Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 313
  • 595
  •   1
Отговори
# 360
  • welcome to the Jungle
 hopla, не можах да се въздържа, защото напоследък тази тема я чета само да се поразвеселя и посмея, но твоят пост просто ме изпълни със задоволство!  Peace ПЕРФЕКТЕН ПОСТ!  Peace
Чудесно си написала, обяснила и разгледала нещата, поздравявам те и за времето, което си отделила!
И още много може да се допълни, и още много може да се напише освен за тетанус и за други коварни болести  Blush ...
Жалкото е, че тук 7-8 юзъра (извинявам се ако съм объркала бройката  bowuu) са склонни да се заяждат и да се карат, да вярват безрезервно на "чичко Гугъл"  Joy  Joy  Joy и да се подхвърлят линкчета  Mr. Green изкопани от нейде си  hahaha.
За съжаление тази картинка е доста тъжна, говорим за "интернет-образование", а науката отива в 6та глуха ... говорим си и за великата хомеопатия (въпреки, че изпитвам известно уважение към тази алтернативна медицина) и как ментовите бонбонки я пращат в "отвъдното"  ooooh!, унищожили за няколко минути над 4500 илачи, с които тя борави ...
Сега пак ще изчета 28 поста за "милионите увредени деца от ваксините, как те са скрити, премълчани, как някой дебне зад шкафа, друг крие информация, трети ме преследва по улицата, а четвърти ми трови водата и храната Joy Joy Joy"

Спирам да пиша, идва време да чета  Joy

# 361
hopla , ти пък не ми отговори имаш ли деца ? Нищо не съм вадила от контекста дала си пример нали така .Ваксинирайте си и се радвайте - може да получите и бонус - яйчници от китайски хамстери ,заешки бъбреци плюс малко живак за късмет WinkАз съм солидарна смятам ,че всеки трябва да има право на избор .
А поста ти няма какво да го коментриам просто ...Успех при ваксинирането ...

# 362
hopla , ти пък не ми отговори имаш ли деца ? Нищо не съм вадила от контекста дала си пример нали така .Ваксинирайте си и се радвайте - може да получите и бонус - яйчници от китайски хамстери ,заешки бъбреци плюс малко живак за късмет WinkАз съм солидарна смятам ,че всеки трябва да има право на избор .
А поста ти няма какво да го коментриам просто ...Успех при ваксинирането ...

нямаш, защото реално няма какво да кажеш. Това което е написано нарочно не е базирано на медицински понятия или данни, а на чисто логични и неоспорими твърдения. Затова единственото, което можеш да съчиниш, са глупости за яйчници и живак. Малко изпадаш на ниво детска градина, когато си безсилна да покажеш нещо, дай да замерваш околните с акита, защото ще направиш впечатление със сигурност.

# 363
Ти нормална ли си ? Не знаеш ли ,че ваксините съдържат живак - използва се ,като консервант .А че вирусите се отглеждат в тъкани на животни явно също не знаеш.Това се случва в медицината ..Какво повече да ти кажа вземи прочети малко повечко .
Ти принципно с каква цел пишеш в тази тема - тя е за предаване в което участваха родители на увредено дете от ваксина ?!
Хубаво имаш да кажеш нещо но начина по който го правиш не ти прави чест .Обиждайки хората няма да ги убедиш в нещо в което не вярват .
Не виждам ,защо се напъваш толкова .Какво целиш всъщност ?
И не ми говори колко са полезни ваксините ,защото не никак хубаво да гледаш детето си парализирано или и това не е медицински факт .Постваксиналния енцефалит също .
Мъ ,бързата кучка слепи ги ражда .

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 10:35 от catch

# 364
Едва прочетох предългия пост, не ме убеди достатъчно в правотата си, пак ти казвам, не се хаби!

А по пътя на желязната ти логика разбирам, че нямаш деца. Затова толкова патетично защитаваш позицията си на отговорен гражданин. Само че когато си родител, най-малко ти пука за закони, ред и обществено самосъзнание. Поне на мен НЕ. Защото съм губила дете и страдах само аз, не законовите органи, (които ме задължават да ваксинирам децата си) които слагат нещастните случаи в графа "неизвестни" и вдигат рамене. Поглени в очите Roshko & Jolly , увреденото му дете, и му кажи, че е безотговорен гражданин и родител като откаже да ваксинира децата си. Така че, сега ще ти кажа - прогледни над своята камбанария! И ако ти смяташ своята позиция за единствена, аз съм убедена в правотата на моята. И това е мое законово право, поне в 90% от страните в Европа.

