☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 627
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
за това и не предпочитам пълната упойка , аз бях с епидурална предния път и си бях ок относно болката , друг е въпроса че ми падна кръвното и повръщах и ми стана зле но ме осафериха

# 511
Да повечето момичета със спинална повръщаха..беше им лошо и неможаха да се раздвижат веднага ,защото им се виеше свят,като станеха от леглото...

# 512
Аз не съм повръщала след секциото, нито помня някой друг в реанимация да е, но беше изрично написано да си носиш 1 стекче с малки мин води и да се пие яко после, за да изкараш по-бързо упойката от тялото. Но ми беше много трудно да се раздвижа в същия ден, тогава вече ми падна кръвното като станах.

# 513
Тежки ли са болките след операцията ?
[/video]
не съм още родила но това не ми е първо раждане все пак знам през какво се минава

# 514
Всеки ги презивява индивидуално аз нямах никаква болка само лек дискомфорт

# 515
Тежки ли са болките след операцията ?
[/video]
не съм още родила но това не ми е първо раждане все пак знам през какво се минава

Написах Ви го и преди - всичко е строго индивидуално. И двата вида раждане може да минат леко или пък много болезнено. Просто няма как да Ви дадем еднозначен отговор.

# 516
Аз забравих да ви питам и още нещо. Вчера докторката ми каза да не си галя и пипам корема изобщо вече, но толкова се бях вглабила в мойте си въпроси, че изобщо забравих да я попитам защо 🤔

# 517
Аз забравих да ви питам и още нещо. Вчера докторката ми каза да не си галя и пипам корема изобщо вече, но толкова се бях вглабила в мойте си въпроси, че изобщо забравих да я попитам защо 🤔

Предизвиква контракции. Моят се стяга дори само да се къпя. А ако някой реши да го пипне направо става на камък.

# 518
Здравейте, момичета!
Аз съм уж от февруарската група 32+6гс, но растем по-бързичко, та май ще сме януарче, а разбира се съм до никъде с изпълнението на списъка. 🤷♀
Имам чудене относно количките - двоумя се между  Cybex Priam и Icandy Peach 7. И 2те са много маневрени и стабилни, но и тежички.
Някоя от вас има ли наблюдение и мнение относно тези 2 модела?
Благодаря ви предварително! 🥰

Аз лично избрах Приам, но още нямам наблюдения върху нея, освен че е много красива и маневрена (определено и тежичка), но пък аз си бях решила, че искам нея и доста положителни отзиви четох. За iCandy нищо не мога да кажа. 🤷🏽♀🤗

# 519
Мадамите на Вецев пиша ви да ви кажа 2 приказки 😀
Ще правя подарък за доктора книга албум ( как то знаете а ако не знаете аз правя албуми и бебешки кутии за съкровища ) ТЪ
Ако искате да се включите драснете ми на лично , там ще включа снимка и пожелания с малко история , ясно е че ние още нямаме снимка и история за това раждане някои , ноооооооо ако ще се включите да ви имам предвид като матриал 😀За да оформа тоя албум преди да родя и да добавя вас когато родите

# 520
Как сте със съня? Мен лично Тези контракции ще ме побъркат направо.. 🙄 не мога да мигна по цяла нощ. Тъкмо задрема и като ме заболи.. а и още ми тече това бледо червеното и само се филмирам.. Много ме е страх, понеже докторката ми замина сега за НГ и чак на 3ти е на работа, а не ми се ще без нея да раждам, та и това ми е допълнително филм 😅

# 521
Честити да са ни носвите бебенца избмали си декември! Да са здрави и късметлии Heart
Малко ви поизпуснах тия дни и сега чета и се вълнувам!

И моя доктор го няма покрай Нг и аз като Ани изтръпвм и се ослушвам на всяка болежка, защото не искам да раждам без него. Идеално те разбирам. Коя седмица си? На мен ми е и рано малко сякаш

А наистина ли не си пипате корема? Аз го пипам дооста, всеки път като се размърда го погалвам, мъжа ми също поне веднъж на ден, децата и те като са наоколо. Ама аз абс.всеки път, то ръката ми сама отива натам като шава да му отговоря някакси.

И аз също не съм повръщала след операциите. Нито видях някой в реанимация, но аз там бая си поспивам. Гадеше ми се по едно време, ама анестизеолога нали е нон стоп там и май ми сложи нещо:) Хубаво е че е постояно до главата и говори и пита как си и т.н Това на мен ми помага.
Наде, има и друга дето гледа в отражението на лампата Sweat Smile аз гледах првия път, бяха забравили да ми сложат едно като преградка, ама по едно време доктора се усети и им се скара.

Със спинална съм аз и двата пъти, плюс една операция друга и съм доволна. Харесвам ми да чувам и усещам какво става. Искам да съм там и да присъствам. А и си виждам бебето веднага.
Целия ден ме унася, дали от упойкната дали от умората или обезболяващи не знам и не питам, поспивам и вечерта ставам и отивам в стая и отивам да си видя бебето, още с катетър под мишница. Не е приятно, ама имам стимул. При операциите при които нямах бебе, не беше така. Нито ми се ставаше, 20 пъти повече ме болеше,

# 522
Честити да са ни носвите бебенца избмали си декември! Да са здрави и късметлии Heart
Малко ви поизпуснах тия дни и сега чета и се вълнувам!

И моя доктор го няма покрай Нг и аз като Ани изтръпвм и се ослушвам на всяка болежка, защото не искам да раждам без него. Идеално те разбирам. Коя седмица си? На мен ми е и рано малко сякаш

А наистина ли не си пипате корема? Аз го пипам дооста, всеки път като се размърда го погалвам, мъжа ми също поне веднъж на ден, децата и те като са наоколо. Ама аз абс.всеки път, то ръката ми сама отива натам като шава да му отговоря някакси.

36+4 съм, планово секцио за средата на януари… а корема по навик си го пипам и като се усетя скачам като опарена 😅 тя нашата госпожица вече не буйства така, че и е тесничко, ама ме човърка честичко в ребрата.. просто не знам защо се параноясвам така, а колко спокойна си бях допреди месец 🤷🏼♀

# 523
Честито на всички нови мами.. Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.

Имам питане относно плановото секцио. С термин 24.01 съм, но планирахме за 08.01. Не е ли много рано според вас ?

# 524
Честито на всички нови мами.. Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.

Имам питане относно плановото секцио. С термин 24.01 съм, но планирахме за 08.01. Не е ли много рано според вас ?

За мен е рано, но много лекари планират така по-рано, а понякога си има и медицински причини за това.

Общи условия

Активация на акаунт