съжалявам, както са казали момичетата,просто си дайте почивка
АА следях ситуацията,стисках палци..хайде следващия месец да е вашия..и на всички други успех момичета 🍀

# 111
Честит рожден ден, Регина!

Аз минавам да примрънкам - точно бях на фоликулометрия на 12-ти ден. Няма ДФ, само един мъничък 8мм в десен яйчник. В събота имах лека болка и пристъпване, като от О отдясно, но според лекаря е нямало О. Същевременно на епикризата ми пише "not free-fluid in Douglas", а от вас знам, че наличието на течност в Дъглас може да е признак за прясно отминала О...
Този месец бях без кломифен, сега Л ми каза, че мога да го почна (на 12-ти ден, никъде не съм срещала такъв протокол), и да видим дали ще узрее Ф. Уморих се от това "да видим какво ще стане", предният път така предозирахме кломифена с два пъти прием в един месец и ми се отрази зле та мисля този път да не го слушам и да си изчакам цикъла и тогава да почна от 3-5 ден. Докривя ми, защото започнах да се съмнявам в лекаря, а това е единственият лекар наоколо, който се нави да третираме с кломифен, а не да бягаме веднага на инвитро...

# 112
Реджина, честит рожден ден! Пожеланията няма да ги повтарям, ако те натоварва и оттук да ги слушаш, но ти пожелавам да сте здрави, щастливи и да сбъдвате мечтите си! Nature Star2

# 113
  • Замък сред облаците
Реджина, бъди честита!

Муунлит, в епикризата пише че няма течност в дъгласовото пространство, препокрива се с каквото ти е казал лекаря. 8мм е мъничък за 12 ден, мисля. Ти пробва ли прием на добавки, миоинозитола специално? Ако сега решиш да не пиеш клонифена, защо не пробваш с него този и другия месец?

# 114
Ох, благодаря ти, АА, аз реших, че се има предвид, че не е празна кухината и има течност 😵‍💫 много е мъничък този фоликул, да, тълкувам го като или да е мнооого късна овулация, или да не узрее изобщо.
Иначе инозитол си пия редовно, намерих една комбинирана добавка с висока дозировка и добри ревюта (ще сложа снимка ако някой се интересува), отделно цинк, вит Д, вит Б12, вит Ц, метилирана фолиева, вечерна иглика, убиквинол, Омега 3, магнезий, селен, колаген, куркума и две китайски билкови. Гледам и храненето да е балансирано и се чудя още какво да направя...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 15:36 от Moonlit

# 115
  • Замък сред облаците
Нали не пиеш по едно и също време:
- вит Ц и Б12
- цинк и магнезий?

Китайските билкови проучила ли си в комбинация с другите неща как се усвояват? Аз съм фен на билките, но и там си е важен правилния прием, че това че нещо е билково не значи абсолютно безопасно/безвредно и т.н.

# 116
Да, разделила съм им приема, като тук благодарностите са към теб и другите момичета ❤️ защото от вас знам, че не се комбинират вит Ц и Б12, и магнезий и цинк.

Китайските ги проучих, пратих и всичките си добавки на акупунктуристката, която ми ги изписа, и изглежда, че всичко е ок ако оставям час между приемите. Абсолютно съм съгласна с теб, билките могат много да помагат или да вредят, ако не са добре дозирани или комбинирани.

# 117
  • София
аз това с б12 и витамин Ц съм го пропуснала, може ли да повторите защо не се пият заедно?

# 118
Вит Ц може да намали усвояването на Б12 и затова е добре да се разделят, това съм запомнила.

# 119
  • София
а аз съм го пропуснала и поеследният месец пиех добавките с разстворено вит. Ц....

Общи условия

Активация на акаунт