Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 266
  • 595
  •   1
Отговори
# 405
Да, но в случая става въпрос и за живота на другите.
Аз не искам моето дете да е контактно на дифтерия или коклюш, защото някой си пее сладко когато му говорят да си ваксинира детето... и в отговор ми предлага буркан с мумифицирана кобра в уиски и ми говори за "миазми".

Така си е... Simple Smile

ти пък от къде се взе в тази тема?  #Cussing out

# 406
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162152.0

Макар и лек признак на болестта, срещу която е имунизацията, се води реакция от ваксината.

Изказване на д-р Слънчева! Аз нямам думи! И повече няма да пиша!

# 407
Защо са нужни обиди ????

Roshko & Jolly, много съжалявам за вашия случай, не бих искала да бъркам в стари рани, но е факт, че именно от ползите от ваксините сме стигнали до тук да се правим на интересни и да избираме дали да си ваксинираме децата.

Помислете си дали бихте били на това мнение ако върлуват епидемии???
И аз пак питам защо никой не ми отговори на въпросите от по - горните постове????

# 408
Защо са нужни обиди ????

Roshko & Jolly, много съжалявам за вашия случай, не бих искала да бъркам в стари рани, но е факт, че именно от ползите от ваксините сме стигнали до тук да се правим на интересни и да избираме дали да си ваксинираме децата.

И аз пак питам защо никой не ми отговори на въпросите от по - горните постове????

1. Раните не са страри!
2. Коя обида имаш предвид???
3. Някои други се правят на интересни, не аз!
4. "Епидемията" върлува в дома ми, желаете ли да приемете поканата ми да гостувате у нас???

# 409
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161217.new;topicseen#new

"Макар и лек признак на болестта, срещу която е имунизацията, се води реакция от ваксината."
->Това са некомпетентни неща. Изобщо няма такова нещо.

# 410

ми да ти отговоря, не че има нужда да казвам, ама аз не бих ваксинирала, дори и в случай на епидемия
защото ваксинация не е равно и еднозначно с имунизация

# 411
Разбира се, че не е еднозначно. При ваксинирани  болестта преминава много по - леко, докато при неваксинирани вероятноста за летален изход е неимоверно висока, да не говорим за последствията.
Пак ви призовавам да попрочетете повече, вижте какво е описал д-р Ландри, поразгледайте. и се помъчете да ми отговорите на въпросите.........Така ще отговорите и на много ваши...

# 412
Разбира се, че не е еднозначно. При ваксинирани  болестта преминава много по - леко, докато при неваксинирани вероятноста за летален изход е неимоверно висока, да не говорим за последствията.
Пак ви призовавам да попрочетете повече, вижте какво е описал д-р Ландри, поразгледайте. и се помъчете да ми отговорите на въпросите.........Така ще отговорите и на много ваши...

На мойте въпроси не ми отговорихте обаче!  newsm78
Д-р Ландри ли отговаря за бъдещето на повече от 5 млрд души?  Shocked

# 413
.

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 00:46 от Rадост

# 414

Цитат
При ваксинирани  болестта преминава много по - леко, докато при неваксинирани вероятноста за летален изход е неимоверно висока, да не говорим за последствията.
Това Ще го подкрепиЩ ли с нау4ни факти?

РоЩко,как е детето ви сега?
Има на4ини,макар и бавно,да се оправи....

# 415
Christian,
в google няма статистика..............
Не се заяждам, така е....
Всеки има право на мнение. ...аз защитавам своето.
До тук никой от тези, които са против не е защитил твърденията си научно нали? Няма основа за това.

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 00:20 от shammi

# 416
Цитат
При ваксинирани  болестта преминава много по - леко, докато при неваксинирани вероятноста за летален изход е неимоверно висока, да не говорим за последствията.
Това Ще го подкрепиЩ ли с нау4ни факти?

РоЩко,как е детето ви сега?

Благодаря за въпроса, да не предизвиквам дявола, но Дани се подобрява значително от мига в който предприехме хомеопатична ситимулация на имунната система.  Днес го изписаха от болница преболедувайки от двустранна пневония. Изненадващото в случая е, че лекувайки го от пневмонията получи завидно подорение на осовната му диагноза - атаксия, което не се беше случало /с такава скорост/   до момента, въпреки, назначеното му лечение с Ноотропил от преди половин година!  Hug

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 00:22 от Roshko & Jolly

# 417
Цитат
Това Ще го подкрепиЩ ли с нау4ни факти?РоЩко,как е детето ви сега?
Благодаря за въпроса, да не предизвиквам дявола, но Дани се подобрява значително от мига в който предприехме хомеопатична ситимулация на имунната система.  Днес го изписаха от болница преболедувайки от двустранна пневония. Изненадващото в случая е, че лекувайки го от пневмонията получи завидно подорение на осовната му диагноза - атаксия, което не се беше случало /с такава скорост/   до момента, въпреки, назначеното му лечение с Ноотропил до момента!  Hug
Рошко, много се радвам, че има подобрение!!! Хомеопатията действа цялостно върху организма, а не само на определено заболяване! Дай Боже всичко за вас да свърши по-бързо и с добър край!

# 418
Цитат
Това Ще го подкрепиЩ ли с нау4ни факти?РоЩко,как е детето ви сега?
Благодаря за въпроса, да не предизвиквам дявола, но Дани се подобрява значително от мига в който предприехме хомеопатична ситимулация на имунната система.  Днес го изписаха от болница преболедувайки от двустранна пневония. Изненадващото в случая е, че лекувайки го от пневмонията получи завидно подорение на осовната му диагноза - атаксия, което не се беше случало /с такава скорост/   до момента, въпреки, назначеното му лечение с Ноотропил до момента!  Hug
Рошко, много се радвам, че има подобрение!!! Хомеопатията действа цялостно върху организма, а не само на определено заболяване! Дай Боже всичко за вас да свърши по-бързо и с добър край!

Благодаря ти!   bouquet
Никога не сме преставали да вярваме в това!  Praynig

# 419
  • Габрово
 ooooh! Наистина ли има нужда от още една безсмислена тема "За  и против ваксините" ?
Защо продължавате да се надхващате и хвърляте време и усилия в търсенето на сайтове "За" и "Против", при условие, че нищо не променяте? Кому е нужно и полезно това? Ясно е, че всеки си е прав за себе си, ама в една нормална ситуация би следвало да се стигне до компромис, който да удовлетвори и двете страни. Вместо да се разменят линкове "За" и "Против", не е ли по-добре да потърсим начин да защитим правата на всички, да потърсим как се справят със ситуацията другите страни, какво точно е станало, за да се отмени задължителността на ваксините, дали и как са учредили Фонд за подпомагане на увредени деца и как работи той? Ей такива неща ми се струва биха били по-необходими от станалите вече груби спорове.
Абсолютно съм убедена, че ако имаше набиране на средства по такъв фонд, дори и мами, които са "За" ваксинирането биха се включили. Това ще покаже, че е по-добре всички да са солидарни един с друг, за да не може държавата да нехае относно здравето на народа си.

Roshko & Jolly, радвам се че детенцето ви вече се подобрява  Peace Дано всичко се оправи напълно и скоро да преодолеете стреса от изживяното  Hug

Общи условия

Активация на акаунт