Неоперативно премахване на хемороиди

• 1 570
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имам хемороиди външни, вътрешни и фисура. Искам да ги премахна неоперативно. Моля за съвети и мнения. На 28 години съм.

# 1
  • гр.Пловдив
Няма как да стане.
Може да ги докараш до покой с мазила,бани,лекартва,но като започнат периодично да се обострят в един момент си трябва да играе ножа Simple Smile

# 2
Аз си реших този проблем при Д-р Матев в Стара Загора, препоръчвам го!

# 3
  • Враца
В Он Клиник в София, мъжът ми си реши проблема веднъж - завинаги.
Неоперативно, безболезнено и бързо, а се мъчеше годиини наред

# 4
В Он Клиник в София, мъжът ми си реши проблема веднъж - завинаги.
Неоперативно, безболезнено и бързо, а се мъчеше годиини наред

Моля, за повече информация, доктори, самата процедура

# 5
  • Враца
Това е сайта, има доста информация.
https://www.onclinic-bg.com/lechenie-na-hemoroidi-i-fisuri-bez-o … -on-klinik-2.html

Също , като отидете на преглед, ви консултират много подробно и любезно.

Иначе, самата процедура е много елементарна. Поставя се ластише в осбовата на хемороида и след време той пада сам.
Това нещо става за минутки. Като пациента и лекаря, наблюдават всичко на видео екран.

# 6
Tова с ластичето (банд лигиране му казват) става само за вътрешни хемороиди до 3 степен. За външни и фисура не става. Аз не мисля, че има неоперативно решение за питащата.

# 7
  • Враца
Да, на мъжът ми бяха вътрешни, но имаме приятел, който каза, че неговите са били външни и пак така са ги премахнали.
До колко е вярно не мога да кажа.
Трябва си консултация на място.

# 8
В сайтовете си пише, че вътрешните са без инервация и затова става. При външните ще има силна болка. освен ако е излязъл навън вътрешен.

# 9
Да, на мъжът ми бяха вътрешни, но имаме приятел, който каза, че неговите са били външни и пак така са ги премахнали.
До колко е вярно не мога да кажа.
Трябва си консултация на място.

Може ли да препоръчате име на доктор

# 10
  • Враца
Не, не си спомням, ходихме отдавна.
И не сме ходили специално при някой, а който се падна.

# 11
Много съм доволна от мехлема Хеморрел. Мажа се от някъде месец и нямам никакви болки и сърбежи.

Здравейте, аз нямам проблеми. Просто не е приятна гледка Cry

# 12
  • Русе
Здравейте!
Имам хемороиди външни, вътрешни и фисура. Искам да ги премахна неоперативно. Моля за съвети и мнения. На 28 години съм.
И аз имах същите неща от 15 год.и отидох в Турция по препоръка на роднини в една частна клиника в амбулаторни условия без престой ме оперираха.Втори месец мина нямам никакви оплаквания.Ако се решиш мога да ти дам подробна информация за там, адреса,името на доктора,заплащане.Можеш да прочетеш и мненията на пациентите за там.Един от най-добрите хирурзи за  хемороиди и фисури е.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 18:18 от Galin83

# 13
Здравейте, има ли някой, който може да ми каже колко време след лигиране може да се прави секс.. като говоря за най-традиционен. Срам ме е да питам хирурга да не реши, че питам за по-специфичен.

Общи условия

Активация на акаунт