В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 820
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Леле Ели така се хиля в момента на твоя коменар,че ми потекоха сълзи,а бебето ме гледа странно Crazy
Абсолютно си права,но първо малко драма трябва Joy

# 166
  • гр. Козлодуй
Момичета, Честита баба Марта! Бели и червени, всели, засмени. Желая Ви много, много здраве!

# 167
  • нейде там, където ....
jd-къде да ги търся тия temp.internet files и дали админ-а ще види,че адреса ми не е от БГ?
[

То щом гласуването е Интернетско, би трябвало да няма значение от коя Монтана се гласува или от Танганайка, ако ще.
От менюто Tools аз имам опция clear history, там избриам Temporary Internet Files.
Има и програми, подреждащи диска по най-добрия начин, които имат опции за премахването им.
Я подайте линка за гласуването този месец, че нещо си реорганизирах favorites Simple Smile

# 168
  • Монтана
Момичета Честита Баба Марта-от здраве да не се оттървете Hug
Вече съм в списъка за март и който има желание може да гласува ето тук:
http://www.montana-dnes.com/index.php
Благодаря ВИ

# 169
Ето тук по-точно може да се гласува:                     http://www.montana-dnes.com/modules.php?name=girl

jd-сигурна ли си,че няма да разбере админа,защото преди той спомена,че ми е видял някакъв номер и позна,че съм в Емирствата Confused
Страх ме е да пробвам,защото ако забележат нещо подобно,ще дисквалифицират Полирал SadЯ ти пробвай,ако имаш време WinkСъщо вече резултата е видим и ако се гласува еднотипно за кратко време-пак ще забележат Confused

Да ви припомня тактиката:гласувате с 1-во място за Ралица(с банския),а за 2-ро и 3-то за някое от момичетата,които мислите,че никой няма да хареса!Така няма да се трупат точко за конкуренцията!Картичката на jd е страхотна!Каква писана сладка-иде ми да я намачкам от гушкане Heart Eyes
Пожелавам червени бузки на всички дечица!

# 170
  • Монтана
Да допалня че не е задължително да се гласува за 2ро и 3то място
Лили БЛАГОДАРЯ ти че така осърдно се бориш да спечеля,четати коментарите и ми става много,многооооооооооооо приятно

# 171
  • гр. Козлодуй
Мацки аз вече гласувах Simple Smile. Имам няколко хора впредвид, които ще агитирам, за да гласуват за Ралица Simple Smile.

# 172
Poliral- HugИскам ти да спечелиш на всяка цена!Хубаво е,че си сложила друга снимка,вече чух полужителни отзиви Wink
И аз ще агитирам момичетата в другите теми,дето пиша!
Полирал-като станеш мис и-нет Монтана ни каниш на купон и ни черпиш подред Laughing

# 173
  • Монтана
Купона е най малкото и безобидно нещо което мога да направя за всички който сте гласували,пък дори и да не сам на 1во място купон пак ще има Laughing

# 174
Честита Баба Марта на всички ви и от мен! Желая на вас и вашите семейства да сте живи и здрави и много усмихнати!!!
poliral подкрепих те, давай разбии ги! С този бански имаш реални шансове според мен  Laughing

# 175
  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
 Желая на всички да са весели, засмени, румени червени.Много здраве и щастие на малки и големи.
Рали гласувах и аз.

# 176
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави,бели и червени, весели и засмени !

# 177
  • София , Монтана
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави,бели и червени, весели и засмени,и от мен !
poliral имаш и моята подкрепа,а аз бих добавила да не гласуваме за никой друг че може да отредим някой друг на мястото на poliral,разбира се не умищлено.Сега гласувах от Монтана,а като си ида ще гласувам и от София.
Като съм в Монтана нямам време да ви пиша,но като си ида ще наваксам.

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 10:50 от pеtia

# 178
  • София , Монтана
Нека ви покажа едно интересно филмче на което попаднах.То ще е в помощ на кърмещите а и на тези които им предстои да станат майки: http://www.az-jenata.com/?page=video_view&aid=10 Приятно гледане.

# 179
                                        bgЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ bg

Общи условия

Активация на акаунт