☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 782
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Да, това не го бях доизмислила явно Grinning
Е, значи стискаме палци бебчето да си изчака тихо и спокойно и всичко да е наред до тогава Heart

Yan25 ей голяма паника си ти, значи. Доктора като каже, че са супер защо пак насила се филмираш?!

Надето нещо се губи тези дни...

# 226
Да, и ставам все по - голяма паника, даже като чух, че машината пищи и почна едно сърцебиене, изпотиха ми се ръцете ... Ще ги пратя и на моя АГ все пак..

# 227
  • София
Личната много се смя с тази амбулаторна карта. Каза, че няма да я завери, защото има електронни досиета и всичко се вижда вътре. Иначе да, болниците го искат. Аз почти цяла бременност съм в болнични та.... ще си ходя с незаверена. Понякога се чудя дали просто информацията по сайтовете им е неактуална. Иначе съм подготвила цялата документация, за всеки случай. Раждане по празниците не ми се иска. Не ме притеснява лекаря, колкото тъпото усещане да си на Коледа, примерно в болница.

# 228
Кой друг се следеше при Вецев? Дадоха ли ви заедно с 45 дневния болнични направлението за раждане? Гледах си в документите, че го няма. Имам изследванията, болничния, но не и направление.
Хора, няма нищо по-хубаво от това да се изкъпеш без абокат на ръката!

# 229
То важи 30 дни,затова се дава по- късно от 45- дневния. Или се дава заедно и после се дава ново.

# 230
рано е за направление с болничния , по натам се дава. Ама и да не го вземеш пак ще родиш ако нещо стане Simple Smileдават го и на момента

# 231
  • София
Вчера си питах моето АГ. Каза направление, по-нататък. Попитах го какво става ако влезем в хипотезата, да тръгне по празниците? Отговори ми, че се минава през спешно и го издават там. Спокойно момичета, няма да останем без направление.

# 232
Вчера си питах моето АГ. Каза направление, по-нататък. Попитах го какво става ако влезем в хипотезата, да тръгне по празниците? Отговори ми, че се минава през спешно и го издават там. Спокойно момичета, няма да останем без направление.

Хубаво е да го знам, че все си мисля, че няма да е януарче моето.

# 233
Направлението нали важи 30 дни , но и на мен не са ми дали , утре съм на тонове и ще питам да ми дадат , а какви изследвания още правите вие ? ( васерман , кръвна група ? )

# 234
Кой друг се следеше при Вецев? Дадоха ли ви заедно с 45 дневния болнични направлението за раждане? Гледах си в документите, че го няма. Имам изследванията, болничния, но не и направление.
Хора, няма нищо по-хубаво от това да се изкъпеш без абокат на ръката!

3 седмици преди термин се обаждаме на акушерката, която се занимава с документацията и ще го издаде. Simple Smile

# 235
На мен ми казаха,че в 36 седмица ще ми дадат направлението,че да си стигне спокойно до термина,даже и мегдан за преносване ще има Simple Smile

# 236
Момичета, благодаря! Верно, че беше амбулаторна карта 😅 На мен ми казаха да я донеса при аг-то и не трябвало да е заверена от ЛЛ, явно всеки си има негови изисквания.

# 237
Момичета, нещо започва да ме обзема паника от раждането. Как ще мине, колко ще боли, всичко наред ли ще бъде, ще мога ли да се справя и т.н... Всякакви въпроси ми минават през мисълта. Последните два три дни имам голям дискомфорт. Киселини почти непрекъснато,  запека ме хвана нещо, притесненията водят до не спане, а не спането допринася за умората ми. Стана ли от леглото корема ми е на камък. Стомаха ми е на топка. И всеки един дискомфорт боцкане , болка или спазъм подскачам да видя колко е часа ако усетя същото да го засека (понеже не знам болката от контракциите).  Червата ми къкрят нон стоп. Бебето натиска влагалището и ме е страх да ходя до тоалетната...
Оплаках ви се. Благодаря ви че ме изслушахте.  Hug

П.П. утре влизам в 38ма.

# 238
Май вече всички почна да ни обзема паниката …. Но е нормално , а тези киселини са кошмар , аз пия сода ,ама не помага и гавистон ама и то не помага , но момичета остава още малко ….. а всъщност го чувствам още много и страх …. Аз се опитвам да не мисля много , ама е трудно …

# 239
бианацид пробвайте да киселините

Общи условия

Активация на акаунт