Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 464
  • 595
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Варна - Бургас
Цитат
децата, които по здравословни причини не се имунизират, примерно с алергия как се предпазват точно?

- Няма неваксинирани - има само отложени, но накрая и тях ги инжектират.

# 511
Ами не могат да ме убедят, че няма деца, които не са ваксинирани! Мен лично в у-ще са ме пропуснали поне веднъж. Сега, правят някакви реваксинации, оказа се , че пак са ме пропуснали!  Thinking
Очевидно някои деца не се ваксинират - първо са примерно недоносени, после може да имат алергии, после ту са болни, ту ги няма и ваксините изпадат някак.
Пак пиша, лошото е, че не поемат отговорност лекарите - да ти кажат истината за ваксината - какво съдържа примерно! И това, че сега детето ти може и да не го удари болест, но после в годините да започнат ефекти от дефектната система да се бодат наред бебетата.
Много ми е чудно как бебе на 3 месеца, после в 3 поредни, му инжектират 5-валентна ваксина. На това крехко същество, за което запушване на слъзен канал е такова голямо притеснение, пък едно запек го мъчи, друго колики, те му поставят ваксина!
Не е ли по-редно поне на деца навършили година да се бият ваксините?

Моето бебе е с болничните, после хепатит, + ДТК и полио /купешки/ един прием. Ами роди се недоносен, с отоци, слаб, а аз да го дупча. Не, мерси!
Сега обмислям вариант за някаква схема, от която да избирам ваксините - кои да поставям, кои не.

Снимковият матРЯл - моля, защо не се публикуват снимки от последните години?
Едра шарка е тръгнала в Азия.
Добре, принципно, ние като сме ваксинирани в 90%, 10-тте % не се ли запазват от факта, че ние сме дупнати? Stop

Нашата педиатърка е казала - ако искате да заминавате за регион, където знаем, че има някои заболявания, поставяме ваксина и това е.

И никой не ми отговори като бяха цитирани статии - има 2 начина на изграждане на имунитет - с ваксина и с някакви бета...тра-ла-ла...някой може ли да каже?!

Тази, която каза, че ще й е неприятно да има неваксинирано дете редом с нейното - от какво се притеснява, нали ваксината пази нейното?! Ако вярва във ваксинацията, то аз трябва да треперя, не тя.

Темата не е излишна, но прекалено научо задълбахте, което не че е лошо, но все пак не помага напълно.  Говорете на по-прост език, достъпен за нас, моля!

# 512
Като каза за едрата шарка Чаеното момиче, та се сетих! Като бях бременна с първото ми дете, племенниците ми баш лятото изкараха и двамата такава едра шарка #Crazy #Crazy #Crazy ужасна! Имаха мехури където се сетите, най-гадното беше отдолу на стъпалата и м/у пръстите на краката на малката! Беше просто ужасно! А, Е ваксинирана!!!
Примери имам още, но ми писна с тая тема, честно!
Еееее? И още ли някой иска да ме убеди, че като си ваксиниран ще изкараш болестта по-леко?
И изобщо вероятността да прихванеш някоя болест в днешно време (говоря спец. за тези, за които се поставя ваксина) е много по-малка от преди 100 г, като това не се дължи на масовите ваксинации, а основно на подобрения начин на живот на хората!

# 513
  • София - Варна - Бургас
- Някои от лозунгите на Birdie, или жив ли е още Сталинизмът?!

Цитат
Демокрацията и плурализма нямат място там, където смъртта и осакатяванията са реалност.
Цитат
- Тези нации не са тъпи...Нито сълзливо двулични...
- Сега познайте кои са тъпите и двуличните?

