В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 815
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • София , Монтана
OffaL-ka добре дошла в нашата скромна групичка.Роклята ти е страхотна.За аксесоари-чантата и обувките може да са ти златисти като ролята,колие и останалите бижута също може да са или златни или имитацията на злато с камъни в тях или можеш да си вземеш перлени бижута,на тази рокля ще утиват.А за прическата мога да ти кажа че много зависи от формата на лицето ти.За нея се посъветвай с фризьор.За педикюра - може да не ти е необходим ако си със затворени обувки.
Моля те престави се,къде учиш,в кой квартал си,истинското си име нее задължително да казваш.Можеш да дадеш и твоя снимка за да я включа в албучето в началото  на темата.
Ей останалите къде се изгубихте,май всички сте махмурлии след празника,никой неиска да се похвали как го изкарахте.Аз си бях вкъщи и съпруга ми ме изнада с цвете,той по принцип ми подарява каквото и да е само за рождения ден та сега ме изненада та се почуствах истинска жена.

# 196
OffaL-ka добре дошла и от мен! Аз съм на мнение, че бижутата не трябва да са в жълто, защото ще станеш много "златна", по-скоро бяло злато, перли или сребро...
pеtia , на мен празнуването ми мина като всеки друг ден - ядене, пиене ..нищо особено, нещо нямахме настроение за купон  Confused

# 197
  • София
Ами аз се казвам Поли. на 18 години съм и съм последна година във финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" Монтана. Живея в Младост 1, до руския пазар. Тук може да ме видите - www.offi.sladur.com  Flutter Само кажете на кой да пратя снимка за албумчето и ще пратя Wink А ако искате може и да посетите страничката ми www.offi.dir.bg , която все още не е както трябва, но за сега бива Simple Smile  За прическа мислех нещо от сорта на това :

но вместо с цветя да има пеперудки в косата:) какво ще кажете за идеята?
За перлите като бижу е много добра идеята, благодаря ти eliiiii  Hug
а за обувки става ли според вас нещо от сорта на

# 198
OffaL-ka , и аз съм учила в икономиката..кой ти е класен/класна?
Що се отнася до обувките на мен ми харесват...но може би трябва да ги съобразиш с чантата...

# 199
  • София
Амиии класна ми е Емилия Ефтимова  Flutter
Ти кога завърши ? Кой випуск си?
А на теб коя ти е била класна? Simple Smile

# 200
OffaL-ka , аз завърших преди 4 години. Първоначално ми беше Иванка Кирилова, но тъй като тя стана зам. директор ни я смениха с Ценка Еленкова....Да поздравиш Емилия Ефтимова от мен /Елица/...надявам се, че ме помни още...ако не здраве да е  Laughing
А Ирена Пламенова предава ли ти по нещо?

# 201
  • София
Ще я поздравя Simple Smile Надявам се да се сети. Ирена Пламенова не ми преподава. Иначе тя по какво преподава? Кой предмет ?

# 202
  • София , Монтана
 eliiiii и OffaL-ka  моля ви не спамвайте темата повече.Тук нее място за чат.Ползвайте лични съобщения.Или си разменете координатите.OffaL-ka прическата ти ще е много хубава.По късно ще къча снимки да видиш прическата на братовчедка ми.Тя беше с подобна прическа.Учеше във вашето училище и завърши миналата година та може и да си видяла вече прическата.

# 203
Здравейте и добре дошла на OffaL-ka Hug-аз пък живея в Бл.3 в Младост и се сетих за Руския пазар Simple Smileкакво става,има ли развитие или е още по-западнал от преди?А Баварията работи ли още?Все там висяхме с моите съученички Laughing
Ки4о:обещала си нещо NaughtyНе съм забравила Twisted EvilАз щях да снимам бебка Сара в петък,но така се стекоха нещата,че не успях.А сега точно бебчетата стават много сладки-моята вече седи и се смее като я гъделичкам Heart Eyes
Ели-ти ваканция ли си или си се отдала на купон и свалки?Я си признай имаш ли ново гадже или още се дърпаш от обожателите?!
Петя-и с твоето учение какво става?
Момичета-майка ми най-после си намери постоянна работа в нашия град(щях да сложа един епитет за града,ама хайде)И ви черпа:

OffaL-ka:можеш да подкрепиш с твоя глас нашата съфорумка Полирал(Ралица,с банския),като гласуваш само за нея тук:
http://www.montana-dnes.com/modules.php?name=girl
По въпроса с визията ти на бала,мисля,че нямаш нужда от бижута,защото роклята е достатъчно богата и красива,може тънка верижка на врата с нежна висулка или пръстен с голям прозрачен кафеникав камък.Златните обувки още са на мода,за мое щастие Grinningа чантичката да е тип протмоне-модерно е.Прическата,която си избрала е подходяща,а не някой кок,който състарява NaughtyЩе чакаме снимки от бала!Ако се гримираш:в златно и черно,това е моя съвет.Ако си сложиш изк.мигли,ще изглеждаш като за ред карпет Wink

# 204
  • София
Готовоооо Simple Smile гласувах! Голяма сладурана  Wink  Руския пазааар..... още си е там бива горе доле намира се каквото ти потрябва. Баварията си работи лятото е пълно там. Там ще ми бъде и бала с роднити дето ще си празнувам.
Water Lily  мерси много за съветите относно визията ми за бала стахотни са! Сега като каза изкуствени мигли много се замислих, но понеже съм с лещи и незнам дали ще може  Thinking
petia чакам снимка  Wink

# 205
# 206
OffaL-ka:ако си бяхме в Монтана:аз щях да те гримирам,а Петя да ти направи маникюра(френски със златни елементи Wink,а ако някоя от нас е и по фризьорството... LaughingЕ,аз и това го мога:изправях с преса естествено-къдрава коса до кръста(на Ива от 4-тия етаж на ,,Ж,,вход-Нелиска я знае)Ама няма да стане,само си говоря Crazy
Изкуствените мигли не пречат на лещите,дори най-евтините,преди да се сложат се скъсяват,след като се залепят се режат връхчетата.Добър ефект имат и отделните снобчета мигли,които се лепят едно по едно,после ги измиваш с грима.Сетих се за изк.мигли,защото правят очите невероятно красиви,а на снимките изглеждаш по холивудски Flutter
  Извинявай,а кавалер ще имаш ли?Ако си търсиш-да ти уредя един строен и висок?? Grinning

# 207
  • София , Монтана
Water Lily честита постоянна работа на майка ти.Аз имам изпит във вторник.Сега съм последна година.Аз срешнах  OffaL-ka в Арт Найла и я поканих в нашата темичка.Та тя няма нужда от декоратор.
Нека ви покажа снимките в голям форнат защото не се съобразих че ще са малки.
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/100_0593.jpg
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/100_0510.jpg
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/100_0508.jpg
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/100_0507.jpg
http://i88.photobucket.com/albums/k170/petia_ga/100_0506.jpg

# 208
  • София
Ейййййй, че аз май познавам сбратовчедка ти Simple Smile Даже съм я снимала май, ако това е тя :
http://www.imagehosting.com/show.php/325573_Picture14.jpg.html
Мисля че е тя нали? Ако не се лъжа е била "А" паралелка (е може и да се лъжа  Whistling )
Иначе прическата е невероятна!  #Crazy  Нещо такова искам и аз  Praynig
petia аз мисля сама да си правя декорацията на маникюра за бала, но проблема е че няма да мога да си пусна дълъг маникюр, че ми е много проблемен, аз с изкуствените нокти не се справям перфектно   Cry
Иначе все още си търся гримьорка и фризьорка   Confused
А изкуствените мигли при професионална гримьорка ли трябва да ида за да ми ги сложат?
(супер много се навих за изкуствени мигли, направо се побърках  Crazy  Mr. Green )
Water Lily  кавалер съм си намерила вече Simple Smile Ако нещо възникне и той се откаже да дойде ще ти звънна  Wink
petia Късмет с изпита  newsm10

# 209
  • София , Монтана
OffaL-ka да това е братовчедка ми даже имен ме има малко на снимката,или по точно част от роклята ми и камерата.Сестра ми и е правила грима и прическата.Но и сестра ми живее в София и е на работа и неможе да прави прически през седмицата.Ако бала ти е през събота или неделя ще може да ти направи.Не се отказвай от изкуствените нокти има и по къси нокти които се продават и се лепят лесно ще се справиш.

Общи условия

Активация на акаунт