КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Еми, ще видим от утре дали някой е обърнал внимание на темата и си е поправил начина на задаване на въпросите, съответно и на отговорите им ...

# 106
Имам чувството, че от 14 февруари "Кой да знае" ще го изместят в 18.00 ч..  На тази дата започва "Ергенът". И след това "Денсинг Старс", съмнявам се да ги пуснат от 21.00, когато конкуренцията им диша във врата. А по НОВА пускат "Един за друг", "Непобедими заедно" и "Хелс Китчън" от 20.00.  По БТВ в есенния сезон си преместиха  в есенния сезон "Фермата" от 20.00, когато НОВА преместиха "Игри на волята" от 20.00, разместваха и дните на излъчване, само и само да се нагодят...

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 20:26 от diziler

# 107
Ергенът по спомен си го излъчваха в 21:00 ч. “Непобедими заедно” за какво ще е? Риалити като Един за друг?

# 108
Ергенът по спомен си го излъчваха в 21:00 ч. “Непобедими заедно” за какво ще е? Риалити като Един за друг?
То май няма значение, че е излъчвано в 21.00, и Фермата беше в 21.00, ама набързо избутаха сериала от 20.00, като видяха, че Нова ТВ също пуснаха ИВ в 20.00. Ако и сега НОВА ТВ си заложи форматите от 20.00, а не след някой български сериал, то и БТВ ще реагира огледално.
Иначе не знам за новото риалити, уж ще пуснат инфо тук

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 20:21 от diziler

# 109
  • Разпиляна във въображението
По скоро Нова копира схемите на бтв, отколкото обратното.

# 110
  • София
Непобедими заедно щеше да е на мястото на Един за друг, пак с двойки и игри, но днес казаха, че вщмай ще остане Един за друг като концепция. Няма да са и двете, поне аз така знам.

Кой да знае дано не замени Стани богат, любимо предаване ми е и човек научава наистина ценни неща, Кой да зна е е малко ала-бала. Не ми пречи, но не искам да е за сметка на Стани богат.

# 111
Е да, ама в промото на НОВА ТВ за пролетния сезон има кадри от "Един за друг".
В новините на БТВ пуснаха и анонса за "Денсинг старс"

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:52 от diziler

# 112
Въпроса 4-7-8 беше много интересен и полезен.Този за раната също,но ако наоколо няма мравуняк,пера и паежина…..бинт да носиш в джоба най-добре.😜

# 113
Милица притежава много богата обща култура, другият е посредствен.

# 114
Доколкото видях в сайта на Нова над името "Непобедими заедно" е снимката на предаването "Един за друг". Но дали това е "Един за друг", то ще разберем, когато приближи началото на сезона. Въпреки, че ако се загледате в рекламите на предаванията, които ще се дават през пролетта, то се вижда и "Един за друг". Дано да можем да гледаме това романтично и интересно предаване.

# 115
  • София
Мъничка (случайна) информация: колежка на жена ми била в публиката - за един ден само, записали 3-4 епизода, взела общо 40 лв. (След тази вечер става реално, че можеш и нищо да не вземеш за едно "ходене"...) Било адски студено в залата, никакво отопление, тя затова решила да не ходи повече. Почти се разболяла след 7-8 часа там.
Още от началото прави впечатление, че Милица е подготвена и начетена в играта (за разлика от Пъдев). Трупат се интересни въпроси - някои са "вариации" от задавани в СБ.
Някога имаше такава съв.рубрика: "Случайно не придумаеш" - повечето наистина са за рубрика "Няма и да ти хрумне".
Затвърждавам си констатацията, че въпросите са формулирани дебилно. (За да не употребя нещо друго.)

# 116
(След тази вечер става реално, че можеш и нищо да не вземеш за едно "ходене"...)  
Ама не е "за едно ходене". Това е само едно от 4-те предавания, които снимат наведнъж. Не е казано, че и във всички предавания ще са на 0.  На едно ходене се снимат по няколко предавания и все от някое капят пари.
А 40 лв изобщо не е малко, в сравнение с преди..  давали са по 8, по 10... Като за публика, която гледа безплатно шоу, а не бъхти, не оре и не копае... пак е добре Grinning Други хора пари дават, за да купуват билети. (за Слави, Цитиридис и т.н)
Било адски студено в залата, никакво отопление, тя затова решила да не ходи повече.
Щом жена го казва, предполагам, че изобщо не е било студено... В работата ми, такива принцеси, дето вечно зъзнат... са ми ясни, театрото дето се разиграва... не на мен Grinning А мъжете сме по къс ръкав там, където според колежките е "адски студено".

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 22:07 от diziler

# 117
Личи си, че в залата е студено. Всички са навлечени. И да стоиш на едно място 7-8 часа  е много. А, това колко пари ще вземат е доста относително. Дори и цяла игра да се справят добре, както днес, накрая един въпрос дъни всичко. И в мен остава все някакво съмнение, че може накрая и нарочно да отговарят грешно.

# 118
Доколкото видях в сайта на Нова над името "Непобедими заедно" е снимката на предаването "Един за друг".
Къде сте видели такова нещо? Може ли линк или скрийншот? На страницата на "Непобедими заедно" в сайта на НОВА няма снимка на "Един за друг", интересно къде видяхте такава снимка?
Дори и цяла игра да се справят добре, както днес, накрая един въпрос дъни всичко.
Да, но го дъни в рамките на една игра, на един епизод. А тази публика с едно ходене снима по няколко епизода. Тоест ...няма да е капо̀ за един цял ден. Все в някоя от игрите ще спечели.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 23:19 от diziler

# 119
Не се знае дали ще спечели и колко. За мен лично 30-40 лв на ден са малко. Не бих си губила времето за толкова. Може би, ако нямам никакви доходи става. Дори и от любопитство не бих отишла. И не заради парите. Толкова време на едно място ще превъртя. За един епизод - да, за цял ден - не.

Общи условия

Активация на акаунт