Мазане на бебето със свинска мас

• 54 975
  • 126
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Навремето нас са ни мазали защото хубавата бебешка козметика е била дефицитна. Мен лично не са ме мазали защото съм била лятно бебе. Всъщност и аз бих си мазала сега детето със свинска мас, ако имах прасе, което аз да храня /при това не са със смески и фураж/

# 76
А виж, това за фурната и аз бих го предложила, още повече ако преди това хубавичко сте изкъпали детето в солена вода.

и жълтък Mr. Green

# 77
  • Mediterraneo
В днешно време при наличието на толкова хубава бебешка козметика и мазила, да си мажеш детето с мас ми се струва гадно. Аз не бих си мазала детето с мас.

Подкрепям  Peace

# 78
  • Добрич
Не, не мажа.
Макар че мен са ме мазали със сигурност, и са ме "осолявали" най- вероятно. Cry

# 79
....защото може да предизвика алергии.

# 80
  • София
Мажа го добре навсякъде с дебел слой свинска мас и после леко запържвам на силен огън  Mr. Green

E, не осоляваш ли преди да запържиш?  Mr. Green
Ааааааааа, груб пропуск  Naughty

# 81
Аз не мисля,че е вредно,въпреки че не съм мазала Ния с мас.Освен два пъти,когато ми се стори леко понастинала и така я затоплих след баня.При условие,че е обезсолена и преварена не виждам лошо,но при наличието на хубава козметика-няма смисъл.А то в днешно време от какво ли не се предизвикват тия алеригии,така че....Ния например е алергична към Мустела.Колкото и пъти да съм пробвала да я мажа с нея,винаги й се появяват лишеи по кожичката Crossing Arms

# 82
  • Бургас
Не съм мазала.А навремето са мазали може би защото не са имали козметика.

# 83
# 84
Хора, пускайте търсачка отвреме на време, тая тема просто за хиляден път се обсъжда!
Да , подкрепям.
Освен тази се обсъждат ежедневно и теми за сол във водата , захар във водата и още един куп дивотии. newsm78
Не , не си мажа детето с мас .

# 85
Ами да му се невиди няма мас по нашия край и това е! Аман!

Имам чувството че такава тема се пуска всяка седмица Rolling Eyes

# 86
Да, използвала съм обработена мас. Кожата на детето беше страхотна и никога не съм имала проблеми.

# 87
  • Габрово
Не прочети ли какво написах-всички фирми-а почна с Бюбхен.
mavi бе и аз си мислех така и забранявах на всички да говорят за мас въобще-ма се принудих.
Защо не пробва първо с преварен зехтин?Аз първите дни мазах с това.

# 88
Ами да му се невиди няма мас по нашия край и това е! Аман!
hahaha По вашия край няма ли? Горките!  Mr. Green
То и по нашия няма, но аз познавам майки, на които им изпращаха мас от България, за да си мажат бебенцата.
Аз моя син с нищо не съм го мазала, освен дупето с крем за подси4ане.

# 89
  • Mediterraneo
Да, използвала съм обработена мас. Кожата на детето беше страхотна и никога не съм имала проблеми.

Обработена?! А коя е необработената?!

Общи условия

Активация на акаунт