Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - тема 19

• 49 102
  • 753
  •   1
Отговори
# 105

Обсъдихме ли менструалните гащи? Тези, които се ползват с превръзка и уж не протичат дори ако превръзкатя пропусне.
Няколко пъти сме ги обсъждали, може да поровите назад.
Накратко - доволни сме, ползваме и двете. Има голямо предлагане вече на такова бельо и дори бански, вече са на все по-нормални цени. При избор хубаво е да се гледа абсорбиращото парче да е по-дълбоко/високо.
Скрит текст:
Нагледно  какво имам предвид:
 Ето тук се вижда отзад колко високо стига парчето: https://m.media-amazon.com/images/I/71YgGgdGvHL._AC_SX679_.jpg  
Тук се вижда също до къде е: https://m.media-amazon.com/images/I/713DmoT5BPL._AC_SX679_.jpg
Тоест първите са по-добре, предпазват добре при всякакви пози на спане.
Линк за тези, от които ние сме доволни. https://www.amazon.de/Neione-Unterw%C3%A4sche-Menstruationsunter … bmV4dA&th=1&psc=1

Джобните няма да отчитам тук, не е релевантно предвид местоживеене, цени и навици.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 10:40 от Mößbauer-Effekt

# 106
  • На морето!
Револют може и преди да има ЛК да се направи и да се поръча карта към него.

# 107
Менструално долнище на бански ползва девойката, много е доволна. Самият модел е много хубав и удобен, дълбок. Взех й XS, но е много разтеглива материя и става и S.

# 108
Моята не иска подобно бельо или бански. Предложих, предпочита си с превръзките. На 16 г. е. Каза, че на морето, ако се наложи, ще ползва тампони. Съгласих се, досега не се е налагало, все е имала късмет. Предполагам, че е говорила затова с приятелки и явно отзивите не са били добри. Не пречи да се пробва. Гледам, че при нас в Германия дори са пуснали подобни гащи в Росман, което е същото като DM (за незапознатите).

# 109
  • here and now
Менструално долнище на бански ползва девойката, много е доволна. Самият модел е много хубав и удобен, дълбок. Взех й XS, но е много разтеглива материя и става и S.
Марка, модел?
Искам и аз да ѝ взема.

# 110
  • София
Аз и в България мернах някъде във физически магазин менструално бельо на поносима цена , но не помня къде беше. Май точно някоя дрогерия от рода на ДМ и Лили, но не съм сигурна.
Без да съм го пробвала моето мнение е, че ако се ползва с превръзка с крилца, то може да протече покрай крилцата. На мен ми се е случвало при по-обилно течение да се напоят самите крилца и да се изцапат дрехите от тях. Ползвала съм и превръзки, чиито крилца не се напояват, а течността директно си изтича покрай тях.
В момента менструалното бельо не е нещо, за което бих отделила пари просто от любопитство, но като цяло ми е любопитно и вероятно в някакъв по-добър финансов  момент ще го пробвам и ще предложа на щерката  да пробва.

# 111
*Алис*,  аз от темата разбрах за сайта, ето този е, това взех:https://greenrevolucia.com/product/menstryalni-bikini-za-plyvane

# 112
  • here and now
В ДМ има, аз купих за едно пътуване, но тя отказа да го ползва. Справи се и без него.

Ну Заяц, благодаря.
Мисля XXS да взема, че е слабичка. Щом е еластично.
А колко време "издържа". Чудя се дали да взема 2, че да ги сменя.

# 113
За издържане, не мога да кажа, моята девойка го слагаше само за плуване и после се преобличаше. Но съхне много бързо, след като се изпере.  XS е ок за 165 височина (45кг. ) и за мен също -165 (58кг.)

# 114
  • На морето!
По-скоро бикини имах предвид аз. От този  тип Но си ги представям като презастраховка заедно с дамска превръзка. Аз никога не съм имала такива, покрай детето разбрах и, че дамските превръзки имат вече различни размери на дължина и широчина, така че може и да бъркам за предназначението им.

# 115
Готини са тия гащи за върху други гащи и превръзка за тежките дни или срещу нощни аварии и моята има.

# 116
  • Димитровград
Моята малка ще влиза занапред в темата, а каката излиза, на 18 е. Винаги давам парите за седмица, който донесе ресто в петък, удвоявам го и го пуска в касата си. При каката проработи, по-стисната е от мен, което е добре, защото аз съм много щедра. Малката тепърва ще учи правилата на играта, но няма голям зор да харчи, носи си храна, рядко да купи нещо малко.

# 117
  • Mars Hotel
Темата за пубертета при момчетата се раздели на две: една за тиийнове на 15-18, и една за по-малките, прохождащи тийнове. Може да направим така и за момичетата.

# 118
  • София
Моята малка ще влиза занапред в темата, а каката излиза, на 18 е. Винаги давам парите за седмица, който донесе ресто в петък, удвоявам го и го пуска в касата си. При каката проработи, по-стисната е от мен, което е добре, защото аз съм много щедра. Малката тепърва ще учи правилата на играта, но няма голям зор да харчи, носи си храна, рядко да купи нещо малко.

Много ми хареса идеята за удвояване на рестото, но с пестенето на моята, това ще ме разори. Simple Smile

# 119
  • Mediterraneo
Аз си стоя в темата, защото малката тийнка в неделя навършва 14. Голямата почти не я спрягам вече, ще стане на 19 през май, напълно самостоятелна е, не я издържам, живее отделно. Е, помагаме, разбира се, но с ежедневните си разходи се справя сама. Вчера й купихме кола( тя още книжка няма, ама...), скоро поех разходите за зъболекар и пр.

Общи условия

Активация на акаунт