В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 835
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Ири да наистина в това хубаво време което беше тия дни и ние почти не се прибирахме като излезем сутрин към 11 и се прибираме от разходка към 18 часа.
От толкова обикаляне направо не си чувствах нещо оперирания крак снощи.
Но пък си купих на мен две блузи днес а вчера взех на Ангел една и му харесах още неща.

# 136
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАРИ baloniПОЖЕЛАВАМЕ ТИ НАЙ-ВЕСЕЛОТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО,ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  • София , Монтана
 newsm59Честит рожден ден Кари! newsm59

Честит празник щастливо мамче Water Lily !

# 138
  • Монтана
Здравейте момичета
Честит рожден ден на всички на патерица който не съм поздравила и на Кари която да радва мама и тати страшно много и щастливи и безгрижни детски години.
Аз съм   ангажирана  с търсене на самолетен или автобусен билет,предстой ми пътуване до Германия и предимно с това се занимавам
И тъй като сега съм тук искам да призова всички който все още не са гласували за мен нека го направят сега,до финала остават броени дни Laughing,Моля глсуването да започне сега в моя полза newsm44
Предварително БЛАГОДАРЯ на всички гласували

# 139
Мерси момичета,много сте мили!Утре ще покажа поздравите на рожденничката-тя заспа преди да види тортата GrinningИзмори се от 4 часовият шопинг.Купих и сребристи обички-цветленце,2 пръстенчета,ластички-близначета за 2 опашки за коса.И за мен си купих един пръстен-мъжо само да не получи инфаркт като му го покажа Mr. GreenАма какво пък,от много време си мечтаех за такъв FlutterИ на Сара купих шапчица и лигавниче и протмонето ми олекна..
Йони-по-леко с покупките,глезиш се ти с тия блузки,а на кракът какво ти е било-много неприятно,гледай да не се  преуморяваш.
Полирал-бих те посъветвала да хванеш автобуса-ей го къде е Германия.Ако не спечелиш тоя месец-другия пак ще гласуваме за теб,спокойно!
Мацките-сега гледам наградите на тв.Планета,всички с удължени коси и силикон SickСлабички и с огромни цици ShockedИ само Преслава ми хареса как пее,тя нова певица ли е ?
Ей,много нови лица.По-точно гърди Laughing

# 140
Water Lily през април 2005 си скъсах ахилесовото сухожилие на левия крак и сега от преумора и смяна на времето ме боли още. 

# 141
  • гр. Козлодуй
Честит рожден ден на Кари! Simple Smile. Да е послушна!

# 142
Ей,какъв е тоя трафик в темета Party
Вземете пишете-не само да четете!

Йони-много гадно,как го скъса това сухожилие бе?И каква операция са ти правели-с пълна упойка ли?Питам,защото не съм чувала преди такъв случай?

Мерси и на Ири!Дано Кари е по-послушна Simple Smile

# 143
  • гр. Козлодуй
Ей,какъв е тоя трафик в темета Party
Вземете пишете-не само да четете!

Йони-много гадно,как го скъса това сухожилие бе?И каква операция са ти правели-с пълна упойка ли?Питам,защото не съм чувала преди такъв случай?

Мерси и на Ири!Дано Кари е по-послушна Simple Smile

Знаете ли, че преди да почна да чета в този форум си живеех много по-спокойно. Убедих се, че колкото по - малко знаеш, си по - щастлив. Така си е Simple Smile. За колко много болести научих тук и още какво ли не, плаша се само за глупости. Ето днес например разбрах, че малкия е трябвало да го водя профилактично на ортопед, но нали личния ни лекар си знае работата, не ни е казал. Не че му има нещо на детенце, но все пак ... При това направлението за ортопед се поемало от Здравната каса, както и профилактичните изследванията за кръв и урина, за които също аз подсетих, но вече знаех за тях. Нямам думи направо. Дано в Монтана не са такива лекарите като в Козлодуй!

