Кей-поп не е просто музика - 2

• 22 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Профи, от това, с което се върна рязко ми се вдигна захарта, все едно съм изяла две торти неделя - бяла и черно кадифе Stuck Out Tongue Winking EyeHeart EyesYum Може ли да има толкоз красиви, талантливи,чаровни, усмихнати хора ,че и ги събрали 😂 Страхотен дует ,това си слушам от три дена
Иначе чакаме смях с пътешествениците, ще има и гост май

# 631
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано!
----------------------------------------------------------------
Слагам новината в оригинал.
Скрит текст:
BTS's Jungkook, BLACKPINK's Lisa, NCT DREAM, Stray Kids, TXT, NewJeans, And LE SSERAFIM Nominated For 2024 MTV Video Music Awards
Music
Aug 06, 2024
by E Cha

The 2024 MTV Video Music Awards (VMAs) has announced its nominees!

On August 6 local time, MTV officially revealed the nominations for this year’s award ceremony, which included nods for multiple K-pop artists.

BLACKPINK’s Lisa earned four different nominations for her latest solo hit “ROCKSTAR”: Best Choreography, Best Art Direction, Best Editing, and Best K-Pop.

Meanwhile, BTS’s Jungkook snagged two nominations for his solo debut track “Seven” featuring Latto, which is in the running for both Best Collaboration and Best K-Pop.

This year’s nominees for Best K-Pop are Jungkook’s “Seven,” Lisa’s “ROCKSTAR,” NCT DREAM’s “Smoothie,” NewJeans’ “Super Shy,” Stray Kids’ “LALALALA,” and TXT’s “Deja Vu.”

Finally, LE SSERAFIM scored their first-ever VMA nomination for Push Performance of the Year (for their hit song “EASY”).

The 2024 MTV Video Music Awards will air live from New York on September 10 at 8 p.m. ET. In the meantime, you can vote for the awards on MTV’s website here! (Voting will be open until August 30 local time.)
-------------------------------------------------------------------------------------
Ари, аз още като излезе албума писах, че Slow Dance много ми хареса.

Нямам Дисни+ и не мога да ги гледам пътешествениците. Иначе и аз бих си вдигнала захарта (и без туй си имам хапчета да си я свалям Laughing) точно с тия двамцата в добавка с третия сладур, чийто перчем и очички надничат в кадрите. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:19 от profi_1

# 632
Една малко по-различна група

Харесах много тази песен

И най-прясното от бездомниците да сложа

Истерията. в. момента. около. Шуга. няма. да. я. коментирам.
Скрит текст:
Основно. заради. не. особено. интелигентния. автоматичен. писач., самонастанил. се. отгоре. в. темата.

# 633
MTV топ 20 - дебютира на номер 2  ,най-после се отпушиха, не го пускаха до сега, нали не е колаборация с някой техен 😏

# 634
Следя ви и си пускам нещо за настроение от линковете, които качвате.
Дъщерята си е тук за ваканцията и ме зарежда и тя с предостатъчно кей-поп.
Нещо вълнуващо, което гледахме за закуска:

# 635
Ари Hug, Лъчи Hug
Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Аз последно много харесах целия албум на Сан-ха от АСТРО.
Няма песен, която да не ми допада.
Ето го на плейлиста - https://www.youtube.com/playlist?list=PLi8zUHmIEYg9I2bAijlBeuljSXLWJexRj

# 636
Да продължим да промотираме пътешествениците. Hug

И един самичък пътешественик. Wink

# 637
Profi ,и аз слагам много шекер - Джимин с деца, танци 😍

# 638
Да. примъкна. тогава. снимки. на. войниците. Purple Heart

И. автографите., които. са. дали. на. уволняващият. се. техен. колега.

# 639

https://www.youtube.com/watch?v=krVabQe52X8

Както си сърфирам в нета ми излиза това   Wreaths Calling for BTS’s Suga to Leave BTS Appear Before HYB
Е, не вече ми идва в повече идиотските неща ,които искат някои фенове. Не Юнги, те са за санкциониране!!!!!!!  Определено са прекалили и са за  психично лечение или са се напушили с всякакви идиотски опиати - алкохол, мериджейдчета и каквито там други глупости ползват ImpMisc Bomb

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 21:10 от Danifin1

# 640
Дани., не са спрели. да го плюят. и дъвчат., както и. с безумните. си. призиви. за. напускане. doh
Аз. нарочно. не пиша. нищо. в. тази. връзка., че. не. знам. изкуственият. писател Wink. какви. може. да. ги. съчини. горе.

Първият. епизод. на. шоуто. на. Джин. вече. е. налице. Purple Heart

# 641
Вчера гледах епизода с Джин. Много приятно беше, толкова интелигентно се изказва(предполагам псувните не ни пускат), как кара хората да му честитят 😄... Нали несбъднатата му мечта е да бъде актьор. Според мен да бъде част от BTS е най-голямата роля в живота му.
Мен тези дни ме "раздвижваха" домашните (те са си във форма, аз съм извънгабаритна) с един як баир в посока връх Шипка. И успях за 3 часа, а на Джин му отне 4 и 30 нещо много сериозно ще е било...и тъкмо на време ми дойдоха вайканията му..., да се успокоя че и той е човек Heart Eyes
Аз следя няколко канала на българки в Корея и те показваха техните пътеки в планината. Всичко е бетон, стълби или плетени пътеки от кокосови влакна. В началото и тук върви по такава пътека. Логиката им била, че така ще има по-малко замърсяване понеже хората няма да излизат от тях. Според мен е по-скоро за удобство..., не знам. И ходят по тези бетони с екипировка която тук не вземат и за Ком-Емине. Движението за тях е много важно, даже личните лекари ги питали дали се упражняват и ходят достатъчно. В тази връзка дъщерята има отскоро фитнес гривна и казва, че от цял свят на първо място по извървени крачки са корейците, на второ май бяха чехите... в приложението на Самсунг.
Хах колко хаотично пиша, но така ми е в главата сега...

# 642
Движението за тях е много важно, даже личните лекари ги питали дали се упражняват и ходят достатъчно. В тази връзка дъщерята има отскоро фитнес гривна и казва, че от цял свят на първо място по извървени крачки са корейците, на второ май бяха чехите... в приложението на Самсунг.
Хах колко хаотично пиша, но така ми е в главата сега...
JoyJoy Аз ,поред това предизвикателство съм 66 019та ,но и късно се включих в него Laughing
Днес ще седна а погледам излезлите епизоди с двамата разбойници по Дисни.

Да се позабавляваме с нашата седморка на техен концерт в Токио. Тук са любимото суши
БТС суши
Песничка - благодаря
Годината на техния дебют и възход
Куки настроение
Кой е по-добър шофьор?
Танцувайки в дъжда
Упс, каяка не ме иска
Да се повозим с Харлей
И ако се вярва на това БТС и Арми  са вече регистрирана търговска марка

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 08:23 от Danifin1

# 643
Да споделиш после впечатления! Че аз нямам Дисни+ и единствено виждам разни кратки клипчета, пуснати от потребители в нета.
Аз не съм шофьор и ходя само пеша, значи ходя доста. Поне час, час и половина всеки ден. Но ходя само по улици и то разстоянията са кратки. И не си броя крачките Joy. Ако ги броях, можеше и да съм на доста прилично място. Заради астмата катеренето на планини не е моят спорт.

# 644
Дами, ако имате акаунт във Вконтакт можете да гледате разбойниците щом нямате Дисни+  тук  Are you sure? Ты уверен? можете да ги гледате на руски или на английски.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:13 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт