Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 701
  • 854
  •   1
Отговори
# 765
Момичета как беше това приложение където казахте, че можеш да си пишеш с лекари?  Не успявам да го намеря. Иначе някой от Благоевград или окръга и специално да даде някакво мнение за АГ д-р Костадинова, Терзийска или пък някоя добра АГ от там..😊

# 766
Тити, аз знам за Healee.

# 767
Момичета как беше това приложение където казахте, че можеш да си пишеш с лекари?  Не успявам да го намеря. Иначе някой от Благоевград или окръга и специално да даде някакво мнение за АГ д-р Костадинова, Терзийска или пък някоя добра АГ от там..😊

Малчев. Не бих се доверила на друг.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 17:01 от Jakito999999

# 768
Healee.
Момичета как беше това приложение където казахте, че можеш да си пишеш с лекари?  Не успявам да го намеря. Иначе някой от Благоевград или окръга и специално да даде някакво мнение за АГ д-р Костадинова, Терзийска или пък някоя добра АГ от там..😊

# 769
Честита нова година и от мен! Дано тази година да е успешната за всяка една от нас и да се сбъдне най-съкровената мечта!❤✨

Много хубави новини! 🤗🤗🤗
Лека бременност и успех до финала ти желая!
Пожелавам такава снимка да имаме всички скоро! 🥰😌👼

Здравейте и от мен!
Честита нова година на всички, бъдете здрави и нека мечтата за бебенце се сбъдне на всяка. Аз току що излизам от АГ, с вагинален ехограф видяхме зародиш и сърчице, макар, че е рано да го чуем още. В 6 г.с. и 3 4 дена.  Последно бях на преглед на 29.12 и плодният сак доста е пораснал оттогава. Желая на всички такава радост. Дано е успешна до края!

# 770
Момичета как беше това приложение където казахте, че можеш да си пишеш с лекари?  Не успявам да го намеря. Иначе някой от Благоевград или окръга и специално да даде някакво мнение за АГ д-р Костадинова, Терзийска или пък някоя добра АГ от там..😊

Малчев. Не бих се доверила на друг.

Аз съм от Благоевград и се следя при него! Спокоен човек и си разбира от работата !
Аз съм вече в 33 г.седмица и много страдам че той не изражда, но поне е завеждащ отделение и ще минава да ме вижда и ако имам проблем съм сигурна ме мога да му се доверя.

# 771
Момичета, да вмъкна един страничен въпрос или по-скоро мои мисли напоследък. Преди време тук се беше зачекнала темата за червения конец. Имам такава гривна, осветена, обаче се чудя дали да не я махна. Та понеже постоянно ми се случва какво ли не здравословно, то не са само репродуктивните проблеми, ами и други неща, я бях сложила лятото именно, заради това. Обаче съм вярващ човек и наскоро се зачетох, че всъщност е езически ритуал и т.н и се замислих. Може да ви звучи глупаво, но аз дори не мога да мисля само за репродуктивните си неща, то всеки ден нещо ново, хайде тук преглед, там преглед....пий тези лекарства, прави това, не прави онова и емоционално съм скапана. Имам чувството, че ако поне един месец спра да се притеснявам какво пак ми има и ще забременея..и отскоро започна едно човъркане да я махна тази гривна, знам ли, уж съм рационално мислещ човек, но като съм наясно с голяма част от медицинската терминология и почвам вече да търся нетрадиционни варианти. Вие какво мислите като цяло?

# 772
  • Замък сред облаците
Половината, ако не и повече църковни ритуали са езически. Коледа е на зимното слънцестоене, а Исус е роден средата на лятото… Църквата ги продава тия гривни и без това. Религиозно няма проблем, ако не ти е ок, махни я.

# 773
На мен ми дадоха от черквата до нас едни неща,които са били част от венеца  който се слага на чудотворната икона Богородица златната ябълка. Аз си направих гривна от тях. Явно не е езическо.

# 774
  • Ст Загора
Аниго, също съм вярваща... Аз не исках с червен специално и ми я направиха с черен. Аа е права . Но аз не бих носила червен...

# 775
Момичета, колко време след Ковид трябва да се пазим?

# 776
  • Замък сред облаците
Отговарям по принцип, че не съм сигурна имахте ли ембрионче вече.

Тъй като боледуването може да повлияе на спермо- и овогенезата, 3 месеца за обновление на качествени Я и С. И съответно прием на витамини за двамата би ускорил процеса на възстановяване на организмите.

# 777
По принцип не мисля, че е нужно пазене чак. Просто резултата може да се повлияе ако е имало последици от ковида върху качеството на  Я и С.

# 778
  • Замък сред облаците
Да ама за тях е усложняващ фактор с възраст и всичко и по-добре да работят за качествени.

# 779
Понеже споменахте добавки и за мъжа, аз на моя му взех Polux Forte съвсем на моя глава. Като му гледах състава, не ми се стори да има нещо, което да навреди Simple Smile
Не знам вашите мъже как са, но моят постоянно забравя да го взима, отделно аз го преследвам с вит.Д и сме като детската градина...

Общи условия

Активация на акаунт