Цитат
Не са нужни аматьори, крещящи наляво и надясно, и с това компенсиращи нараненото си либидо
Цитат
Мислете със сърцата си, а не с болните си глави, задръстени от предразсъдъци,клишета и червени остатъци на двуличен морал. [/b]

- В психологията, има такава истина, че човек мрази в другите това, което неосъзнато презира в себе си!
 - Но трябва да му се признае, че той накрая стига до прозрението:
Цитат
Да се действа трябва -  мисълта ни е безплодна

# 514
Alexander,не вси4ки са ваксинирани.Аз съм от тези с пропуските-нямам ваксини за никакви 6арки,a ДТК ми биха 4ак като студентка-заради заплаха в 4-ти курс,4е няма да заверят семестъра.Тогава доста се разправях с  д-ра и му казах,4е досега не са ми правили,но иска6е доказателства за алергия,пък аз нямах и ме надуп4иха заедно с  вси4ки.Да добавя -майка ми е мед. работник и по нейно желание не са ми слагани детски ваксини освен онези в родилния дом.

# 515
Да добавя -майка ми е мед. работник и по нейно желание не са ми слагани детски ваксини освен онези в родилния дом.

Аз познавам 2-ма лекари, които също НЕ ваксинират децата си. Сигурно не са единствените.....

# 516
  • София
Като каза за едрата шарка Чаеното момиче, та се сетих! Като бях бременна с първото ми дете, племенниците ми баш лятото изкараха и двамата такава едра шарка #Crazy #Crazy #Crazy

абе жено, тая "едра шарка", за която говориш, не е едра шарка! хем сте неграмотни, хем се изказвате авторитетно.
вариолата (или наричана по народному у нас едра шарка) е изкоренена в цял свят преди доста десетилетия!!! благодарение на поголовната ваксинация.

Alexander отново не е в час - има много деца, освободени завинаги с комисия от ваксини - някои или всички. справка - клуб Алергии на дир.бг. да иде и да пита майките там. те са винаги на линия ще му кажат.

Буболина, мисля, че ти искаш невъзможни неща. искаш някой да ти даде гаранции и шансове за разболяване на детето ти от конкретна заразна болест. едва ли някой би могъл да го стори...

# 517
  • София
Бъркаш, не искам невъзможни неща, само някой да ми обясни, как се предпазват децата с проблеми освободени завинаги от ваксини?
Как техните майки приемат този факт, какво правят за да не се разболеят, или някой ще ми каже че няма такива?

# 518
Буболина,ако приемеШ,че в БГ 95% от децата са ваксинирани и при техните си аргументи не може да има епидемия,можеШ да приемеШ,че детето ти е нереално да се zараzи от друго,zаЩото е ваксинирано.
Ако оба4е приемеШ,4е ваксините не предпаzват 100%,то и другите майки стоят пред сьЩата дилема.

Ако детето ти иzкара някоя Шарка или коклюШ,не бих каzал,че е обре4ено на тежки последствия.Днес,при теzи условия,добро хранено дете с добри хигиенни навици и грижовна мама иzкарва беzпроблемно теzи zаболявания.
За тетанус винаги можеШ да получиШ готови антитела,при нужда,ако толкова те е страх.
За хепатит е рано да мислиШ.Ти иzкарала ли си Хепатит досега? А ваксинирана ли си?...не ми отговаряй ако искаШ...

Джам е адвокат на Бьрди.Как ли се раzплаЩат.... newsm78

# 519
Бъркаш, не искам невъзможни неща, само някой да ми обясни, как се предпазват децата с проблеми освободени завинаги от ваксини?
Как техните майки приемат този факт, какво правят за да не се разболеят, или някой ще ми каже че няма такива?
Бездействието се плаща. Децата го плащат. Страха е физиологичен-бездействието не е.
Не е нужно да гадаем на маргаритка "ще се разболее, няма да се."
Доверяваме се на педиатъра, подбираме качествени ваксини и ваксинираме.
Както правят 90% от родителите по света.
Защото нищо не оставят на шанса...
Хомеопат от дифтерия и полио не може да излекува-освен да гледа умно и да мрънка "Каква стана тя..."

# 520
Уважаеми Бьрди как лекува официалната медицина полио? Има ли ле4ение иzобЩо освен фиzиотерапията като последствие?

Сега Ще сложа тук цитат от страницата,която си иzвадил снимките да плаШиШ хората..

http://www.vaccineinformation.org/polio/qandadis.asp

How does polio spread?
Polio is usually spread via the fecal-oral route; i.e., the virus is transmitted from the stool of an infected person to the mouth of another person from contaminated hands or such objects as eating utensils. Some cases may be spread directly via an oral-oral route.

