Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви съвети и подкрепа се предлагат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви съвети и подкрепа се предлагат във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани в коледната тема на форума?
-
Какво е значението на коледното писмо и пожеланието за бебе в контекста на бременността?

. Опаковах го, заъврзах го с канапче и го окичих на елхата. Може да звучи смешно и глупавo, но имах нужда да изпратя към Бог, съдбата, вселената и каквото още се сетите положителна енергия и да си излея надеждата за чудо на хартия. Ако има някой който усеща нещата като мен, може да направи същото, има нещо чаровно в цялата работа.

Отново съм тук, с вас, защото ми действате добре. Радвам се за хубавите новини от изминалите теми, опитвам се да наваксам с пропуснатото. А това, което АА написа, все едно за нас се отнася: и ММ е все на компютъра, не се движи, не се храни особено здравословно; трябва да добавим обаче и че е с наднормено тегло, вече на 38 г. и с доказано лоша СГ... Пие добавки, изяде един буркан бърканица с мед, ще забъркваме и нова, но не става само с добавки и бърканици... Ей такива неща. Продължаваме да действаме с естествени опити, но ми се иска да променим и двамата някои навици.