Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Мелани, ако ще режеш бюрото ще трябва да си купиш прахоуловител за вграждане, работата става сериозна. Оферти ще намерим, не се притеснявай Grinning например:
https://a.aliexpress.com/_Ey6urt7

# 481
А, сега пък за вграждане!
Ще си карам с този. Имам чекмедже отдолу, точно на сегашното ми бюро, но пък е дърво, дълго търсих такова бюро и не ми се ще да го окепазявам.ц А, може и да се закрепи от долната страна с нещо. Мен питай за такива подобрения. Simple Smile Админ съм на група за преправяния във фейса! Simple Smile

Момичета, сега ми звънна пощаджията със сивата пила. Измръзнала от студ. (При мен е - 20 днес).
Не знам кога ще я пробвам.

Ноктите ми с новата бяла пила:

П. С. Ауу, колко грешки виждам сега! Явно на снимките се вижда увеличено и по-добре. То, аз вече и на близо с очила гледам, явно трябва да си вдигна диоптъра.

# 482
Мелани, радвам се че ти доапада пилата! С новите екстри ще се родиш сии мисля-голямо удобство са! И аз малко имам пробем докаро свикна с ръката на по-високо, но малкият кръгъл прахоуловител не е толкова висок. По-неудобен ми е стандртният квадратен, но пък е мощен. Много ме изкефи идеята за вграждане, но това е за рабиращи хора, не лаици като мен! Ако сега почнем и вграждащи прахоуловители да купуваме ще избием рибата и ще сме по-оборудвани от 80% от салоните Grinning  Поне няма да заема място, а ще е на масата. Ох, размечтах се!
Да, на снимки изглежда винаги по-зле и аз редовно също си хващам грешки колкото и да съм се вглеждала докато се правя с все настолната лапа и другата на макс. Много е хубаво това синьо!
Stiliyana Tomova 706487, все като пишеш умувам над проблема и не мога да се сетя защо така става? При теб беше от свободен край отлепянето или грешно помня? Подсети ме, моля те, какво ползваш от-до и как да умувам пак и имаш малко свободен край дължина пуснат, нали?

# 483
Момичета, страхотни маникюри заваляха в Новата година! Всеки със собствена красота и стил!
Аз започвам годината със съвсем обикновен маникюр от снощи. Бях изморена и не можах да измисля какъв цвят ми се носи и затова предпочетох нещо съвсем лесно за нанасяне.

# 484
Момичета, напоследък си мисля разни работи от типа на това дали да не задържа "бялата" евтина пила и да я ползвам за power bank, тъй като нямам, а ръкохватката да запазя като резервна, предвид че е кабела е като на "сивата" и лилавата. Дали ще свърши таква работа или батерията няма да държи ок, въреки че тия пили 1 път в годината ги зареждам. Мъчат ме такива въпроси мен честно казано. Как ги намирате тия оферти за такива ниски цени? Аз напоследък не попадам хич, само скъпи неща ми излизат Sad
И се чудя дали да не дам пак шанс на метода с буфериране леко  да плесна лак над бзата сега без цялостен маикюр или да не се занимвам. Абе много тъпи въпроси ме мъчат петъчно и май ме мързи да мисля...
Topsy1. много е хубаво това! База или цвят е?

# 485
Karmilla, те ръкохватките хубаво, че са с еднакъв отвор, но погледни и дали пилите са с еднаква мощност (output W), за да не ти изгърми някоя ръкохватка, като я сложиш на друга пила. Аз имах глупостта да пробвам веднъж една лампа с кабел от друга лампа - резултатът беше такъв. Та вече не рискувам, освен ако не са с еднакви характеристики трансформаторчетата на кабелите.

# 486
Това не го бях омислила! Благодаря, че ме предупреди преди да реша да правя тестове с неясен завършек Grinning
А във връзка с тази тема да кажа, че за лампата на батерия има предупреждение да не се ползва докато е с кабел. Поне моята е така за поръчващите да имат едно на ум и да не пробват да се правят докато е в контакта.

# 487
Аз успях да разменя кабелите на прахоуловителя и лампата 😀 Добре че нищо не стана, освен че прахоуловителя работеше неравномерно и мислех, че се е развалил. Вече са надписани адаптерите, кой за кое е ...

# 488
Karmilla, това е бялата пастелна база на Коди (която мисля, че повечето момичета тук имат) и топ на черни точки на Коди. За разлика от на повечето момичета тук обаче, тази база не стои добре на моите ръце и затова на няколко пъти я вадя, пробвам и се отказвам да я слагам или просто я покривам с цвят, но снощи ми изглеждаше като най-непретенциозният и бърз за нанасяне вариант, та затова я плеснах.
А за кабелите да кажа, че ММ ми взе кабела от пилата, защото си смени телефона и съответно му трябваше нов кабел за зареждане. Купи си два кабела, но се оказа, че телефонът му не иска да се зарежда с тях и тъкмо се чудеше как да прежали пари за оригинален кабел и видя, че кабелът на моята пила е със същият накрайник и като го пробва, той взе че стана и си го присвои. А иначе пилата ми се зарежда и с тези кабели, които той си беше купил за телефона, но ми се струва, че зареждането става по-бавно. Така че смятам, че действително има разлика в кабелите.

# 489
О, да, в кабелите за зареждане определено има разлика, но аз имах предвид друго. Кармилла да провери дали от "тялото" (батерийната част на пилата) излиза ток със същата мощност към ръкохватката и на двата вида пили, за да знае дали може да размени ръкохватките. Защото на някои ръкохватки изрично си пише да се ползват само с това тяло, към което се водят (моята безчеткова е такава и съм виждала надписа и на сайта на Елена арт при някои ръкохватки).

Ето какво имам предвид на практика:
Скрит текст:

Сходно изглеждащи ръкохватки с еднакъв изход, но едната работи с output 18V, 0.5A, а другата с 8.4 V, а амперите дори не ги пише. Определено не бих сложила розовата ръкохватка на синята "батерия", както и обратното. Едната ще изгори, а на другата ще се намали значително мощността (и може и тя да изгори).

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 11:26 от esmeralda23

# 490
По този повод да кажа, че аз си изгубих зарядното за пилата.
Още не се е налагало да я зареждам повторно, но намерих заряден кабел с изход, който пасва на пилата (като на стар мобилен телефон е ) - да се надяваме да я заредя без да я прецакам.

# 491
Здравейте, прекрасни маникюри споделяте 😍!
Преди няколко дни и аз смених,  но нямах време за нещо по-сложно та пробвах новата база от коди коята си взех и направо се влюбих в него. Това ми е и първи опит за изравняване май не е толкова зле вие ще кажете. Опитах да хвана частиците на слънце но пак не се виждат много добре.

# 492
Iva_Lina, чудесно ти е първото изравняване. Може само да дам съвет, ако искаш да ти е по-близо до кутикулата така както е в момента положено, но преди изпичане съвсем леко с тънка четка издърпваш и разстилаш. По този начин хем е тънко към кутикулата и прис израстване няма да има "стъпало" или не се сещам как беше точно на български, а е плавно тънко и така няма да има отслояване и ще имаш повече време преди да проличи израстналото. Базата е много красива иначе и много равно и хубаво си се справила!

# 493
Iva_lina, кой номер е базата, много красив цвят е.
И от мен поздравления за първото изравянане - много хубаво е станало.

# 494
Здравейте, момичета, може ли да ми кажете цвят подобен на този? Имам на Клареса една база, която е подобна, но е прозрачна. Искам по-плътно покритие, но нюд нюанс.

Общи условия

Активация на акаунт