КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 900
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Милица притежава много богата обща култура, другият е посредствен.
Точно.Интересно на какъв принцип са ги избирали?

# 121
Въпросите вярно са написани дебилно, като за въртенето на дупето на пчелата. Пчелата няма дупе има коремче?!? Какви са тези простотии. Въпросите и отговорите се са научно издържани. Същото за пишканото на рибите, не сме деца в първи клас.

# 122
За всеки са малко. Но в случая това не е "работа", не е висококвалифициран труд и не може да се очаква заплащане като... нормална дневна надница когато ходиш на работа. Дори и да не се дават пари, пак се води някакъв бонус, че ти дават опцията безплатно да гледаш "шоу".  Едно време билетите за Супершоу Невада и за Такси бяха... да не припомням. А и всеки, който е ходил като "платена" публика знае какви пари се дават.  То затова ходят предимно студенти без работа ... или разни пенсионери, да си уплътняват времето. 10 пъти като отидат, това са им примерно 400 лв, половин пенсия.

# 123
И аз бих отишла да гледам шоу (макар, че това е силно казано шоу), дори и без пари. Но за един епизод. Те те карат цял ден да стоиш там. Знам, че парите не са, колкото една нормална дневна надница, но пък и все пак си закотвен на едно място цял ден, взимат ти от времето. А, те явно си оценят времето доста ниско.

# 124
Затова те питат предварително можеш ли, не можеш ли. Звънят ти, казват ти "в събота снимаме 4 броя, идваш ли или не", като не можеш, няма проблем, звънят на следващия, докато си запълнят бройката от 80 души примерно... или там колкото е. Иначе може да си тръгнеш по всяко време, в почивките, но оставаш без хонорар. Парите се плащат след снимките Grinning

# 125
Ние вкъщи задържахме вниманието си върху предаването, като няма друго за гледане в този момент. "Черешката" ми омръзна.
ТВ върви като фон, такъв тип игри с въпроси и отговори са ми интересни. Тук вярно, че понякога отговорите са "странно" написани, друг път има преиграване на Милица или като днес, този, който ѝ беше партия, така не му чух името, но и саксията от студиото щеше да съврши същата работа.

Не съм от Сф и не съм си помислила да бъда публика, но с тези условия, които предлагат хубУ, че от 2 мил. народ намират 80 човека Wink Вчерашните жокери от публиката видимо завити с якетата.
На участниите обаче как не им е толкова студено? От излъчването на камерите ли ще е? Милица е все с едни пит ленти рокли Simple Smile

# 126
този, който ѝ беше партия, така не му чух името, но и саксията от студиото щеше да съврши същата работа.
Да, тъпичък като гъдулка. Това е Калоян от един от сезоните на "Фермата", сам си е сложил никнейм "Балан" и с него се представя в интернет.
Доколкото видях в сайта на Нова над името "Непобедими заедно" е снимката на предаването "Един за друг".
24 часа по-късно, отново да попитам: "къде видяхте снимка на предаването "Един за друг" в "сайта на Нова над името "Непобедими заедно"? Може ли линк или скрийншот?, който да потвърди думите Ви?  И след едно денонощие няма отговор. По принцип не е хубаво да се лъже и да се измисля.

Имам особено мнение към хора, които са се регистрирали току що, пускат някаква "бомба" (с 1-2 коментара) и после изчезват яко дим

# 127
Оф, Баланчо що не се научи първо да говори и тогава да ходи по телевизиите? Да си стоя в Инстаграм с Наденцето. Толкова е плоско това момче!

# 128
  • София
За първи път чувам и виждам този Балан, от вас разбрах как се казва. За какво ходят да се излагат по предаванията се чудя.

# 129
  • София
За първи път чувам и виждам този Балан, от вас разбрах как се казва. За какво ходят да се излагат по предаванията се чудя.
За пари. То всъщност може пък и да няма мнго желаещи да участват или тези са по евтини.

# 130
Оф, Баланчо що не се научи първо да говори и тогава да ходи по телевизиите? Да си стоя в Инстаграм с Наденцето. Толкова е плоско това момче!
Той мьека безобразно. Адски неприятно е за слушане. А във "Фермата" си се водеше Калоян. Това "Балан" дойде от модата всеки да има някакъв псевдоним и да се прави на инфлуенсър. А и той чул, че има метростанция Александър Теодоров-Балан и му хрумнало име Grinning Много семпло момче. Помня, че във Фермата показваше някакъв псевдо-патриотизъм, който дразнеше невероятно. Говори за Ботев и Левски, пуска по една сълза.. в същото време "бабо, дядо"... правеше разни видеа (нали имаше видеоселфита в края на всеки епизод), и зрителите трогнати.
А сега не помогна с нищо на Милица. Абсолютно излишно присъствие. Представи се по-зле и от Симона. Така че Милица отново игра сама. Добре, че е умна Grinning

# 131
Някакво съмнение имам, че Милица знае някои от въпросите, има някаква предварителна информация.
Не говоря за снощния епизод. Има доста познания по някакви, не толкова известни факти, което ми е подозрително...

# 132
И мен започна да ме съмнява тази голяма всезнайковщина от Милица.

# 133
Не мисля, че има информация. Ако имаше, щеше и Пъдев да има, а той е далеч по-семпъл от нея. А и мисля, че идеята на шоуто е да НЕ печелят кой знае колко пари, макар че могат с един въпрос за изхарчат всичко.
По принцип това със залагането губи малко смисъл. Нали залагат някаква сума за верен отговор, не трябва ли, ако не отговорят, да губят само заложеното, а не цялата сума? Но така е почти сигурно, че ще раздават някакви суми на цялата публика.

# 134
Пускат толкова трудни научни всъщност,въпроси,които биха затруднили дори солиден учен с професорска титла и нагоре!

Общи условия

Активация на акаунт