КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Ами супер.

# 616
Дано продължи . Мислех да изтрия Бтв от листата с любими , за да освободя място на първа страница , но ще ги оставя , щом ще продължи това страшно приятно и разтоварващо предаване.
Забавлява ме , дори когато водещите се отпускат твърде много , и изръсват някаква нелепица конфузна

# 617
  • София
Повторения са в момента, но има заснети епизоди за следващ сезон (вероятно от м.септември).
Засега не споменават изрично, че ще продължи и след това, но и никъде не дават знак, че няма да снимат още.

# 618
Аз съм сигурна, че през новия тв сезон ще продължат да дават Кой да знае. Шоуто е силно харесвано и добре прието, не виждам причина да не го излъчват.

# 619
И аз смятам, че ще го продължат. И тук в темата почти няма негативен коментар. Шоуто е леко, неангажиращо, забавно и приятно.

# 620
Това, което даваха вчера повторение ли е?

# 621
Това, което даваха вчера повторение ли е?
Да

# 622
  • Stockholm
Явно само повторения се въртят през юли. Вчера Пъдев беше с пуловерче Joy

# 623
Дадох си сметка, че през цялото време докато трае шоуто съм ухилена като ряпа. Май няма нещо друго по националния ни ефир, което да предизвиква такъв прилив на ендорфин в мен. Евала!

# 624
  • Stockholm
Да, сладури са всичките. С удоволствие ги гледам Blush

# 625
  • Пловдив
Вчера гледах архивни кадри от х фактор и изпълнението на Владо Зомбири.  На 99 процента съм сигурна, че Пъдев беше сред приятелите, които го подкрепяха. Ако на някой му се занимава, даваха го по Нова тв.

# 626
Мислех, че не съм пропускала епизод, но всички нови са ми неизвестни , май не е повторение

# 627
  • Sofia
Повторение е.

# 628
Най-накрая нови епизоди.

# 629
От днес ли?

Общи условия

Активация на акаунт