☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 763
  • 768
  •   2
Отговори
# 210
Радвам се, че си по-добре, Bobby! Пиши и след сутрешната визитация да кажеш какво казват лекарите 🍀

Upincloudnine а защо държиш да изчакваш до последно при всички тези обстоятелства? Извинявай ако въпроса ми е нетактичен, но наистина напрежението ще ти е все по-голямо.
Честно казано притеснението ми е, че ще хвана неработни дни и празници, персоналът ще е оскъден (така ми каза докторът), ще бъде и в тази ситуация напрегнато. Няма свободни самостоятелни стаи. Да не говорим, че цената е +1000лв за планово секцио в неработен ден (това е най-малката причина, просто споменавам). Изписването, живот и здраве, ще е навръх НГ, движението по магистралата ще е натоварено, с новородено в колата.. Ако стане, стане, но планирано за тогава не ми се иска.. Frowning1

# 211
Боби друго исках да кажа че когато имаш медикамент венозно под час , това с до 6 часа не важи Simple Smile влизат по всяко време да ти го сложат. Това пропуснах да го упомена. Вече грубоста си е отделен фактор но могат да си влизат по сред нощите зависи каква е терапията ти

# 212
Iseult, лична амбулаторна карта ти трябва, с подпис и печат от ЛЛ.

Upincloudnine, разбирам, трябва да избереш по-малкото зло...

# 213
Боби друго исках да кажа че когато имаш медикамент венозно под час , това с до 6 часа не важи Simple Smile влизат по всяко време да ти го сложат. Това пропуснах да го упомена. Вече грубоста си е отделен фактор но могат да си влизат по сред нощите зависи каква е терапията ти
Нямах под час. Влязоха за взимане на кръв, за която ми бяха казали, че ще се случва сутринта, не за поставяне на лекарство.
За терапиите под час знам, там е важно да се следва всичко по график.
Момичета, я кажете някой друг вид магнезий освен магнерота. Днес доктора ми каза да си взема Магнерот или ***, ама второто не го записах и познайте дали помня сега...

# 214
Нямах под час. Влязоха за взимане на кръв, за която ми бяха казали, че ще се случва сутринта, не за поставяне на лекарство.
Момичета, я кажете някой друг вид магнезий освен магнерота. Днес доктора ми каза да си взема Магнерот или ***, ама второто не го записах и познайте дали помня сега...

Най-вероятно другото е било Магнерич. Simple Smile

# 215

Най-вероятно другото е било Магнерич. Simple Smile

А, не, Биолектра. Сетих се, ама тъкмо постнах предния коментар. Явно трябваше да питам, та да се сетя 🤣

# 216
  • София
Момичета, какво правим с тази амбулаторна карта като ЛЛ не иска да я завери? Моята не иска и даже ми се хили, че вече не се прави. Т.е имам незаверена, но с болнични. Нали няма да ме върнат? 😁 Вчера бях на преглед, момата си расте. Слязла е още надолу, но шийката е добре. Възможно ли е това човече да ме изненада по празниците, умувам от снощи.

# 217
Момичета, какво правим с тази амбулаторна карта като ЛЛ не иска да я завери? Моята не иска и даже ми се хили, че вече не се прави. Т.е имам незаверена, но с болнични. Нали няма да ме върнат? 😁 Вчера бях на преглед, момата си расте. Слязла е още надолу, но шийката е добре. Възможно ли е това човече да ме изненада по празниците, умувам от снощи.
Оф, аз до сега не съм носила ЛАК за болничните, но в задължителните принадлежности пишеше, че трябва да се носи в болницата. Съмнявам се да те върнат, за това че не ти е подпечатан картона. Ако ти кажат нещо се направи се на ударена- ооо, не бил подпечатан ли, оо не знаех, ах тази бременност Grinning

Боби и моите притеснения като още разбрах, че съм бременна бяха, че ще съм в 9тия месец точно по празниците. Ей, 1000лв са си бая пари, АГ-то ти какво каза, ако тръгне естествено раждане? Има ли медицински показания за секциото ти? Защото ако има и тръгне естествено не те ли вкарват просто спешно секцио по медицински причини? Поне аз така си го представям

# 218
А личната защо отказва да я завери - това е един подпис и печат ☹

И аз чух че са вече излишни и не се ползват, но и в Токуда ги искат и си ги попълват чинно 🙈

Аз днес бях на тонове - бебо си беше доста активен, но са си в нормата. Иначе не излезе ни една пуста контракция, а снощи направо ме убиха 🙈🫣 Лекарката каза, че уж било рано и наистина се чудя да не е от ритниците и бутанията да ми се струва….

# 219
И аз това се чудех, ако тръгне спонтанно се води по спешност и не би трябвало да се таксува... Другото което си мислех, че 28 и 29ти са си обикновени работни дни и са вариант за дата за планово секцио. Ама това не при Боби, а за upincloudnine го коментираме Simple Smile

За амбулаторната карта, не помня миналия път дали са я гледали като постъпвах за раждане, но съм я приготвила за всеки случай.

# 220
  • София
Как не иска личната, и на мен ми го искаха картона за болничните задължително, даже АГ от което се преместих,  много ме издразни и за този картон, как не съм знаела, не съм била за 1 път бременна, ами то предния път преди 13 години , много помня  Simple Smile
За магнезия - и на мен така - ако няма магнерот, магнерич ми казаха,  но дори лекарката си каза, че няма същия ефект.
Взех си да пия тотема днес,  че от малтофера получих ужасен запек и питах да ми го заменят.
И аз се надявам всичко да е наред по празниците,  да няма изненади  Simple Smile
Моята етърва така с племенника , викаше да не изкара Великден в болницата, но така и стана,  роди на Разпети петък Simple Smile  И все се сещам за нея.
Каквото стане  Simple Smile

# 221
То се води по спешност ако тръгне, но тогава поема екипа на смяна. Ако се обадиш на конкретен лекар да дойде и да оперира той, тогава не.

Аз хапнах и полегнах да приспивам малката, заспа тя и се надигам и мисълта в главата ми - защо така преядох неска, виж как ми пречи корем сега, аххаха:) за части от секундата беше, докато се усетя:)

# 222
Аз бях на тонове сега, около 180 стояха, но АГ каза, че били супер, имало нагоре- надолу ,което е важно. Ама аз навсякъде чета, че са до 160?!

# 223
И аз това се чудех, ако тръгне спонтанно се води по спешност и не би трябвало да се таксува... Другото което си мислех, че 28 и 29ти са си обикновени работни дни и са вариант за дата за планово секцио. Ама това не при Боби, а за upincloudnine го коментираме Simple Smile

За амбулаторната карта, не помня миналия път дали са я гледали като постъпвах за раждане, но съм я приготвила за всеки случай.
За 28 и 29 - да, останалите дни са платени. Просто не ми се иска и ще бъда 6-7-мо секцио за деня.

# 224
зависи каква е уговорката , независимо дали са почивни или не почивни дни избора на екип в по спешност нее отменен. Така че нее баш така Simple Smile Ако си имаш уговорка ч лекаря и тръгне спонтанно раждане къв то ще да е ден си плащаш избор на екип , стига обаче този лекар да не се е напил 🤣щот е решил да почива или отишъл на спа с жената тогава вече екипа не смяна поема да .

Общи условия

Активация на акаунт