Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 82

• 30 575
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Аз с тази бременност реших да ги даря в публична банка (Александровска болница). При следваща най-вероятно ще е частна българска, засега съм се спряла на Selena Cells. Добри отзиви чувам и за Биорегенерация.
Може ли повече информация за тази публична банка?

По темата за бебешки дрешки - в Кауфланд има много качествени на ниски цени, от собствените им марки Kuniboo - от био памук. Според мен са много по-добри от Пепко и тн.

# 631
С миналата бременност съхранихме в биорегенерация , обмислят и тази бременност живи и здрави да постъпим така.Много Ина изписано по темата и плюсове и минуси .. звучат логично и се обърква човек.Искрено се надявам никога да не ни потрябват.🙏🏻

# 632
  • София
Аз с тази бременност реших да ги даря в публична банка (Александровска болница). При следваща най-вероятно ще е частна българска, засега съм се спряла на Selena Cells. Добри отзиви чувам и за Биорегенерация.

Това е добро решение, обаче смятам че те си взимат и без ваше съгласие. Още по-гадното е че дарените с добри намерения  после ги продават на безбожни цени

# 633
Може всеки ден да си правите преглед на ехограф ,няма нищо вредно !!!
[https://
quote author=Frisu link=topic=1612043.msg47458725#msg47458725 date=1704904996]
Здравейте, бях на преглед в петък и запазих и за този петък  час при друго аг за коремен ехограф дали е вредно толкова чест преглед? Една седмица разстояние от единия преглед до другия ?
[/quote]

# 634
Здравейте и от мен! Бях при АГ, по приложение съм 7+2 г.с, но той каза че отговарям на 6+5г.с. Най - вероятно заради късната О. Притеснителното е че няма пулсации. Размери на ембриона 7.8мм. Предвид това че миналата седмица нямаше ембрион все още. Вие как мислите, има ли шанс все пак да се появят ? Увеличи ми дозата на утрогестан 2 сутрин през устата и две вечер вагинално .. Доста ми е притеснено …

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 20:28 от Венцислава Арабаджиева 714303

# 635
Tова седмици ли са .??
Здравейте и от мен! Бях при АГ, по приложение съм 7+2, но той каза че отговарям на 6+5. Най - вероятно заради късната О. Притеснителното е че няма пулсации. Размери на ембриона 7.8мм. Предвид това че миналата седмица нямаше ембрион все още. Вие как мислите, има ли шанс все пак да се появят ? Увеличи ми дозата на утрогестан 2 сутрин през устата и две вечер вагинално .. Доста ми е притеснено …

# 636
Да, сега ще редактирам.

Tова седмици ли са .??
Здравейте и от мен! Бях при АГ, по приложение съм 7+2, но той каза че отговарям на 6+5. Най - вероятно заради късната О. Притеснителното е че няма пулсации. Размери на ембриона 7.8мм. Предвид това че миналата седмица нямаше ембрион все още. Вие как мислите, има ли шанс все пак да се появят ? Увеличи ми дозата на утрогестан 2 сутрин през устата и две вечер вагинално .. Доста ми е притеснено …

# 637
Да, сега ще редактирам.

Tова седмици ли са .??

# 638
Здравейте и от мен! Бях при АГ, по приложение съм 7+2 г.с, но той каза че отговарям на 6+5г.с. Най - вероятно заради късната О. Притеснителното е че няма пулсации. Размери на ембриона 7.8мм. Предвид това че миналата седмица нямаше ембрион все още. Вие как мислите, има ли шанс все пак да се появят ? Увеличи ми дозата на утрогестан 2 сутрин през устата и две вечер вагинално .. Доста ми е притеснено …

Много е относително с каква техника Ви преглеждат. Аз не знаех, но имало и ехографи без вагинален трансдюсер. Та ако ви гледат само с коремен или някакъв допотопен на 20г, нормално да не се долавят пулсации на този етап. Не се плашете, просто е много мъничко все още 😇
А утрогестана поради каква причина Ви го изписаха?

# 639
При моя първи преглед (7 или 8 седмица) не се видя пулс, а ме гледа и вагинално. Ужасно много се притесних, още повече, защото лекарката си позволи много неуместен коментар да не бързам да се хваля на свекървата. А не съм с късна овулация, 5-6 дни по-късно при друг лекар видяхме пулс.

# 640
Здравейте случайно някой да си е правил биохимичен стрининг тест и каква е цената благодаря ❤️

# 641
Ааа ,може от самия ехограф да не хваща пулса щом става въпрос за 7 седмица !!!! Спокойно в 9-та гарантирам ,че вече ще се чува !!! Вие сте отишли рано и явно човека не е с най-модерната апаратура , но не се шашкайте ,всичко ще е наред !!!

Много е относително с каква техника Ви преглеждат. Аз не знаех, но имало и ехографи без вагинален трансдюсер. Та ако ви гледат само с коремен или някакъв допотопен на 20г, нормално да не се долавят пулсации на този етап. Не се плашете, просто е много мъничко все още 😇
А утрогестана поради каква причина Ви го изписаха?

# 642
При мен пулс се чу 9 г.с. с вагинален. 🤗

# 643
В 7+2 г.с. е достатъчно напреднало развитието за да се чуе пулс. Освен АКО овулацията не ви е била с около седмица по-късна и реално да сте назад в седмиците. Но това се случва рядко, само при жени, които имат нередовен цикъл и СПКЯ. Отидете за второ мнение при друг АГ, за да сравните. В начални седмици винаги се гледа с вагинален ехограф.

# 644
Зависи при кой лекар !!! Плащах само при АГ-то ,струваше 180 лв.
Здравейте случайно някой да си е правил биохимичен стрининг тест и каква е цената благодаря ❤️

Общи условия

Активация на акаунт