# 144
Скъсах ахила по най-невъзможния от всички медицински гледни точки начин.Значи един ден ще правя аз основно почистване в квартирата и стигнах и  до терасата и съм отворила двете крила на остъклението наведох се нещо да вземча от пода и повдигайки се съм закачила едното крило то се повдигнало и го усетих как пада върху мен.Дръпнах се настрани но всичко става за части от секундата и ъгъла на желязното осъкление ми пада върху глезена.Допрече съм се мръднала встрани или не знам как съм го бутнала но нито едно от малките стъкълца не ме поряза и слава богу че и това оставаше да стане.И от тук на сетне беше най -кошмарното не мога да си стъпя на крака кръв като от фонтан не идва бърза помощ добре че имахме една съседка мед. сестра която беше почивка та ми съпря струята кръви добре че сестра ми и нейния приятел бяха почивка че тогава трябваше да минават на интервю в Американското посолсво и те ме закараха.
В пирогов като ме преглеждаха ми писаха десен вместо ляв глезени ме пращат на снимка аот там няма нищо а аз не мога да си стъпя на крака.Та добре мче беше един съзнателен лекар втория път който като ме прегледа така се развика че за половин час бях на операционната маса.Оперираха ме с епидурална упойка и след тава възстановяване рехабилитаций.По измъчих моя мъж че той ме гледаше сам и ходеше на работа но какво да се прави имало е да стане.
Но всяко зло за добро защото в този период в който бях на легло съм забременяла.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 12:03 от ioni79

# 145
Леле Йони,то и кръв имало Shocked...Браво на мъжът ти,че се е грижел за теб.Така ти е било писано-да полежиш малко в леглото,за да се появи малкия Simple Smile
Ири-права си,във форума се обогатява общата култура,като не всичко е приятно,но такъв е живота.Аз така се бях отвъртила от местния вестник докато бях бременна:по едно време само за самоубийства пишеха ooooh!Индийците са доста лабилни и при по-сериозни проблеми я качват въжето,я скачат от терасата...Зле се чувствах като четях...От друга страна е добре да си информиран,особено за разни болести и проблеми при децата,които могат да ти се случат и на теб.
Хайде най-после да ви покажа моята бебка Сара и нови снимки на Кари.
Петя,можеш да качиш първата снимка на Сара в общото албумче!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83570&photo=3

# 146
  • гр. Козлодуй
Water Lily, дечицата са големи сладурани Simple Smile.

# 147
Здравейте,мацки.В последните дни само ви чета,че постоянно ми излиза някаква работа и нямам много време.Използвах и слънчевото време за разходки.То разходките са супер,но докато сваля, след това докато кача количката до 5 етаж,ужас.Лили много са ти хубави момиченцата,а  и Сара има бузки само за целувчици. newsm59 на  Кари,макар и със закъснение.Лили при вас винаги ли е топло,че тук тоя ден е много,много студено,сигурно е хубаво да живееш без студ.И аз като повечето от нас научавам много интересни неща от форума.

# 148
Water Lily много са сладки малките.Малката какви бузки има а Кари е красавица голяма дали не прилича на мама.

# 149
Мерси Йони,Ири и Ки4о!
Йони,Кари напълно прилича на баща си.Така му е одрала кожата,че се майтапим,че все едно той я е раждал,не аз.То на снимките не личи много,но тя е доста по-мургавка от мене и в БГ ми направи впечетление,че бебетата са като сиренце бели,а моето мургавее LaughingА в страната на таткото пък е видимо по-светла и различна от другите деца,които без изключение са къдрави,а Кари е с ,,българска,,коса GrinningАбе пълна мешавица.Колкото по-расте,заприличва на свекито,(даже на тяло)която е хубава жена,няма спор,а мъж ми прилича пък на нея!И тримата имат бемки под лявото око!
А Сара е беличка като мене,има моите очи,същите пръстчета на ръчичките и на телце ще е като мен май-по нисичка,тя има още много да се променя.Таткото се радва,че косата и е като моята,аз пък си мечтаех за къдраво момиченце,но ми е кеф,че нослето и е като на татко и,че моето е не нос,ами носище.Много съм чувствителна на тема,,нос,,Аз определям хубостта на някой по носа му.. Laughing.

Я разкажете и вие на кого приличат вашите дечица,много ми  интересно!
Ки4о-при нас имаше и студени нощи...Сега пак захладня-16-25 С.Снимките от басеина са от вчера Laughingно водата се затопля изкуствено.Елате при нас!
Утре и аз мисля да се изстрелям някъде,дано не духа,ние сме до морето и е доста ветровито,страх ме е за бебката!
                    Лека ви нощ!
п.п.В полунощ излизат резултатите от конкурса...Да видим дали Порлиралка ще спечели!

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 20:51 от Water Lily

Общи условия

Активация на акаунт