В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 817
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички!!!!  Hug

# 181
Честит национален празник и от мен!Как ми се гледа заря,но от както валя един силен дъжд,не хващам твБългария Sad
Пожелавам ви патриотизъма и борбата за независимост на българите,които са загубили живота си,за да я има родината ни(иначе щяхме да сме турска провинция Close)

# 182
  • Монтана
Момичета,извинявам се че пиша тук но др тема нея открих-искам да ви уведомя че майката или момичето.. (не я знам каква е)от Плевен ще помогне с прахта за пране.Повече инфо-по късно

# 183
# 184
Мацките,пак закопахме темата!Ще има неизвинени отсъствия smile3513
Веднага да пишете как сте и добре ли са дечицата!
На нас ни расте зъбче и е страшно мрънкане...
А каката има отличен на контролното по математика и мама е много горда Heart Eyes
Ки4о-имаш ли нова снимка на Поли,да видим колко е пораснала!

# 185
  • София , Монтана
Честит първи рожден ден на малкия Ангелчо!!!Да бъде жив и здрав и да радва много мама и тати.

Честит празник мила мамо Йони.

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 19:52 от pеtia

# 186

Да порасне голям мъж Ангелчо,а до тогава:незабравимо детство!

А мама и тати да помислят за: EFP stork-girl 1stroller newsm06
                            Весело изкарване!!

# 187
  • Монтана

Честит ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ smile3525

# 188
Честит празник на всички дами!!! Пожелавам ви днес да бъдете обсипани с мноооого мъжко внимание и ласки!!!   bouquet

# 189
# 190
Честит 8-ми март, бъдете живи и здрави, винаги усмихнати, безкрайно щастливи, нежни и добри !   bouquet  bouquet  bouquet

# 191
                                            честит празник момичета  bouquet newsm51 newsm51 smile3525

# 192
  • София , Монтана

# 193
Момичета,честит 8-ми март!Много здраве,щастие и любов ви пожелавам.Бъдете винаги обичани и неповторими!!!Весело изкарване на празника.Лили снимки ще кача друг ден.

# 194
  • София
pеtia мерси много, че ме покани в темичката  Hug не знаех че има толкова много монтанченки тук Simple Smile Ще съм ви много много ама мнооого благодарна ако дадете някой съвет за бала ми Simple Smile Рокля си поръчах, но не знам каква прическа ще отива на роклята. Аз съм с черна коса. Имам нещо на ум но искам да чуя и ващите коментари, както за прическа така и за останалите аксесоари - обувки, чанта, маникюр, педикюр и за каквото друго се сетите Simple Smile роклята е в златист цвят и е като този модел с малки изменения Wink

Общи условия

Активация на акаунт