Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Надали, но снимай я все пак, за да може да кажем със сигурност.

# 676
https://www.technopolis.bg/bg/Lichna-grizha/Komplekt-za-manikyur … ER-MP-42/p/836283

Подобна на това. Дали някой накрайник ще е подходящ за сваляне на лака?

# 677
Привет, нещо ново от мен. Голямо предизвикателство се оказаха тези стикери и френски, но горе долу стана добре. Дясната ръка оставих без декорация. Първи опит за форма балерина, горе долу май не е толкова зле.

Наскоро ми пристигна силиконовия шаблон за стикери, днес успях да го тествам и наистина работи. Прекачвам снимки, определено следващия маникюр ще е с него.

# 678
Какъв е този шаблон, как се работи с него? Изглежда супер

# 679
olive19 , 100 лв з атази пила? Сериозно?

За нищо не стават тези фрези, а както гледам имат специални джаджи накрая и няма да може никаква друга фреза да се сложи.
Подобни пили имаше едно време преди 20-на години, купувала съм подобна от Уолмарт, но за 15-на долара.

21 век сме, вземете си свястна пила, за 1/3 от тази цена.

# 680
Какъв е този шаблон, как се работи с него? Изглежда супер

Ето линка от тук го поръчах:
https://a.aliexpress.com/_EQp8XlJ
Има клипче как се работи с него.
Аз пробвах директно с четката на лака да запълня формичката, след това внимателно с карта махнах по повърхноста излишъка. Изпеках го и след това му сложих безцветна база и изпекох пак. Извади си от силикона много лесно.

# 681
Добър вечер!

Ето го моят проект: “Очаквания vs Реалност”

Исках със спайдър гел на Нео Нейлс да правя вълните, ама го отворих и се оказа, че е станал светло син и не разтеглив, а е ползван два пъти, тръгнало ми е на разваляне на продукти тая година.🤓 Добре ме зарибяваха от Май Нейлс да си взема и бял, като купувах черен, ама аз “нееее, имам си!”😃
Иначе да похваля Полинка, беше качила клип в тик ток със съвет за трудно нанасяне на топ лак, щото аз имам тоя проблем с топа на Яна Нейлс, всякаш “бяга” от нокътя и остава на едни малки дупчици, не всеки път, обаче ми се случва особено на тъмни бази. Таааа, премахнах лепкавия слой със спирт и стана супер лесно всичко, топа се нанася много по-лесно така. Оставям линк ако някой има нужда.

https://vm.tiktok.com/ZGeMmvXKr/

За протокола: Базите са на Коди, Milky и Storm      (От колекция Harmony)
И съвсем случайно отворих на тази страница, то пък взе че стиха пасна! Ако харесвате поезия, книгата е “Единствено ураганите могат да ми съчувстват”, на много талантливия Димитър Мавров. Заслужава си, гарантирам ви!👌💯

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 01:44 от Butterfly_🦋

# 682
https://www.technopolis.bg/bg/Lichna-grizha/Komplekt-za-manikyur … ER-MP-42/p/836283

Подобна на това. Дали някой накрайник ще е подходящ за сваляне на лака?

Навремето имах такава пила, но без кабел, много слаба и правих свободни съчинения, та по темата - можеш евентуално да запилиш топа за по-лесно сваляне с киснене с накрайниците за педикюр. Иначе се присъединявам към съветите по-горе за инвестиция в пила, предназначена за целта.

# 683
Забравих снощи да ви кажа за откритието ми от китайския магазин, ето тези клечици, супер яки и полезни за премахване на излишен лак!👌Аз си я напоих със спирт и с лекота махнах около кутикулата излишното, особено на дясната ръка, там винаги се мацам много. Сигурно ги знаете де, ама аз сега ги видях случайно, докато търсех игли за шевна машина. Игли не намерих, хохохо, но и безвлакнести тампони си взех, цял пакет за 7 лева, стори ми се добра оферта.

# 684
Butterfly, твоят маникюр е много по-красив от модела и супер подходящ за сезона!
Аз за почистване ползвам тези портокаловите пръчици като ги напоя  също с ацетон.

# 685
Butterfly, твоят маникюр е много по-красив от модела и супер подходящ за сезона!
Аз за почистване ползвам тези портокаловите пръчици като ги напоя  също с ацетон.

Ооо, мерси много за оценката!😊😘🙏

# 686
Butterfly, тук сме коментирали много пъти това за топа и лепкавия слой, даже съвсем наскоро Wink

# 687
Влизам набързо да се оплача, пристигна ми едната фреза от Алиекспрес. Отивам в пощата - пликчето празно (от найлоновите, едната страна разлепена цялата). Търсиха служителите, няма я фрезата, кой знае къде е паднала по трасето. Отворих диспут, но не вярвам да ми върнат парите.
Скрит текст:

За да не е само оплакване, качвам и последния ми маникюр, който вече е на няколко дни.
Kodi wedding 04.

# 688
Ама че лош късмет! Поръчай я отново, фрезата е много хубава.

# 689
Последно време много ми излиза, че използват гел в бутилка и искам да го пробвам. Гледам, че Коди имат, а така и така ще взимам този гел в бутилка, си викам да взема си взема и база и топ на Коди, че са ми накрая. Обаче гледам в този евтиния сайт за Коди няма гелове в бутилка, нямат и праймер, и ултрабонд.

Мога ли от някъде другаде да си взема Коди или цените по другите сайтове са еднакви, гледах тези в началото на темата, но всички държат цена. Ако не, какъв друг гел в бутилка мога да си взема, ако не на Коди.

Общи условия

Активация на акаунт