Курс за консултант по детски сън - истината!

• 1 806
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте, БЪДЕЩИ КОНСУЛТАНТИ ПО ДЕТСКИ СЪН!
Целта на настоящето съобщение не е да компроментирам Йоана от “Мамо спи ми се”, или злонамерено да навредя на бизнеса й. С този коментар целя да предпазя много жени, които подлъгани от Йоана и хората около нея, ще заплатят и запишат изключително СКЪПИЯ КУРС за обучение за консултант по детски сън. Виждам как всеки ден в социалните мрежи и нета върви масирана кампания каква чудесна, супер-печеливша и перспективна професия е “консултант по детски сън”.
Изкарваш пари толкова, че срещаш затруднения да измислиш за какво да ги изхарчиш, свободно време много, ти избираш кога и колко да работиш - с две думи мечтата на българина - сам си шеф на себе си, работиш колкото искаш, а изкарваш много пари!
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Този курс беше изкаран от моя много близка приятелка, която завърши обучението при Йоана за консултант по детски сън. Очакванията и мечтите и бяха големи, положи изключителни усилия в ученето по време на курса и след него. След завършването на курса създаде страници в социалните мрежи, направи си и уебсайт (за разлика от мнозинството, които разчитат само на Facebook и Instagram, а някои и на Tik Tok). Започна да трупа последователи, но КОНСУЛТАЦИИ НЯМА, почти никакви! Месечните и разходи са многократно по-големи от приходите, и така вече доста месеци наред! Някой от вас ще кажат, че трябва време - това е така, всяко нещо изисква време и усилия, с времето след много, много усилия и похарчени пари, мисля, че нещата при моята приятелка ще потръгнат, или поне така се надявам и й го пожелавам. Но това в никакъв случай няма да стане с такава лекота и без системни финансови инвестиции. Трябват и много разнородни познания за Фейсбук, Инстаграм, снимане, сглабяне и качване на клипове, създаване на реклами, правене на банери.
НЕ Е САМО ДА СЕ ИЗКАРА КУРСА И ТОЛКОВА, както Йоана го представя - дори според нея не трябва и да се учи много, абе схващаш “методологията на Йоана” и ставаш факир, и парите започват да текат…
С този коментар не искам да отказвам и демотивирам никой, ПРОСТО СЕ ЧУВСТВАМ ДЛЪЖНА ДА СПОДЕЛЯ ИСТИНАТА!
Защото това, което Йоана върши има в известна степен характеристиките на пирамида - ГРЪМКИ ОБЕЩАНИЯ ЗА ВИСОКА ДОХОДНОСТ!
Само да спомена, че според моята приятелка за последната 1 година в България са създадени МЕЖДУ 90 и 100 КОНСУЛТАНТА по детски сън! От една група консултанти, за няколко месеца ЙОАНА ПЕЧЕЛИ ЧИСТО ПО НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ЛЕВА. Нищо лошо, не ме интересува, но това напълно обяснява мотивацията и да създава нови и нови консултанти по детски сън!
Бъдещи консултанти, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, в момента консултантите на Йоана правят безплатни консултации, снимат се как вършат домакински дейности като чистене, готвене, подреждане и др. - ОТЧАЯНИ ХОДОВЕ САМО И САМО ЗА ДА ПРИВЛЕКАТ ВНИМАНИЕ!
Това прилича ли ви на печеливш и перспективен бизнес. След още една година броят на консултантите в България ще с около 100 човека повече отколкото сега.
НЕКА ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНИ, пиша този коментар, защото знам финансовото състояние на хората и знам, че много ще вземете заеми, кредити или ще дадете последните си пари, или ще оставите настоящата си работата, каквато и да е тя!
Пак повтарям, НЕ ИСКАМ ДА НАВРЕДЯ на Йоана, нея не я познавам, дори не съм я виждала, познавам я задочно от моята приятелка, но искам да предпазя много хора от грешки, или поне да бъдат по-добре ИНФОРМИРАНИ какво реално да очакват!
А който не ми повярва и е записал, или ще запише курса при Йоана - убедена съм, че ЩЕ СИ СПОМНИ ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР след като завърши курса и започне да развива бизнес с консултации по детски сън!

Който желае повече информация, може да ми ПИШЕ! Мога да ви разкажа още толкова неща…, за съжаление не много оптимистични за перспективите…

Моля да разпространявате този коментар до колкото се може повече майки, за да бъдат хората наясно с РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ!!!

Желая на всички най-вече здраве, успехи, много смелост, но и много здрав разум!

# 1
  • София
Не знам коя е въпросната Йоана, но знам, че всеки средноинтелигентен човек знае, че новите начинания носят риск.
Дори и космическо инженерство да завършиш и да си 1 на няколко милиона специалисти, това не ти гарантира да дойдат на изхода от университета и да те поканят за директор на НАСА.