How long does it take to show signs of polio after being exposed?
The incubation period of polio is commonly 6-20 days, with a range of 3-35 days.

What are the symptoms of polio?
Surprisingly, 95% of all individuals infected with polio have no apparent symptoms.
Another 4%-8% of infected individuals have symptoms of a minor, non-specific nature, such as sore throat and fever, nausea, vomiting, and other common symptoms of any viral illness.

Колко процента останаха да се паралиzират и какви са точно теzи индивиди? С каква обремененост????

About 1%-2% of infected individuals develop nonparalytic aseptic (viral) meningitis, with temporary stiffness of the neck, back, and/or legs.

Less than 2% of all polio infections result in the classic "flaccid paralysis," where the patient is left with permanent weakness or paralysis of legs, arms, or both.

How serious is polio?
Although most cases of polio are extremely mild, the 2% of cases resulting in flaccid paralysis have made polio a feared disease for hundreds of years.  Ами  те дори си го приzнават. Simple Smile

Of persons with paralytic polio, about 2%-5% of children die and up to 15%-30% of adults die. (В раzвиваЩите се страни,кьдето масово се имуниzират среЩу полио)

Is there a treatment for polio?
There is no "cure" for polio. Persons infected with polio need supportive therapy, such as bed rest and fluids. Standard precautions should be taken to avoid passing on the virus through any contamination from the patient's stool.

Толкоz zа опаШките zа ваксиниране.... Peace

Цитат
Както правят 90% от родителите по света.

Т.е. пак сме в началото...Каквото прави масата,то е правилното....ех....

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 14:00 от Christian

# 521
Колко процента останаха да се паралиzират и какви са точно теzи индивиди? С каква обремененост????
...
Less than 2% of all polio infections result in the classic "flaccid paralysis," where the patient is left with permanent weakness or paralysis of legs, arms, or both.

Според СЗО, чиято позиция по отношение на полио ваксината е добре известна, този процент е дори още по-малък - 0.5%:
Цитат
One in 200 infections leads to irreversible paralysis (usually in the legs).
(пълният текст)

# 522
Има и друга литература,която покаzва точно какви деца са с последствия...ама хайде да не zадьлбаваме...Тук важи това
have made polio a feared disease for hundreds of years.

На мен ми прави впечатление думата Surprisingly 95% of all individuals infected with polio have no apparent symptoms...
Тя има дьлбоко zначение,което малко биха раzбрали. Peace

# 523
КОНЕТЕ И ДЕЛФИНИТЕ
ЛЕКУВАТ ПАРАЛИЧА
В последно време лекарите придават все по-голямо значение на алтернативното лечение на детската церебрална пареза с помощта на животни, по-конкретно с коне и делфини. Общуването с тях оказва благотворно влияние върху болния. За част от болните лечението чрез коне и делфини е единственият ефикасен начин да им се помогне.
Как животните врачуват на болните?
Ако болният от детски паралич общува повече с животните, има шансове за излекуване.Този факт е отдавна известен, но и до днес учените не могат да проумеят как точно става това чудо. Дори ако болният не може да се задържи на седлото, е добре да прекарва повече време при животните.

цялата статия може да се про4ете от тук:
/стр.24,в-к "Доктор",N21,23.05.2005/

http://www.press-bg.com/index.php?p=view&r[id]=345

# 524
  • София - Варна - Бургас
Има и друга литература,която покаzва точно какви деца са с последствия...ама хайде да не zадьлбаваме...Тук важи това
have made polio a feared disease for hundreds of years.

На мен ми прави впечатление думата Surprisingly 95% of all individuals infected with polio have no apparent symptoms...
Тя има дьлбоко zначение,което малко биха раzбрали. Peace

- Е, Хомеопатите го разбират  Hug, понеже вече се говори за още един Миазъм - Ваксинационният - (Миазъм е хомеопатичен термин, означаващ най-общо казано  замърсяване - генетично, което се предава от поколение на поколение, без да има външни проявления, по-често са на Ментално ниво!)

Общи условия

Активация на акаунт