КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 65 686
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
И най-вече Сашко, дето вика гробо̀вете, дворо̀вете, блоко̀вете, ключо̀вете, столо̀вете… и в “Преди обед” си говореше така. А и говори само в пълен член: “нека видим вернияТ отговор”, постоянно го повтаря…ми няма Т накрая! И това е актьор…

Иначе Милица няма грешка.

# 721
  • Stockholm
Аз гледам само заради Пъдев Blush

# 722
Този наигран "смях" ме побърква..  сменям

# 723
Уф тая Божана!! Егати дразнителя! С тая капа в студиото, друса се все едно е на няколко енергийни напитки, просташки смях и безсмислена лого диария.. как ще я изтрая. Горкия Пъдев.

# 724
  • Sofia
Отврат е тая 🤮

# 725
  • София
Януари ще предстоят снимки на още епизоди на "Кой да знае", ще има и "Аз Обичам България", както и снимки на Стани Богат... това мернах из групите на фейса, където събират аудитория за предаванията.

# 726
  • софия
Днес предаването е негледаемо. Върховна простащина.

# 727
  • Тополовград
Това е любимото ми предаване но ако канят такива гости спирам да го гледам.

# 728
Ако продължават да канят такива гости като Божана..че и другата дето почти не си отвори устата...това предаване ще залезе.

# 729
Гледах до един момент и смених,  такова лигавене и простотия отдавна не съм виждала в ефир.

# 730
Абсолютно е така. Пишете и на ФБ страницата, че от екипа четат там. Божана е неспасяем случай.

# 731
Тази Божана е най нелепото и безпардонно същество в телевизионния ефир! От бТВ не си ли ,, сверяват часовниците" с мнения и коментари от зрителите.
Едно положително нещо не съм прочела за нея!

# 732
После ще я викнат и в “Аз обичам България”. Гаранция! Това е същият екип и си кани същите гости.

Както и в “Кажи честно” се изреждат същите герои от “Колко ми даваш”. Ето снощи например участва пак Мистър Дядо 2024

# 733
После ще я викнат и в “Аз обичам България”. Гаранция! Това е същият екип и си кани същите гости.

Както и в “Кажи честно” се изреждат същите герои от “Колко ми даваш”. Ето снощи например участва пак Мистър Дядо 2024
То това е ясно! И се изтърпява.И в Нова телевизия май е така! Просто има хора , които се канят само един път и от раз се вижда,че трябва да е поседен.

# 734
А и Божана поизлъга за нидерландския език, само и само да се направи на интересна. "Добър ден" е "худедах" на нидерландски (Goededag), не е "хуй ми даг", както каза, уж за да разсмее и тв аудиторията, и  Сашко, който реши да го повтори още 2 пъти. Да не говорим, че няма "Г" в този език. (G се чете като храчковидно Х).
Интересно как тя си мисли, че като изръси нещо на език, който според нея е супер рядък и неразпознаваем, едва ли не никой от зрителите, а и от тези в студиото няма да разбере, че всъщност си измисля и лъже.
За цинизмите и агресията й да не говорим.  По време на "Сървайвър" не можеше да се друса и да порка, затова не издържа дълго и напусна сама.

Общи условия

Активация на акаунт