# 2
Ако 1988 е годината на раждане, то много Ви съжалявам, това мислене е по-подходящо за сега прохождащите gen-Z-та, които са на по 16-17 и очакват, че като завършат училище и директно ги взимат на работа за 5800 лева чиста заплата с по 6 почивни дни в седмицата, нищо че още сричат като четат и не знаят таблицата за умножение.  
И аз не знам коя е Йоана, нито ме вълнуват консултациите по детски сън, но само да кажа, че имате много ограничено мислене за това, как се гради бизнес, и на вашите години е би трябвало да ви е ясно, че един курс без никакви вложения и познания по маркетинг и реклама няма да направят чудеса и няма да ви докарат хиляди левове, докато вие си седите на дивана вкъщи. Ако пък смятате, че нещата стават от самосебеси, това си лично ваш проблем и няма нищо общо с реалността или пък въпросната Йоана.

# 3
Това е бизнес, който паразитира върху недоспали, отчаяни родители. Опитвам се, но не ми е жал особено, че новите кандидати да смучат са станали жертва на поредната пирамида.

# 4
  • София
Вашата приятелка сама си е виновна, че се занимава с глупости.

# 5
Е то е същото, като курс за фризьори. Изкарваш го и се хвърляш в боя.
Може пък да има консултанти по детски сън, които са успешни.

# 6
Е то е същото, като курс за фризьори. Изкарваш го и се хвърляш в боя.
Може пък да има консултанти по детски сън, които са успешни.

Фризьора пак има някакъв шанс да те скопоса. Може да не може да подстригва, но да прави кичури, а консултантите по детски сън са ала бала портокала.

Няма магическа формула за детски сън. Просто хората вече имат повече пари и могат да ги дават за глупости.

Бизнес начинанията носят риск. Но самият бизнес модел е сбъркан,  като с Форекс книгите - печелят само тези, които ги пишат!

# 7
Не сте ли чували поговорката "Не е луд този, който яде баницата, а онзи, който му я дава"?!

Едно е да изкараш какъвто и да било курс, друго - да се реализираш, тук вече никой за нищо гаранции не може да ви даде. Сами сте си виновни наистина като се захващате с подобни рискови идеи. Пък тази Йоана, която и да е тя, разбира се, че ще си води курсовете, след като има желаещи.

# 8
  • София
На курс за бързо забогатяване, лекторът излиза:
- Здравейте! Всички ли си платихте таксата за курса?
- Да.
- А всички ли си купихте книгата ми "Как да забогатеем бързо"?
- Да.
- Е добре! - казал лекторът и си тръгнал Grinning

# 9
Това прилича ли ви на печеливш и перспективен бизнес. След още една година броят на консултантите в България ще с около 100 човека повече отколкото сега.

Да. Жалко, че приятелката ти е лапала мухите, вместо да схване идеята и да започне самата тя да води курсове срещу заплащане. И да печели колко там бяха хиляди на месец.  Simple Smile

# 10
Предлагам друга ниша - консултант по прохождане.... Satisfied

# 11
Вашата приятелка вероятно е пропуснала много части от уравнението “успешен бизнес”, за което не виждам с какво ѝ е виновна Йоана. Жената е предложила курс на съответната цена, предоставила си е услугата. Сега приятелката ви е факир по детски сън, ама няма клиенти. Ми да запише един курс по дигитален маркетинг или направо един курс при Капитонова 😃 Мега тирада, за да се обясни на никого некадърността, ама на кого…

# 12
Никой не може да ви обещае печалби, как може голям човек да се хване на подобен евтин маркетингов трик? Да не говорим че преди да запишеш курс за каквато и да е професия, не е лошо да си направиш сам проучване дали това нещо изобщо се търси и доколко има хляб в него, а след курса, започвайки съответния бизнес, трябва да можеш да се рекламираш, да знаеш къде, кога и как да търсиш клиенти. Ако бизнес се въртеше толкова лесно, никой нямаше да фалира.

# 13
Жалко за хората който си мислят, че ще изкарат един курс за каквото и да е било и парите ще завалят. Ами не, не става така, ако ставаше всички щяхме да сме милионери. Приятелката ви защо не се е насочила към нещо в което е добра и ѝ Харесва да го прави, а понеже чула рекламата, че нямаш работно време, че изкарваш много пари и решила, че е открила ключа? Сами се замислете колко хора познавате използващи услугите на консултант по сън - Аз лично 0.

# 14
Аз познавам 3-4 ползващи такава услуга, в това число и аз. Ама не бих ползвала всеки кинсултант. Па дори и сайт да има

Общи условия

Активация на акаунт