От толкова обикаляне направо не си чувствах нещо оперирания крак снощи.
Но пък си купих на мен две блузи днес а вчера взех на Ангел една и му харесах още неща.

Измори се от 4 часовият шопинг.Купих и сребристи обички-цветленце,2 пръстенчета,ластички-близначета за 2 опашки за коса.И за мен си купих един пръстен-мъжо само да не получи инфаркт като му го покажа
И на Сара купих шапчица и лигавниче и протмонето ми олекна..
Слабички и с огромни цици 

. За колко много болести научих тук и още какво ли не, плаша се само за глупости. Ето днес например разбрах, че малкия е трябвало да го водя профилактично на ортопед, но нали личния ни лекар си знае работата, не ни е казал. Не че му има нещо на детенце, но все пак ... При това направлението за ортопед се поемало от Здравната каса, както и профилактичните изследванията за кръв и урина, за които също аз подсетих, но вече знаех за тях. Нямам думи направо. Дано в Монтана не са такива лекарите като в Козлодуй! 
Индийците са доста лабилни и при по-сериозни проблеми я качват въжето,я скачат от терасата...Зле се чувствах като четях...От друга страна е добре да си информиран,особено за разни болести и проблеми при децата,които могат да ти се случат и на теб.
на Кари,макар и със закъснение.Лили при вас винаги ли е топло,че тук тоя ден е много,много студено,сигурно е хубаво да живееш без студ.И аз като повечето от нас научавам много интересни неща от форума.
Абе пълна мешавица.Колкото по-расте,заприличва на свекито,(даже на тяло)която е хубава жена,няма спор,а мъж ми прилича пък на нея!И тримата имат бемки под лявото око!