Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 724
  • 854
  •   1
Отговори
# 750
Честита Нова година! Желая ви от сърце да сте здрави и тази година всички да са с вързопче в ръце. ❤️

Какво бихте препоръчали като лекарство за главоболие? Почти винаги по време на и след овулация имам главоболие. По принцип чакам да отшуми, но някой път е нетърпимо и пия един Беналгин. Знам, че той не е препоръчителен за употреба за бременни/планиращи бебе, но ми действа най-много.

# 751
Парацетамол при бременност е разрешен особено когато правите и опити.

# 752
  • Замък сред облаците
Пробвай дали коензим кю 10 ще ти помогне, Одри беше писала назад че повлиява благоприятно мигренозни главоболия. Потърси инфото, май в края на предната тема.

# 753
На мен ми помага много вода. Понякога ме боли главата ако съм забравила да пия течности през деня.

# 754
Пробвай дали коензим кю 10 ще ти помогне, Одри беше писала назад че повлиява благоприятно мигренозни главоболия. Потърси инфото, май в края на предната тема.

Аз приемам Убиквинол от няколко месеца вече и за съжаление не помага за главоболието при мен. Разбира се, за всеки е индивидуално. А и при мен сякаш е на хормонална основа, защото е най-често около цикъл.
Бях чела, че магнезия помага. Този месец пия всеки ден и ще проверя има ли ефект Simple Smile

# 755
Здравейте и от мен!
Честита нова година на всички, бъдете здрави и нека мечтата за бебенце се сбъдне на всяка. Аз току що излизам от АГ, с вагинален ехограф видяхме зародиш и сърчице, макар, че е рано да го чуем още. В 6 г.с. и 3 4 дена.  Последно бях на преглед на 29.12 и плодният сак доста е пораснал оттогава. Желая на всички такава радост. Дано е успешна до края!

# 756
Момичета, фраксипарина с рецепта ли се взима? Тончев ми е написал становище но нямам рецепта. Дали ще ми дадат в аптеката ако отида с документа?

# 757
  • Ст Загора
Момичета, фраксипарина с рецепта ли се взима? Тончев ми е написал становище но нямам рецепта. Дали ще ми дадат в аптеката ако отида с документа?
със беше

# 758
EmpathyС рецепта е, но съм взимала клексан и без такава...Зависи от аптеката.

baby96, страхотна новина! Лека бременност 💗

# 759
  • София
Мойте резултати излязоха

Скрит текст:

# 760
Ще ти дадат ☺️

# 761

Няма да ти го дадат. Трябва рецепта, за да го отчетат в системата.

# 762
Зависи от аптеките.  Примерно в Софармаси искат в Медея не.

# 763
В аптеката не могат да откажат, ако има амбулаторен лист. Аз работя в Софармаси и никога не съм връщала. Ако искаш на лично можеш да ми пишеш, ако има някакъв проблем, за да ти съдействам. Вече не е толкова строго както при Ковид и може спокойно да се регистрира и без наличие на рецепта, само с епикриза/амбулаторен лист.

# 764
Дадоха ми във Фрамар. Нямаше проблем, макар че моята  консултация с Михайлова беше онлайн и реално имам просто един и мейл.
Мерси много за отговорите и за предложената подкрепа 🫶🫶🫶

Общи условия

Активация на акаунт