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 10:58 от eta

# 365
hopla, много си права и много добре си обяснила ситуацията - статистически.
Сега аз ще дам един чисто житейски пример.
Майка ваксинира детето си с полиомиелитна ваксина. То се оказва от децата които нямат съвместимост и ваксината го разболява (това което не знаете, е че при увреда от ваксина самото заболяване минава много по -  леко отколкото при увреда чрез заразяване). Ражда си второ детенце и отказва да го ваксинира поради предразположеност към заболяването. Идва един момент с епидемия на детски паралич  и се оказва, че съученик на детето е болен. Тогава майката е поставена пред възможно най - коварния избор в живота си. ДА ВАКСИНИРА И ДА РАЗБОЛЕЕ ДЕТЕТО ИЛИ ДА НЕ ВАКСИНИРА И ДЕТЕТО ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ САМО. Имайки предвид, че детето е вече на 11 - 12 години и изхода от заболяването при зараза клони към смърт. Жената (забравих да спомена, че е медицински кадър) прави всички възможни изследвания и взима решение. Решението е ваксина с аргумента, че знае какво да очаква, но при другия вариант изхода би бил по лош.

За статистиката - това дете описано по - горе е с минимална увреда (само едното краче), при избор на майката да го ваксинира.
Та питам аз какво ли и е било на тази майка и как бихте постъпили вие в такава ситуация????

# 366
Хвала на такИвИ съфорумци дето принасят в жертва телата си за развитието на науката,прогреса и светлото бъде6те, и които предпазват неваксинираните индивиди,както и способстват за ограни4ение и изкореняване на опасните болести!!!

Хопла ти слу4айно да си ваксинираН сре6ту вси4ки болести дето са в сега6ния задължителен календар на БГ?Пък и които не са вклю4ени,6тото и те са "опасни"?Ако не си-удари си по няколко дози,6тото ина4е застра6ава6 останалите,пък и за теб е опасно..Ако си роден преди 91г. със сигурност няма6 хеп.Б-купи си своевременно и си сложи.За грип тази зима сложи ли си?Много се умира от него...За малария не пропускай-с тези аномалии във времето току виж някой африкански комар се заблуди и сбърка посоката.Или пък някои моряк го "внесе"?Само като си помисли6 как всяко лято милиони 4ужденци,излизат от "бункерите" си  идват на по4ивка в Бг без да са вакинирани...

# 367
И сега още малко вероятности .................или какво да очакваме

Надявам се на никого да не се налага да се сблъсква с с името Ландри. Това е човекът описал един тип полиомиелит, който поразява възрастни хора (не деца)  и е наречен на неговото име. За любителите на google ще оставя да се поровят и да попрочетат именно този вид полиомиелит за да се информират и след това да продължим дискусията, защото нашите деца все пак някога порастват........Трябва ли да добавим още един риск и защо?

