КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 785
  • 738
  •   2
Отговори
# 705
Да, Горанов ми хареса и на мен. Но жената някак твърде принудено се опитваше да се държи непринудено.
Това се отнася и за Горанов,обаче.

# 706
Да но не беше толкова дразнещо.

# 707
  • Sofia
Защо едни и същи участват?!

# 708
Този сезон ми се струва с по-лесни въпроси или аз съм поумняла драстично Satisfied Страхотен екип направиха Кадиев, Пъдев и Гладнишка, много се забавлявам с тях, но и ме впечатляват със знанията и логичната си мисъл.

# 709
  • София
Засега, Ивета май е права: макар да са само 2 вечери минали, въпросите са лесни. Снощи на Милица имаше наистина питанки за средностатистичен умник (или за 5-8 клас).
И от 3 игри за 2 вечери, за пръв път имаше гръцкото проучване (дето аз им викам - по един стар виц от соцвремето - "Магаданските университети" изчислили/преброили/попитали).
Хайде да видим тази вечер кои от съпорта ще са по-вдяващи. Нека да е и весело!

Имаме ел.колело в коридора и рекламите ме юрнаха да броя спиците - у нас са 28! Вероятно не се води "класическо колело"? А на гумата пък пише 29 х 2.5 - каквото и да значи (не е налягането - то си е отделно и него го разпознавам). Та, какво излиза? (Нормално си боло колелото ни - можело да са 28, камък ми падна от сърцето) Simple Smile
(3-ма души в темата - тъжно!)

ПП. Писали са заедно - Брин, Брон - нещо такова беше...

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 20:56 от EmBrother

# 710
  • София
На предния въпрос точно отговор В, го изключих... Как в Япония и Индия ще има отделни метро-вагони за жени, след като там ги тъпчат за да влязат във вагона, а не ги делят на мъже и жени..А в Индия и Пакистан се возят отгоре върху вагоните, защото вътре е тъпканица, но на обикновените влакове... Нещо не ми беше достоверен, нито въпросът, нито отговорът, нито дадоха актуално видео...

# 711
Кучетата са. Бях го чел във фейсбук Joy

# 712
  • София
Президенте - V (отметка)
Кучетата на Барбара са - също прочетено. Има/имала и други и пак са с такива имена и в роднински връзки - нещо такова беше.
Еликс - именно заради претъпканите вагони (дето дори имат спец.длъжности по перона - едни да набутват хората вътре) - има И отделни вагони. Това за Джапанките.

# 713
  • София
Да,да, има такава длъжност, но не съм забелязала отделно да тъпчат жениге...

# 714
  • София
Айдеее, въпрос от Американски Магадански университет - а сега де, вика човечето на Вучков! Тук залагам на най-идиотското - В
Готино стана, Еликс, Simple Smile точно за да не ги тъпчат и тях - предполага се, че са по-малко от мъжете в пътуването в час пик. А и - но е мой спомен/предположение - мисля, че важи за влакове, а метрото е опция в час пик

ПП. Тоя летя на нещо/с нещо - може и да е идиотия с люка (не в букв.смисъл тук). Ооо, бил точно туристът през люка, ами бравос на тогова!

Ще завърша с перифраза на Сашко: (тази вечер) ако вие не пишете (в темата), значи така е било писано. Утре може и да не е (така). Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:35 от EmBrother

# 715
Прея … доста семпла Sad

# 716
  • София
Съставът в двата екипа ми харесва - дано е готино. Засега - обещаващо. Дано и на страницата сме повече хора.
(А музеят "на" Ненчо - на магията - в Момчиловц;и, наистина е хубав и хич не е беден. Ходихме тази година лятото. Впечатлихме се. Беше интересно.)

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 20:18 от EmBrother

# 717
Тоя доктор поне да се беше представил за мореплавател или космонавт, поне за "Това го знам" щеше да става въпроса

# 718
Прея е недоразумение! Защо я канят навсякъде! Не блести нито с интелект,нито дори и с обща култура.! За пеенето пее.Ама то кой ли не пее вече.

# 719
Жалко че намалиха въпросите. Нямаше нужда и да сменят водещия. Нещо като работи добре що го пипат?!
Ужасно ме дразни, че ползват ИИ, за да им генерира клипчета и снимки за отговорите. Писна ми да гледам измислен Айнщайн и нелепи други хора.
Иначе водещата тройка са както винаги перфектни със знанието си, незнанието си и забавата.

Общи условия

Активация на акаунт