Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 766
  • 854
  •   1
Отговори
# 720
Да ти се сбъдне, мила Тити 🫶

# 721
Момичета, планувам да пробвам акупунктура. На скоро бяхте препоръчали д-р Гергана Марковска-Калчева и някакъв друг център (кой беше той?).
Някой беше питал, но не си спомням. Дали някоя от вас вече ходи? Може ли да споделите опит. Simple Smile

# 722
  • София
Момичета, планувам да пробвам акупунктура. На скоро бяхте препоръчали д-р Гергана Марковска-Калчева и някакъв друг център (кой беше той?).
Някой беше питал, но не си спомням. Дали някоя от вас вече ходи? Може ли да споделите опит. Simple Smile

аз питах Simple Smile
на калчева клиниката е на майната си в Синеоново някъде и за зимно време не съм много сигурна, че ще е достъпно. Другият център, който намерих беше Мета в Стрелбище. Тази седмица мисля да се обадя първо там.

# 723
Момичета, как влияе храненето при мъжете тоест върху репродуктивната способност? При нас знам, че сладкото влияе зле на яйцеклетките, но при сперматозоидите какво е действието?

# 724
Благодаряя, пожелавам на всички ви да се сбъдне❤️

Да ти се сбъдне, мила Тити 🫶

# 725
Екстра, аз живея точно на тази "майна". 😁 Ще я пробвам нея. 😊

аз питах Simple Smile
на калчева клиниката е на майната си в Синеоново някъде и за зимно време не съм много сигурна, че ще е достъпно. Другият център, който намерих беше Мета в Стрелбище. Тази седмица мисля да се обадя първо там.

# 726
  • Замък сред облаците
Момичета, как влияе храненето при мъжете тоест върху репродуктивната способност? При нас знам, че сладкото влияе зле на яйцеклетките, но при сперматозоидите какво е действието?

Същото.

# 727

Жаки, питай в темата за МФ, аз имам спомен, че въглехидратно хранене вдига подвижността, но пада качеството (морфология ??). Но може и глупости да говоря.

За мен лично забременяването беше по-трудната част, износването беше песен, а най-трудното дойде и още продължава с пълна сила след раждането!

И аз трудно забременях и имах много приятна бременност, ако изключим, че бях с ГД и на много стриктна диета.
Подкрепям Алисън за най-трудното, като добавям, че бях без сериозна връзка в най-хубавите си години за деца, с бившия бях рано с ММ се намерихме на 40 и пауза по-средата. Та само с това, че имате партньор, с който искате да имате деца, вече е нещо голямо.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 22:37 от Одри ♡

# 728
Честита нова година, прекрасни борбени момичета! Да сме всички със здрави детенца догодина, малки пухкави бебчета, първи или поредни! ❤️

# 729
Честита Нова година, прекрасни дами. Бъдете здрави, щастливи, обичани и скоро да станете (отново) мами. За всичко останало ви желая много пари.

Аз и трите пъти забременях лесно, но за съжаление две бяха с тризомии. И аз като Одри бях сама в най-хубавите ми години за забременяване.

Утре ще звъня, за да проверя дали генетика на Щерев вече си е пуснала графика за януари, защото на 29ти още не беше. Joy Та ще трябва да запазя час при нея, за да ни пише епикриза за центъра за асистирана репродукция. Другите документи съм ги попълнила и ще ги подаваме, когато се сдобия с въпросната епикриза. Ще искам да съчетая и посещението при ендокринолога с това пътуване до София. В петък като ходихме, успяхме да ядем в 16 ч. Но нека това да са ми проблемите.

# 730
Здравейте, момичета!
Честита Нова Година! От цялото си сърце пожелавам мечтите на всяка една от вас да се сбъднат! Бъдете много, много здрави, щастливи и не се отказвайте пред предизвикателствата, които ни поднася животът. Нека тази година бъде най-бебеносещата за всички ни! Heart

Мен ме нямаше известно време...
Бях се откъснала от всичко свързано със следене на овулация, четене във форума, ходене по прегледи, по изследвания и т.н.
Въпреки, че за това време, все още нямаме успех, много добре ми подейства това откъсване и се чувствам по-добре и позитивно настроена.
Усилените ни опити не са спирали, но някак бяха по- наслаждаващи се един на друг, отколкото по график и задължение.

Сега отново изпитвам нужда да ви чета, да комуникирам с вас, да споделям, да се радвам на успехите ви, да научавам нови и нови полезни за мен неща.
Имам да изчитам няколко теми на зад с най-голямо нетърпение. Simple Smile

И както винаги, пак имам въпрос към вас...в момента пия антибиотик Панцеф ( активна съставка Цефиксим).  Последния ми прием ще бъде в събота, когато е очакваната ми овулация. Удачно ли ще е да правим опити този месец според вас?

# 731
  • Ст Загора
Пинк  мама, браво на теб! Аз не мога иска ми се, но го мисля. Преди не ходих мн на док но сега все се чудя при кой...
Аз съм с няколко аборта... Не правим опити. Но все пак го мисля опитите , при кой док , какви изследвания и т н ...

# 732
Насе,
На теб с какви изследвания ти беше поставена диагнозата ендометрит? И как се лекува?

# 733
  • София
Аз изглежда, че ще започна новата година с посещение при зъболекар.... Пред 5-6-7 месеца на едно специфично място започва д аме боли, боли ме обаче костта, две докторки ме лекуват само с антибиотик и после прелекуват зъб, съседен на този, който твърдя, че ме боли.... имал коронка и не искали да я чупат.... ама не става, да я чупят и да отворят зъба, че то е някакъв ад!

# 734
  • Ст Загора
Насе,
На теб с какви изследвания ти беше поставена диагнозата ендометрит? И как се лекува?
Правих хистероскопия и биопсия там излезе. В Надежда го лекуваха с противозачатъчни хапчета и Фемара. А Станулов с Аб.
Нямам контролна биопсия и нз какво стана. Станулов вика,не трябва биопсия, изчакайте няколко месеца за опити...

Общи условия

Активация на акаунт