# 368
Ти нормална ли си ? Не знаеш ли ,че ваксините съдържат живак - използва се ,като консервант .А че вирусите се отглеждат в тъкани на животни явно също не знаеш.Това се случва в медицината ..Какво повече да ти кажа вземи прочети малко повечко .
Ти принципно с каква цел пишеш в тази тема - тя е за предаване в което участваха родители на увредено дете от ваксина ?!
Хубаво имаш да кажеш нещо но начина по който го правиш не ти прави чест .Обиждайки хората няма да ги убедиш в нещо в което не вярват .
Не виждам ,защо се напъваш толкова .Какво целиш всъщност ?
И не ми говори колко са полезни ваксините ,защото не никак хубаво да гледаш детето си парализирано или и това не е медицински факт .Постваксиналния енцефалит също .
Мъ ,бързата кучка слепи ги ражда .
Хм като влезнах в твоя тон, било обидно.
Ако някой се напъва си ти, защото ти е N-ти пост в който не коментираш първоначално написаното, а забелязвам започваш със стандартните неща, които си чела по уеба. Направо можеш да си напълниш термометър със живака от ваксините. Със сигурност в рибата, която ядеш има много повече живак. Да не говорим каква отрова става когато добавиш малко натриев хлорид - нали знаеш колко са отровни натрия и хлора? А тези простаци с мултивитамините - леле там пък наблъскали цинк, фосфор, желязо (винкел), калций, калий, манган, хром (това с което правят лъскави чешмите), мед, селен, ванадий, калай, молибден и още!
А това, че продължаваш да пишеш, едно и също, ми навява мисълта, че все още не си разбрала идеята. Че шансът да има фатални последици ваксинацията по някаква причина са мноооого по-малки от това да има фатални последици в продължение на 50-60-70 години след това, колкото е там човешкия живот средно. И това че бъдеще време за теб е "абе квото стане, господ ме пази", не премахва този шанс.

# 369
О6те не6то да допълня:
6то се отнася до статистиката-дайте да има пове4е неваксинирани за контрола,та да видим какви изменения 6те придобият цифрите.6тото сега6ното положение е ИЗКРИВЕНО!

Хопла,а ти слу4айно да дава6 риба на новороденото си дете?И 4ел ли си някъде какво е съпоставимото коли4ество живак в рибата и какво във ваксината?

А как се коментира факта,4е до към 2010г. трябва да се изхвърли живака от термометрите?Или пък,4е ваксината сре6ту полимиелит 6те отпадне скоро от ПРЕПОРЪ4ИТЕЛНИЯ имунизационен календар на "белите" държави?И за6то пък в Бг-то слагат о6те БЦЖ?

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 11:11 от Omega

# 370
Едва прочетох предългия пост, не ме убеди достатъчно в правотата си, пак ти казвам, не се хаби!

А по пътя на желязната ти логика разбирам, че нямаш деца. Затова толкова патетично защитаваш позицията си на отговорен гражданин. Само че когато си родител, най-малко ти пука за закони, ред и обществено самосъзнание. Поне на мен НЕ. Защото съм губила дете и страдах само аз, на законовите органи, (които ме задължават да ваксинирам децата си) които слагат нещастните случаи в графа "неизвестни" и вдигат рамене. Поглени в очите Roshko & Jolly , увреденото му дете, и му кажи, че е безотговорен гражданин и родител като откаже да ваксинира децата си. Така че, сега ще ти кажа - прогледни над своята камбанария! И ако ти смяташ своята позиция за единствена, аз съм убедена в правотата на моята. И това е мое законово право, поне в 90% от страните в Европа.

Моята позиция бяха няколко най-обикновени числа и бележката, че като не виждаш едно нещо, това не е гаранция, че го няма. Т.е. като отказваш да предвидиш бъдещето, не си гарантираш безаварийно тяло. А що се отнася до Roshko & Jolly, умишлено не отговарям на него, защото би било невъзпитано най-малкото (още повече че забелязвам че тук израждате дискусиите в някакви лични нападки). Изводът ти по-горе е грешен - имам дете и е ваксинирано. И не мога да разбера имането на дете как променя статистиката или мнението ми за числата, та само това питате? Замисли се над друго - всяка седмица съобщават, че майка с количка е блъсната на пешеходна пътека. Това трябва да значи може би, че пешеходните пътеки са опасни? Или най-добре всички майки с деца да си седят вкъщи. Защото реално погледнато шансът да те блъсне кола докато се разхождаш е 1:100000 което не е малко.

А относно разни камбанарии - сестра ми е починала от хепатит Б, най-вероятно не е била ваксинирана.

# 371
А защо не ми отговорихте на въпроса????

# 372
Хвала на такИвИ съфорумци дето принасят в жертва телата си за развитието на науката,прогреса и светлото бъде6те, и които предпазват неваксинираните индивиди,както и способстват за ограни4ение и изкореняване на опасните болести!!!

Хопла ти слу4айно да си ваксинираН сре6ту вси4ки болести дето са в сега6ния задължителен календар на БГ?Пък и които не са вклю4ени,6тото и те са "опасни"?Ако не си-удари си по няколко дози,6тото ина4е застра6ава6 останалите,пък и за теб е опасно..Ако си роден преди 91г. със сигурност няма6 хеп.Б-купи си своевременно и си сложи.За грип тази зима сложи ли си?Много се умира от него...За малария не пропускай-с тези аномалии във времето току виж някой африкански комар се заблуди и сбърка посоката.Или пък някои моряк го "внесе"?Само като си помисли6 как всяко лято милиони 4ужденци,излизат от "бункерите" си  идват на по4ивка в Бг без да са вакинирани...

Не знам какви ваксини имам, ама какво от това? Колкото и лични въпроси да ми задавате, няколкото числа, които са написани няма да се променят. Статистика не се гради от 10 лични примера, а от: 8милиона делено на X нещо си = Y след което сравняваш резултатите и си правиш извод. За малария със сигурност имам защото пребиваването в Африка го изисква. Докато един съсед не е имал като е отскочил до там и се е разболял и сега е полу глух и половината му органи не са му в ред.
Та благодаря за безсмислените напътствия. Ако имаш да кажеш нещо интересно все пак, дай отново.

# 373
О6те не6то да допълня:
6то се отнася до статистиката-дайте да има пове4е неваксинирани за контрола,та да видим какви изменения 6те придобият цифрите.6тото сега6ното положение е ИЗКРИВЕНО!

Хопла,а ти слу4айно да дава6 риба на новороденото си дете?И 4ел ли си някъде какво е съпоставимото коли4ество живак в рибата и какво във ваксината?

А как се коментира факта,4е до към 2010г. трябва да се изхвърли живака от термометрите?Или пък,4е ваксината сре6ту полимиелит 6те отпадне скоро от ПРЕПОРЪ4ИТЕЛНИЯ имунизационен календар на "белите" държави?И за6то пък в Бг-то слагат о6те БЦЖ?

На това му се вика откриване на колелото. Защо трябва да чакаш за такава статистика, като можеш да се върнеш назад и да видиш какво е било положението с някое заболяване преди и след като се е въвела ваксина за него?

А и ако ти се експериментира, най-лесно се доказва лесната умираемост от най-обикновено порязване - поръси раната с малко почва и не почиствай. После като се възпали не прилагай антибиотици (защото те са другото оръжие на световната конспирация), позволено ти е само да звъниш за помощ на канал 2001, да палиш свещи или да пиеш определеното за целта хомеопатично средство. Да видиш дали ще ти мине или ще умреш от нещо толкова елементарно.

# 374
Тук някои хора си мислят,че проиzвеждат ваксини...с такава увереност пиШат zа ваксините. Mr. Green

Нито един човек на таzи zемя няма как да прецени дали даден индивид ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ преz живота си от дадена болест.Теzи предположения и хипотеzи на официалната медицина са ми до болка поzнати(и не само на мен) и ве4е все по малко хора им се врьzват.
Много често,по4ти винаги да не кажа,се zабравя,че всеки човек е индивидуален и реагира индивидуално на даден параzит,бактерия,вирус.Може да се сбльскам с zараzен и да не се раzболея zаЩото поддьржам органиzма си zдрав с чиста храна и добри хигиенни навици.Друг на мое място,тьпчеШ ежедневно пьржени картофи,Марс и кока кола може и да го хване,макар пак да няма гаранция.

ИzлиШно и нереално е да си представяме,4е АКО не се ваксинираме ЩЕ се раzболеем 100%.

Доколкото виждам повечето раzсьждават на баzа личен опит zа увреден индивид от zаболяване,от което веднага следва "логичното" им zаклю4ение,че ако е бил ваксиниран е нямало да бьде така сега.
Обьркването в темата идва от това,че не е ясно на някои какво точно е една ваксина,както и какво zначи имунитет.Как се гради имунитет и zаЩо при ваксиниране той не е 100%,а след прекарано zаболяване е.

Но каквото и да си говорим,винаги Ще има такива които се ваксинират по убеждение и такива,които не се.Най важното е и двата отбора да не плачат от последствия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт