Мазане на бебето със свинска мас

• 55 006
  • 126
  •   1
Отговори
# 60
Ако не искаш да ползваш бебешко козметика, използвай преварен зехтин, но не и свинска мас. Тя може да предизвика много неприятни алергични реакции

това го казвам и аз  Peace

# 61
  • София
Да, мажа го. Никаква бебешка козметика не ме спасява от зачервяване на дупето и гънките - само с мас се оправя положението. Ако ще и в 23 век да живеем пак ще гледам бебето как е, а не кой век сме.

# 62
и двамата си сина съм ги мазала само с преварен зехтин/не съм за маста,но не мисля че и химикалите в козметиката пък било то и бебешка са хубаво нещо/бебо все още го мажа със същото макар че е на 7 месеца и нямаме проблеми

# 63
  • БГ
момичета а как преварявате зехтина, каква е  технологията? newsm78

# 64
момичета а как преварявате зехтина, каква е  технологията? newsm78
На водна баня

# 65
Каката свекърва ми я маза,но малката си я гледах аз и не съм.

# 66
Не. Naughty
На пазара има такова изобилие от бебешка и детска козметика.
Такова е и моето мнение  Peace

# 67
Shockedама ти сериозно ли питаш?

# 68
Shockedама ти сериозно ли питаш?

Май пита съвсем сериозно...
Никога не съм мазала със свинска мас! Струва ми се изключително глупаво, при наличието на толкова разнообразна бебешка козметика.

# 69
Намажи я добре, добави малко бабини девитини и сложи в предварително загрята фурна на 180 градуса. Добър апетит!!!!!!!
 newsm45

# 70
# 71
а защо всъщност се мажат децата?аз съм мазала за кратко,но само гънките.не знам маста дали е вредна,но и козметиката сигурно не е безвредна-все пак е химия.

# 72
  Не,и през ум не ми е минавало Crazy

# 73
  • Mediterraneo
Не. Още повече, че е лятно бебе  Naughty
 А виж, това за фурната и аз бих го предложила, още повече ако преди това хубавичко сте изкъпали детето в солена вода.

# 74
Не. Струва ми се гадно.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт