В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 823
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. Козлодуй
Цецко от пръв поглед прилича на мен, но всъщност май само нослето му е мое, а и косичката. Очите, трапчинките, веждите са на таткото.  Докато още беше със сини очички си беше досущ мое копие, но с времето си прилича и на баща си. Приятелите казват, че прилича ту на единия, ту на другия Simple Smile.

# 151
Ири-според мен Цецко прилича на теб!

Момичета-Полирал е на 4-то мято  Close
На първо е Лиляна,на която снимката е много смотана!
Първата и втората са с над 50 точки,а нашата Полиралка е едва с 20-тина Close
За тая на трето място не знам кой е гласувал-тъмна снимка,а мацката е с черни очила!Ужас!
Много съм разочарована.Полирал продължава и другия месец,ще я посъветвам да си смени снимката-на тая не се вижда добре колко е хубавка всъщност!
Моля да се мобилизираме и да я направим Мис Март!!!!!!!!

Джувка-кажи как е Поли,колко наддадохте?

# 152
  • гр. Козлодуй
Ири-според мен Цецко прилича на теб!

Laughing Laughing Laughing

Тази, която е спечелила конкурса не ми харесва. Другия месец пак ще гласуваме Simple Smile.  Трябва да привлечем още хора, които да гласуват за Полирал Simple Smile.

# 153
  • София , Монтана
Най на края и аз да имам време да седна да ви напиша нещо.Water Lily много хубави дъщерички имаш.Моята Криси никога нее имала такива буски.С нетърпение чакам са се срещнем да им се порадвам.Добавих снимката в албума.
Съжалявам че Полирал не е спечелила,не си ходих на Монтана за да гласувам и от компютъра там.Другия път ще агитирам и други мои приятели да гласуват за нея.
Моята Криси не прилича на никой от двамата изцяло.От всеки е взела по малко.Аз немога преценя на кои прилича,но е на периоди,ту прилича повече на единия ту на другия.
Ири аз се радвам че научавам повече от форума така можеш от рано да предвидиш по симптоми,какво му е на детето.Лекарите в нашия край,си знаят едно и също и не се интересуват от новостите,което им е голяма грешка,но поне ние да знаем че да си заведем децата на специалист от рано.А от тук и информация за лекари ще намериш,аз така открих координатите на една лекарка.

# 154
Здравейте на всички от мен!! за съжаление ваканцията свърши и пак се връщам съм ежедневието включващо учене, лекции, курсови работи и пак учене ... Sad
Виждам, че доста сте изпонаписали, малко ще ми е трудничко да изпрочета всичко  Laughing Виждам, че е имало и рожденичка тези дни...Water Lily, да е жива и здрава Кари, да има най-щастливото и безгрижно детство и разбира се да бъде гордост за мама и тати!!! /извинявам се за голяяяямата патерица Water Lily  Simple Smile/
Да се похваля, онзи ден в петък се засякахме с Полирал в култовото заведение Ъндъра  Laughing Crazy Така че ДАМИ, добре е да си организираме срещи и да се запознаваме, а не само писанееее  Hug

# 155
  • Монтана
Момичета,това че не съм на първо място незначи че не съм победител,и трета подгласничка сащо е добър приз  PeaceАми ако ме нямаше изобщо в класацията,по-зле  ooooh!
Благодаря на всички за гласуването и се надявам този месец да се издърпам по напред в класацията  Hug
Ели мн се радвам че се видяхме онази вечер-трябва наистина да си направим наш вътрешен купон за да се забавляваме истински,а онова момче което те носеше по едно време ми е работник и каза че е хвърлил едно око на твоята руса приятелка  Embarassed

# 156
  • нейде там, където ....
да се намеся, че отдавна съм само в горната галерия, ама ми дойде идея. За Полирал през март. Опитайте какво ще стане, ако, след гласуване изтриете temporary internet files. Т. е. опитайте да гласувате пак след това  Laughing . В друга класация този номер успя, ама тук и аз не се сетих да пробвам. Тогава писах имената на всички познати, за които се сетих, като гласуващи. то иначе трябваше да обикаляме интернет клубовете, за да гласуваме от разлини ИП адреси.  #Crazy
За приликата -  при нас нещата са мно-о-о-о-го омесени. Колкото повече растат, на баща си приличат, но и моето не се губи. Само дето трябва все повече време, за да се открие  Mr. Green Ама характерите до момента сме 1:1 - аз : децата.

# 157
  • Монтана
Честит Ви първи сняг момичета

# 158
  • гр. Козлодуй
Мерси Simple Smile. То беше крайно време и тук да завали. Честито и от мен Simple Smile. Моя Цецко още не е виждал сняг, миналата година беше много малък и само спеше навън Simple Smile.

# 159
Здравейте!Значи да ви се представя.От Монтана съм и тук си живея.Завършила съм езиковата гимназия-профил английски език.На 20 години съм.В момента съм втори курс студентка в Техническия Университет.Мъжа ми се казва Александър, на 29 години е, сина ни е Антон и е на 1 месец и 10 дни.Преди живеех до полицията а сега съм в Аврорите, надявам се скоро да съм на друго място (в отделно жилище).Еми това е за мен.

# 160
Полирал, идеята ти никак не е лоша...защо наистина не организираме нещо пролетта, когато стане по-топличко. Тя и Лили нали ще си идва тогава, може да завъртим нещо  Wink
Що се отнася до приятелката ми, предполагам, че става въпрос за тази в бяло...обаче е заета, сори...така да кажеш на работника ви  Laughing
Честит първи сняг на всички, които не са въждали още тази зима  Laughing

# 161
  • София , Монтана
Честит Ви първи сняг  и от мен.Аз да ви се похваля днес и утивам на Монтана за 3 дни.Така ми се седи повече там.haze ще ви добавя в списака.Ако имате и снимки покажи ги да ги добавя в албумчетата.poliral честито четвърто място,другия път ще бъдеш на първо.eliiiii това за което ме пита не е възможно.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 01:58 от pеtia

# 162
jd-къде да ги търся тия temp.internet files и дали админ-а ще види,че адреса ми не е от БГ?
haze-добре дошла при нас.Много сладко семейство сте,пожелавам ви щастие имного незабравими моменти покрай бебко Тони!

Петя-завиждам ти,че си в Монтана!Ядеш майчините вкусотии и си почиваш на спокойствие.Мерси за комплиментите,Сара е доста пухкава,не мога да я нагушкам!
Да ви се оплача-не е сигурно дали ще си идвам SadМоя нещо се заяде,но се надявам да го обработя smile3514 smile3516 1dating luvbed smile3508ето така и веднага след като Кари свърши училище-да излетим!

Полирал и Ели-обявявам ви за най-палавите съфорумки!Само по купони ходите,ей Grinning

Ири-Кари е на 4год и също не е виждала сняг,сигурно ще бъде много интересно,ако види,ама няма да е скоро..Цецко как реагира?

# 163
  • гр. Козлодуй
Water Lily  Цецко не го огря снега Simple Smile. Вчера уж натрупа малко, но после заваля кишаво и вече няма и следа от сняг, а днес пък греее едно слънце Simple Smile. Май зимата направо се шегува с нас Simple Smile. Не знам обаче баба Марта как ще ни изненада?  newsm78
На мен също много ми се иска да се присъединя към срещата, но само бог знае на къде ще ме е отнело до тогава Simple Smile.

# 164
Хехе, Water Lily изглежда ми много добър плана ти за убеждение...но според мен по-големи шансове имаш във втората част  Joy  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт