Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата? - тема 19

• 49 145
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
2-3 години след първи цикъл, да се нормализират хормоните. Моята започна на 16 и половина сякаш

# 586
Между другото, педиатърката сама препоръча да водя "латинката" на лазерна. Каза, че това е най-добрият вариант.

От каква възраст може каза ли педиатърката? Питала съм в салон и ми казаха от 16 години, но се чудя не е ли рано?
Педиатърката е много начетена и модерна жена, може би на наша възраст и доста й вярвам. Спомена, че най-доброто е това, и може и преди първи цикъл, но ще трябва повечко да се прави, защото още бушуват хормоните.
Тоест, ще се прави периодично и ще има ефект след повече процедури.
Но, докато изберем студио, моята се захвана с тези ленти
Скрит текст:
Така е, едва ли някой вярва, че се "създават" нови фоликули с бръснача. Но на пипане и визия е далеч от хубаво и приятно, и за мен не си струва да се бръсне човек, че пък и през ден-два да го прави.
Никога не съм го правила и говоря на дъщерите, че няма никакви плюсове в тая работа.
Едната беше, и все още е, супер бъзла. Щом тя вече сама иска ленти за кола маска, не виждам за друг да е проблем. Едно, че след това доста време не се занимаваш с тях, друго, че изтъняват, оредяват и все плюсове.

А, относно болката, винаги я има, дори и при лазерната. Аз не съм правила, защото сами светъл мъх и няма да се хванат, но тъмна приятелка ми е споделяла, че доста си пари, особено за да има ефект. Когато й споменах, че мисля да записвам "латинката" Grinning

Какви ленти ползва?
Скрит текст:
и засега е много доволна.

Пробвали сме и други, но тези лесно се чистят с бебешко олио, ( има и специални кърпички, които се купуват за след епилация), хубаво залепват. Имаше едни, които се залепваха за кожата и кола маската оставаше на крака, а лентата отделно, като я дръпнеш, нищо не махаха, само се олепкахме Grinning

# 587
  • София
Препоръчайте ми моля крем за лице за 14-годишната девойка, която е с чувствителна и суха кожа? Благодаря!
Лита, само медицинска козметика. Отиди в голяма аптека и помоли за мострички или се консултирай на място. Аз лично препоръчвам Avene.

Дъщеря ми е идеална за лазер - светла кожа и тъмни косми. Нашата козметичка отказва на деца под 16 г, но малко остана.

# 588
  • София
Докато сме на тема косми. Простете, че за себе си питам, а не за детето, но ... От скоро се налага да си махам косъмчетата над устната. Първият път пробвах първо в много малък участък с ъгълчето на едната лентичка, а преди това пробвах върху ръката, за да не се окажа алергична. Абе накратко внимателно въведох ( досега не съм ползвала лентички, само епилатор и бръснач). След това наклепах цялта устна и нямах ядове - зачервяването отмина за час-два, друго нямаше. Преди няколко дни ми беше второто скубане със същите лентички. Обаче този път се появиха пъпчици, които все още не изчезват, а минаха дни. Мажа с един овлажняващ лосион за чувствителна кожа на Авен, който имам вкъщи. Няма особен ефект. Предложения?

# 589
  • София
При мен първите..... доста пъти излизаха пъпчици. Вече не.

# 590
Мажи с крем, в който има цинк.

# 591
Днес моята има имен ден.Утре рожден ден.
Почти е готова - няколко деца на заведение и това ще е + торта.
Направи си кола маска крака и ръце.

Все още имам проблем с нея и отношението и към стаята и вече не знам как да процедирам.
Не е малка.Утре става на 15.

# 592
Днес моята има имен ден.Утре рожден ден.
Почти е готова - няколко деца на заведение и това ще е + торта.
Направи си кола маска крака и ръце.

Все още имам проблем с нея и отношението и към стаята и вече не знам как да процедирам.
Не е малка.Утре става на 15.

Голямо момиче Simple Smile Честито. 😍

# 593
  • София
Лисичка, да ти е жива и здрава.

# 594
Благодаря ви.

Само не знам как да я накарам да подрежда поне hahaha

# 595
  • София
Лисе, да ти е здрава и щастлива девойката!
Ти ли беше писала, че все с такси ходи на училище. Има ли развитие в това отношение?

# 596
Да,поне това с такситата се оправи,ама стаята - не.
На мен не ми пречи да я чистя всеки ден,но така й правя мечешка услуга.

Прибира се с такси само в два дни след тренировките,защото тогава няма ГТ.

# 597
  • София
Лис, не че това ще ти помогне, но в на сина ми стаята просто не влизах, докато не се изнесе от нас Simple Smile Не можех да го понеса Simple Smile

# 598
Не отваряш вратата на стаята.

# 599
  • София
Лисе, да ти е здрава девойката!
Дъщеря ми пък като по-малка все прибираше потни дрехи при чистите в гардероба. Надушех ли такива, слагах всичко покрай тях в коша за пране и умишлено не ги перях с дни. В момента, в който нямаше вече любими чисти дрехи рязко се научи да ги прибира, където трябва и да пуска пералня.

Общи условия

Активация на акаунт