Кей-поп не е просто музика - 2

• 22 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Дубай
Дългочакано завръщане на Бек.... 4ти солов албум "Hello, Word/Здравей, Свят"

Наслада за ухото и сетивата.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 10:50 от I.V

# 721
# 722
  • Дубай
На това момче казармата му се отрaзява много добре...

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 10:50 от I.V

# 723
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
I.V нямаме представа как му се отразява, защото почти не сме го виждали, откакто е влязъл. Снимката от поста на Дани е стара. Бяха се мачнали двамата по този начин броени дни преди да се влеят в редиците на армията.

Вчера бе ден 1 на The Fact Music Awards. Ето спечелилите от този ден - https://www.timesnownews.com/entertainment-news/korean/2024-the- … article-113151326

# 724
Ново двайсет 😯😂👍

https://x.com/onlyforseokjini/status/1832741656573132871

Не знаем как е Джей Кей 🙃, но Тае се идентифицира , 10 от 10 е както винаги 👌💜 Обаче на въпрос как се справя отговора е-трудно е, дойдох да се заредя малко . Дано са добре всички в армията 🙏

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:16 от araselia

# 725
  • Дубай
Добър вечер!
Приспивам се с прекрасния Чвн и реших, че е престъпление да не го споделя с вас...

За някои казармата  е почивка от досадните фенове, за други не чак толкова. Дано. Дано са от първите и си отпочинат,  и възвърнат с пълни сили, когато им дойде уволнението.

# 726
От пуснатите в последните дни нищо не си харесах ,дори и на рок хоризонта е безинтересно Rolling Eyes
Нещо ,което може да мине за приятно слушане

Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 10:48 от Danifin1

# 727
Дани Hug
Тази последната картинка какво илюстрира, че не схванах?

aespa пишат. история. Печелейки тазгодишната. Daesang (Grand Prize) награда. на The Fact Music Awards. са първата дамска. група постигнала. това.

На 10 септември. прокуратурата на Западния окръг. на Сеул разкри, че е връчила, на Шуга. съкратен обвинителен акт. Съкратеното. обвинение се счита. за по-малко сериозно. от официалното обвинение. Според Dispatch, едно. кратко обвинение. ще отхвърли. необходимостта от. официален процес. и най-вероятно ще. доведе до глоба. Точната. сума не е. разкрита.

Лъчи, наближаваме 50 страница и предстои пускане на новата тема. Ще се мъчиш ли, или да я пусна пак аз?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 20:08 от profi_1

# 728
Не знам защо е изчезнал надписа. Май беше най-влиятелните  кпоп изпълнители на всички времена.

# 729
Благодаря, Дани. С радост приемам първото място и някое и друго малко по-надолу. Но хич не съм склонна да се съглася с авторите на класацията за останалата ѝ част.

# 730
И аз ,но няма да придирам, нашите любимци  и  Куки са на върха Sweat Smile

# 731
Пуснете нова тема вие, нямам възможност...
Дъщерята ме запознава с творчеството на Севънтийн. До сега ги избягвах заради името... ще се наложи да ги запомня, нищо че са само тринайсет. GrinningHeart Eyes
Концерта им в Берлин на Лолапалуза:

Еспа също ми ги пуска често. Имат много яки хитове, но не ги знам... Grinning
От време на време, като ми хареса песен и я питам кои са - отговаря ми все или Еспа или Ла серафим.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:38 от Лъчестлъч

# 732
Дъщерята ме запознава с творчеството на Севънтийн. До сега ги избягвах заради името... ще се наложи да ги запомня, нищо че са само тринайсет. GrinningHeart Eyes
Sweat SmileLaughingJoyАз що си мислех ,че вече покрай нас си наясно с тез 13-мата GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 733
Песните са ми познати, но не съм заглеждала в изпълнителите. Blush

# 734
Песните са ми познати, но не съм заглеждала в изпълнителите. Blush
Голяма грешка ... този пропуск със заглеждането. Joy
Е поне Мингю и DK няма как да не ги знаеш. Също трябва да си виждала и чела за Хоши и Узи. Това са все момчета по един или друг начин свързани с BTS, за които сме имали коментари в темата.
Ама каква добра дъщеря имаш! Браво на нея!

Общи условия

Активация на акаунт