Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 849
  • 854
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета, плахо се включвам във вашата тема.
Казвам плахо, защото имаме едно бебче на 10 месеца и се замисляме за второ.

Бях и аз в тази темички преди време. Heart

В момента се чудим, защото аз все още кърмя бебока. Не знам до каква степен е съвместимо кърмене на първото бебче + бременност (доколкото съм чела, при нормално протичаща бременност - няма проблем), но все пак се чудя. Simple Smile Отделно не знам дали разликата не е прекалено малка.

Ще хвърлям по едно око и ви стискам палци! :*

# 121
Шанталче, значи е много хубаво, че стана дума 🙂🤗

# 122
  • Замък сред облаците
Спокойно, Шанталче, просто раздели приема ❤

Здравей, Дейзи! Дени от Healthy with Deni имаше такава ситуация и кърмеше големия паралелно. Може да й погледнеш профила и да й пишеш ако имаш притеснения, отговаря всеки път.

# 123
Дейзи, добре дошла отново! Пожелавам ти скорошен успех! Nature Sparkles

# 124
Здравейте, минавам, за да благодаря за съветите! След всички изследвания и прегледи, гинеколожката каза, че нямам поликистоза. Миналият понеделник (12-ти ден от цикъл) не се видя фоликул, но днес има такъв в десен яйчник - 16.7мм. Яйчниците изглеждат добре, съответно опитите продължават по план и след днешния преглед се почувствах много добре. След като мине тази седмица, съпругът ми реши да направи спермограма. Получих препоръка от лекарката за Вита и инвитро център Димитров, но ще проуча всички възможности, включително и предложените тук и ще решим къде да я направи. Лекарката ми спомена за много добър андролог в Света София (не частната), препоръчан от нейни пациентки, но ще му мислим, ако се наложи след изследването.
През януари ще си запиша час за ендокринолог, на когото да покажа цялата папка с изследвания и ако е необходимо, да назначи други, за да знам, че и там всичко е наред (натоварване с глюкоза, Хома индекс и т.н., ако е необходимо). В общи линии лека-полека отмятаме изследвания, които никога не е излишно да се направяп и пристъпваме към връщане във фитнеса и адекватни порции, за да свалим тези излишни килограми.
Пък се надявам по Коледа този фоликул да се окаже бъдещото бобче 😀

# 125
Moмичета здравейте.
от много време не съм писала,ще почета и темите които са много. Честито на всички бъдещи мами!  :*
При мен нещата много се объркаха вече.  с този ненормален цикъл и кървене от 10ти до 14 ти ден и после пак кървене докато дойде нормалния цикъл,тука всички гинеколози ми казваха че е нормално..... Отидох при репродуктивен специалист както ме посъветвахте. Пуснаха ми куп изследвания ,гледаха ме обстойно на ехографа....малко ме изплаши докторката като каза че левия яйчник не е на мястото си а е много по нагоре ...а в него имам болки понякога. за сметка на всичко и миомен възел ...направиха ми фемофлор изследване заради постоянните бактерии. оказа се пак масово ентерококи . никакви лактобацили.... и така по схема пих флажил и слагах глобули... след това нито течение нито сърбеж,но преди две седмици пих антибиотик заради бронхит и пак течение сърбеж а пих кандизол по схема.... ама се надявам да има надежда,въпреки че на докторката обяснх че правим опити от 8 месеца,тя ми сподели че с това кървене,опитите не се броят.
Та надявам се като отида и види изследванията ми поне те да са в норма ...стискайте палци Heartpulse

# 126
Реджина, бъди честита! Желая сбъднати мечти!

Минахме днес аз при Савова и мъжа ми при Бъчваров. На мен ми назначиха изходни хормони(така ги нарече Савова) между трети и пети ден на цикъла, а между 11 и 13 ме вика на ултразвук. Каза че ми е минала овулацуята, две отделени яйцеклетки имало. Каза и колко антрални фоликула виждала в яйчниците, но не запомних, че много се бях разстроила. Кабинетът й е до тези на анестезиолога и кардиолога. Все за кюретажи съм чакала там. Та, когато отида за ултразвук, ще ходя и при генетика, да ни пише препоръка за фонда за одобрение. Бъчваров казал на мъжа ми, че му е добра спермограмата, не идеална, но добра. Праща го да направи и в Щерев, записал е обикновена с Halo нещо си, микробиология на еякулат и няколко кръвни изследвания и така заедно ще ги тълкува. Дано не пропускам нещо.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 22:46 от Minnie.Mouse

# 127
Хей, хей прекрасни ❤🥰🥰🥰
Минавам да ви замеря с малко от памперси от Вяра моето бебе герой 🥰 и да ви поръся с 33 седмичен син прашец 🥰 Моето сърце вече и пълно и ви пожелавам всички “стари кучета” да отивате в отчетната ❤ Виртуални прегръдки на всички ❤ Не съм се включвала скоро, но си ви следя ❤ Много плюсове да има на тестовете заа Коледа ❤ На момичетата с процедури  пожелавам тези да са успешни и догодина под елхата на гушкате по едно или две джуджета 💙💜

# 128
  • гр. София
Мини Маус, аз също съм пациент на д-р Савова и вярвам, че си в много добри ръце.
Споко, тя само понякога преглежда в този кабинет, който е до анестезиолога, повечето пъти е в друг кабинет в другия коридор.
Но така или иначе, пожелавам ти след има-няма година да чакаш пред кабинета на анестезиолога за хубав повод! Heart

# 129
regina,честита да си! Пожелавам ти много здраве и щастие, и съм сигурна, че и всичко друго, което желаеш ще дойде!

minnie, не е всеки път в този кабинет, да знаеш. По-често е в другия коридор. Halo е теста за ДНК фрагментации. Ние от Бъчваров сме доволни, макар да не постигнахме подобрение на спермограмата, но се опита човека, назначава изследвания, добавки.

# 130
Благодаря, 2402 и Me. Simple Smile

Ще видим какво ще каже Бъчваров, когато са готови спермограмата и кръвните изследвания.

# 131
  • Замък сред облаците
Освен в Щерев къде преглежда Бъчваров, че и Мацето ни препоръча него?

# 132
Доколкото знам работи само в Щерев.

# 133
Калъмче, радвам се, че писа ❤️☺️🥰 Взимам си от розовите памперси и от синия прашец 🙏 То не останало вече 😁 Пожелавам ти леко раждане на термин. 🍀

Реджина, честита да си! Пожелавам ти от сърце да се сбъднат всичките ти желания! 🍀

# 134
Между другото, и на нас ни препоръчаха Бъчваров и ММ ходи при него лятото (в Щерев). Човекът предписа изследвания, добавки и като цяло, ММ беше с добри впечатления. За резултатите не мога да кажа още - ще пуска контролна С сега декември.

Общи условия

Активация на акаунт