КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Полека взимаме да си връщаме навиците у дома: единият мисли за някаква логика, а другият залага на най-шантавото. Преди така имахме добра успеваемост..
Това с чая ме разби. За Кейти пак бяхме познали - най-логично беше (действително: да не гледа какво/с кого и т.н. е тя отзад).

ПП. Ооо, още няма типичен въпрос от "Магаданските университети"; бяха ни любими.
ПП2. След разни други шоА, Бягството сложи лееекинко начало на добротворна забава без негативни емоции. И тази вечер..... БУМММ! Удоволствие отвсякъде. (Обаче имахме колебания м/у ролцата и мексреволюционерките - не постигнахме съгласие. Пък тук няма жокер 50:50.) Simple Smile
Обаче тропаме двамина по масата с ръце и викаме: Искаме изследване от университет!

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 21:42 от EmBrother

# 691
Това за нобеловите награди не е съвсем вярно. Номинациите за мир се обявават всяка година или поне част от тях

# 692
  • Разпиляна във въображението
Аз се изненадах от "Хигиената е...".

# 693
Има една легенда (може и да е истина),че в Куба младите кубинки в тютюневите фабрики завиват пурите върху бедрата си. Yum Но това за брането на чай с уста...!

# 694
Може ли някъде да се гледа вчерашния епизод.

# 695
Глътка свеж въздух е това предававане. Много ме забавлява.

# 696
Да споделя моите впечатления от вчерашния епизод малко ме дразнеше жената. Предпочитах да слушам Милица вместо нейните включвания. Другото е че не ми допадат новите елементи - жокера размяна с водещия. Излишно е, всеки си тежи на мястото, Сашо е незаменим като водещ, Милица е незаменима като капитан. Не ми допадна тя в новата роля. Или мълчи или се опитва нещо да оригиналничи, от което губи.
Достатъчно добро си беше и забавно та да има нужда от това нововъведение. Но пак се смях и забавлявах много.

# 697
Сашко се опита да изкопира жокера Ники Кънчев но се получи троянски кон

# 698
  • София
Орлин Горанов е приятен за гледане, Пъдев ми е любимец.

# 699
Да, Горанов ми хареса и на мен. Но жената някак твърде принудено се опитваше да се държи непринудено.

# 700
  • София
И на мен новостите някак не ми допадат - нека минат няколко епизода, ще видим... Намаляването на въпросите на 10 направо си е знак, че ако решат да се майтапят и си лафят това-онова, самата игра ще е доста по-къса. Макар пак да е заложено до 21.30.
Хубава вечер на групата!
ПП. И да се река - на мен Милица така ми харесва повече.
ПП2. Чудех се това със Златките дали не е уловка някаква, но ние у дома знаехме, че морската оса е медуза. Колебанията ни бяха майтап/или истина..

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:18 от EmBrother

# 701
  • София
Този до Пъдев, Гъмов алкохолика ли е или си е обикновен пияница...Прояви се като
изключителен простак, казвайки на Милица: Млъквай, ма!

# 702
  • София
Отг. А - зрител нахлува и избива топката (едва ли не, е в учебниците този случай)

С Гъмов обаче, признавам, хуморът и цялата атмосфера бая простеят (меко казано).

Любими въпроси с изследвания, проучвания и Магаданските университети. Всеки отговор е верен Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:09 от EmBrother

# 703
Жокерът Сашо всъщност не е толкова лош. Може да го преименуват на50/50, след разсъжденията му остават само 2 възможни отговора

# 704
Нещо попредобриха манджата.

Общи условия

Активация на акаунт