Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 745
  • 854
  •   1
Отговори
# 90
Няма смисъл да се купуват капсули Убиквинол над 200мг, защото това е максималната доза, която може да се усвои от 1 прием. Аз пия сутрин и на обяд след храна- общо 400мг. Обикновено за леки случаи 200мг/ден са достатъчни, при инвитро е препоръчително 2×200мг, а в по-тежките случаи 3×200мг. Има пациенти, които са били и на конски дози и не е имало странични ефекти. Иначе може да се пие и обикновен Q10, но да има някакъв ефект, трябва да се пие много по-висока доза. Същият случай като вит. Ц. Хората си мислят, че като пият вит. Ц от 1000мг ще има по-голям ефект, а реално просто не се усвоява(за това има риск да се натоварят бъбреците при високи дози вит. Ц). Ще дам прост пример(не го приемайте буквално, но все пак)- взели сте си крем против бръчки и вместо да сложите малко количество на цялото лице, примерно сутрин и вечер, вие слагате половината буркан наведнъж. Кожата няма как да го усвои. Трябва си постоянство и точна дозировка.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 17:52 от Kactus

# 91
Момичета, имате ли някаква идея как работят лабораториите по празниците (24, 25 и 26 декември)? Къде може да се тестваш в тези дни, ако си извън София? Във всяка болница ли има лаборатория и дали те работят по празниците?

# 92
Ванила, всяка лаборатория си качва празничното работното време. Обикновено повечето не работят, а дежурните са с намалено такова.

# 93
Звъннах на Рамус и още не им е излязло разписанието. А тук роднините ме натискат да правим планове ...

# 94
Ванила аз бих пуснала преди празниците,освен ако не е  за ЧХГ.

# 95
Тити, единственото опасно в котката е евентуалната възможност да те зарази с токсоплазмоза, ако я има. Пренася се с акитата. Затова не чисти тоалетната на котката, или ако го правиш, с ръкавици. Обаче четох, че може и от месо и плодове да се заразиш, всичко почиствай и обработвай добре месото.

# 96
За ЧХГ е. Ще питам доктора утре преди или след да пусна.

Ванила аз бих пуснала преди празниците,освен ако не е  за ЧХГ.

# 97
Ооо силно стиснати палци🤞🤞.

# 98
Момичета, имате ли някаква идея как работят лабораториите по празниците (24, 25 и 26 декември)? Къде може да се тестваш в тези дни, ако си извън София? Във всяка болница ли има лаборатория и дали те работят по празниците?

Ванила, не помня, ма къде си? Ама някоя болница, ако имате, там клиничните лабпратории си работят, само провери дали предлагат изследването.  

Мен котката даже ме ухапа в първи триместър, за първи и последен път, моята си котка дето е на 7 години сега и живее с мен от 2-3 месечно и друг не е хапала ...от нищото ме хапна, в лек спор кой да лежи на дивана. Даже не съобразих да ида да сложа тетанус. Иначе ММ чисти геройски тоалетната вече три години.

# 99
  • Замък сред облаците
Ванила мисли да пътува, затова пита къде в провинцията ще има работещи лаборатории.
Аз честно казано мисля че за 24-25-26 най-добре да избягва лаборатории, че само много болни ще ходят. И с трансфер все ще може да почака 2-3 дни и тогава да пусне.

При мен потръгнаха нормално нещата, преместих си утрешния час при АГ за края на януари, тъкмо ще ми е време за цитонамазка.

# 100
Запис и от мен, нека чудото се случи когато най-малко очакваме💫
Раве , Тути Благодаря ви!❤

# 101
Здравейте момичета,
Чета за благотворните ползи от компреси рициново масло за черен дроб. Пише че се отразява благотворно на поликистозни яйчници и ендометриоза. Някой пробвал ли е този метод?

# 102
Аз съм с ендометриоза, но не съм пробвала.

# 103
Има на английски главно информация. Castor oil се пише на английски. Иначе четох това
https://www.endometriosis.bg/ricinovo-maslo-za-jensko-zdrave-i-hormonalen-balans/

# 104
АА, много съжалявам за развръзката, хубавото е, че все пак е биохимична поне. Дано в най-скоро време да се случат нещата.
Шантал, и при теб се надявам да има положителна развръзка, знаеш че намирам много сходства в нашите съдби и яко видя успех при вас ще се обнадежда много Heart
Не се включвам напоследък, ама няма нищо ново при нас. Отложим биопсията, защото лекувахме Кандида и реших да я оставя за след прегледа при Калчев в края на януари.
Имам определено зацапване след цикъл по около 7-8 дни и все по осилено мисля за истмоцеле и дали то може да е причина за науспех или то е само за износване?

Общи условия

Активация на акаунт