Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - тема 19

• 49 124
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честито на малкото лисиче!

Моята тийнка си оправя стаята, само когато иска нещо. Тоест, казала съм ѝ, че отговорът на всеки въпрос е "не", ако стаята и банята са разхвърляни/мръсни. И понеже напоследък все по-често излиза, а с хубавото време очаквам да стане и ежедневие, стаята ѝ леееко започна да заприличва на нашата спалня в най-лошите ѝ дни (когато сменям зимните и летните дрехи например), но това е огромно подобрение за нея. 😂 Просто трябва твърдост.

"Може ли да изляза? - Оправена ли ти е стаята?"
У нас тези два въпроса задължително са в комплект. Има ефект. Вярно, временен, но тя все по-често ще излиза, та...

# 601
Лисе, имаш си овне. Няма оправия това.
И аз имам Simple Smile
И аз съм ...

# 602
Овнета?! А какво ще кажете за Козирог,ако ще се оправдаваме със зодии😃
Дъщеря ми "оправя" стаята си,след напоитвлни настоявания от моя страна.
Аз също започнах с това-ако не е в пералното,не се пере и не ме интвресува.

# 603
Както казва мъжа ми - овен и всички останали зодии Simple Smile С никоя друга не си блъскаш главата в стената, буквално Simple Smile Simple Smile Simple Smile Няма такъв АЗ в зодиите. ОПравянето на стаята е ниска топка... това даже не ме вълнува Simple Smile битовизми..

# 604
  • varna
Голямата ми дъщеря е водолей и винаги е над нещата. Малката пък е скорпион.

# 605
Овена е импулсия,Козирога е последоватвлност😀
Аз се оправям добре с Овни,Козирозите обаче са предизвикатество на всични полета.
Аз съм Везни,обаче правих хороскоп преди седмица и се оказах 50% Лъв.Обаче с моето Козле са вечни обяснения.Добре,че е разумна.А и аз пропускам по-дребните неща да минават.

# 606
  • София
Лисичке, честита да ти е тийнката! Hug

Да не казвам голяма дума, но ще съм в шок, ако има някой, който да е по-разхвърян от дъщеря ми. В това отношение е топ! Мастер клас може да води. Гледам да избягвам кочината й, изобщо не си правя труда вече да чистя там, то дори е невъзможно.

# 607
Стаите на децата не чистя. Един път в седмицата чистим основно, тогава всички са длъжни да си почистят стаите и избършат праха. При пускане на миялната напомням да се сложат мръсните съдове, ако има в нечия стая. Който забрави, за него си е. Същото е с дрехите.

# 608
Все тая Simple Smile земя няма никакъв шанс пред огън... колко да е предизвикателно, след като е последователно...
голяма тема настана хаха Simple Smile
Нещо от сорта - 2+2 = 4. Тя: не е вярно.Е как да не е? 4 е. Тя: Колко е корен от 16? същото - значи 2+2 = корен от 16. Не е 4, видя ли?
Ей ти импулс...
Свиквам да споря със себе си. Не ми се получава хич.

# 609
Е,ОК,де.Няма, и не си ги мерим😂

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 19:54 от red soul

# 610
Ето видя ли! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
няма оправия JoyJoyJoy

# 611
Ето видя ли! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
няма оправия JoyJoyJoy
Не,само приключих безмислено мерене😂Не съм си променила мнението.🌻

# 612
С девичка вкъщи животът е песен.
В стаята ѝ влизам само да вдигна джапанките преди да пусна робота.

# 613
Лисе, да е здрава и спокойна дъщеря ти! Да ти носи радост

# 614
Лисе, честито да ти е лисичето!!! Да е здрава, щастлива, да мечтае и да сбъдва!!! Моята е стрелец, не стига, че е шампионка в създаването на хаос, ами и камион приказки ще изприказва по темата. Като ме заболи главата от нейната логорея леко съжалявам, че не съм оставила нещата така 🤦‍♀️ Пее ми, че всеки човек имал недостатък, ето нейният бил да е разхвърляна, да съм го проумявала вече 🤦‍♀️ Единственото нещо, което подрежда с ентусиазъм е куфар, започва месец преди пътуването, като се изнесяла от къщи и 3 месеца по-рано щяла, като ме няма да дудна. Малката пък е лъвица, като гледам що за тодлър е, страх ме е и да си я представя като тийн.

Общи условия

Активация на акаунт