Любители на котки - Тема 190

• 35 008
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Другата седмица предстои кастрацията на Чуи. С Фиона не помня драми, мина спокойно. Дано и с Чуи така да е. Предния ден ни искат на кръвни, за да са сигурни че ще издържи упойката. С Фиона не процедираха така, но предполагам така трябва.
Пътувахме по празниците, в наше отсъствие момичетата са слушали и папкали, никакви проблеми. Подозирам проблем с един зъб при Фиона, имаше признаци преди Коледа. Ще я наблюдавам и ще я заведа и нея да я погледбат, ако забележа пак нещо притеснително.

# 586

Аз съм така със приставка като детска тоалетна за да не пада. Това е вц на свекър ми. Мога да ви науча, на принципа на легените с все по-голяма дупка всяка седмица докато кот свикне сам да влиза. Иска се от вас да пускате водата ако сте в къщи. Аз от там работя а и има хора които да го наблюдават.
Този метод сработва, когато имаш само една, макс 2 котки. Simple Smile На мен ми се запуши сифона на пода от хвърчащия бентонит и до ден днешен съм без сифон. Joy
Иначе, както е тръгнало с уредите, скоро сигурно ще има и тоалетни с wi-fi и ще можеш да пускаш водата от разстояние. Joy

# 587
Милата ми Тути ми легна вчера върху шевовете.
Понякога имам чувството,че не ги заслужаваме тези добри души.

# 588
  • София
Този метод сработва, когато имаш само една, макс 2 котки. Simple Smile На мен ми се запуши сифона на пода от хвърчащия бентонит и до ден днешен съм без сифон. Joy
A аз винаги съм си представяла опашката, която би се образувала пред WC-то. Joy Все пак сме 5 котки и поне двама човека. Не ми се мисли за моментите, когато сме се събрали всички. Joy Сетих се и за покойния ми Мъро, как винаги ходеше в неговата си тоалетна едновременно с мен. Хубаво, че не деляхме една. Joy Все пак си е добър вариант за малко котки. Wink

Милата ми Тути ми легна вчера върху шевовете.
Понякога имам чувството,че не ги заслужаваме тези добри души.
Heart Heart Heart

Години наред Рижко спеше залепен за леглото ми върху едно електронно пиано, прибрано в кутията му. Хем до мен, хем самостоятелен. Преди 1-2 месеца реши, че трябва да е по-близо до мен и идва до възглавницата ми. Да не ви описвам колко пъти имам залепено дупе до лицето си. Joy Но тази нощ вече буквално ме превзе. Joy Легна с всичките си килограми (над 7) върху гърдите ми. Едвам дишах. И трябва да го галя. Ако случайно взема да задрямвам и ръката спре да го гали, завира глава и ме разбужда. Все пак по някое време съм заспала. Не знам кога се е махнал от мен. Joy

Радвам се, че Линка се възстановява бързо и безпроблемно! Heart

# 589
  • София
Момичета, в зооплюс има безплатна доставка за поръчки до края на деня (с код купон DOSTAVKA).

# 590
  • София
Всяка година Петмол раздаваха подаръци с поръчките около Нова година - календари, чанти за пазаруване. Дали съм ги пропуснала тази година или не е имало подобни неща? 

И аз пуснах едни консерви от Зооплюс. Но те опаковките са такива, че безплатната доставка почти не ми е необходима. Joy Едно време съм поръчвала по 25-30 лв, а сега - 50. Simple Smile

# 591
# 592
От няколко часа сме в къщи.Сварихме 2 броя котки.Ще снимам,когато изчистим.
Нямаше миризма,след почти месец.Ползват пелети.Имат голяма ъглова закрита тоалетна,с врата,от Финдъс.Взех им и автоматична тоалетна,която е чудесна,но работи само със силикон,а той се разнася от лапите им.А и Сакура реши,че е много забавно да я активира постоянно,за да преследва гребена и.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:32 от red soul

# 593
Поръчах им една тоалетна да се възползвам от безплатна доставка. Много ме дразнят с това, че не ми разрешава да ползвам винаги наложен платеж. Исках и едни купички, но не ми разрешава с наложен още от миналия месец.

# 594
  • София
Аз току що направих поръчка да се възползвам от безплатната доставка , а и тоалетната която поръчах е на добра цена, а нашата е и за смяна.
Нямах проблем да отбележа, че ще платя с наложен.

# 595
Коя тоалетна поръча? Аз им взех Nestor на Savic- сивата 36 лв. Дано дойде здрава.  Тоалетната + купичките при мен не можеше и пуснах само тоалетната. После може да пусна само купичкит, ако не забравя. От миналия месец не ми разрешава храна + аксесоари да поръчам с наложен 😟

# 596
  • София
Като казахте купички се сетих. Имам няколко купички от Зооплюс, които отвътре са тъмносини. Взимала съм ги с точки. Ето тези. Не си изяждат храната в тях. Единственото ми обяснение е, че не виждат добре тъмната храна на тъмния фон. Същата храна, дори и поизсъхнала , но в бели купички си я изяждат докрай.

# 597
Ехе,  Димяни, Morkovelka99, ще имат подаръци котачетата, много обичам да пазарувам за Линка, сигурно щото не протестира и няма претенциите на кака си.
Та да ви попитам,  Линош днес става на 7мес. и като е кастрирана вече мога ли да заменям бебешките паучове с такива за големи котета, че нали са по калорични за бебчовци. Намаляха доста и тази седмица ще трябва да зареждам, а не го обсъдих с доктора. Тя по принцип си е дребчо (вече 2.540кг) Не ми е показвала каприз досега и ако трябва да ги сменя ще гледам да са от същите марки. Ще трябва ли да взимам паучета за кастрирани или само ако тръгне да качва килца? Тя гранули не яде и се отказах да я мъча, влагам в хубави паучове, пробвах и консерви, яде ги, но като престои в хладилника иииии се чуди дълго дали да го хапне. Joy Това май е каприз.  Joy Ама нищо де едно съкровище си имам ще си го глезя. Heart Сега не помня кой беше писал, че остатъка от косервата затваря в бурканче стъклено-и така пробвах, но било ли е в хладилник по-трудно се изяжда, макар да го давам на стайна температура като го вадя по -рано.

# 598
Сигурно им идват много дълбоки и затова оставят храна. В интернет съм чела, че не обичали да си докосват мустаците. Забелязвам, че и моите оставят храна като стане малко в купите. Аз исках тези точно, защото ми изглеждат плитки и удобни.

# 599
Ей ги пак Ин и Ян Simple Smile Купичките им са тъмносиня и тъмносива, не им пречи, ядат като лами! Ама те са подрастващи, нека ядат... баткото с бялото вече е кастриран, другият го чакаме още малко да му узреят камбанките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт