☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 595
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
При мен май има някакво раздиране или се получи цистит от катетъра...ако не съм пишкала и си седна на задника отдолу направо все едно на пирони сядам...като пишкам също боли...
Ако има кой да ти донесе Цистон от аптеката, много помага за цистит. След секциото ми го дадоха ударна доза 3х3 и много бързо помогна.

# 106
Боби, как е племенничката? Предполагам всичко е наред след вчерашното падане, ама сигурно си изкара ангелите от притеснение.

# 107
Здравейте мами, честити бебенца на вече родилите мами, да са ви много здрави!
Аз съм с термин 8.01.24г и вече имам определена дата за планово секцио на 22 ри декември, живот и здраве. Секциото ще бъде в АГ болница Варна.  Багажа за болницата вече е готов. 🩵💙🩵💙🩵💙

# 108
Боби и ирмов ми каза същото...да почвам цистон ударна доза

# 109
Боби, как е племенничката? Предполагам всичко е наред след вчерашното падане, ама сигурно си изкара ангелите от притеснение.

За щастие нищо й няма. Определено си изкарах акъла, но това да е. Днес пак се тресна здраво -опитва се да прохожда и не си знае още габаритите явно 😅

# 110
Хаха, браво на малката фурия, така се калява! 😅 А с твойто детенце отминаха ли всички неволи здравословни?

Аз се събудух със стегнато гърло днес и започвам инфлуцид, биозин и хомеожен.

# 111

За щастие нищо й няма. Определено си изкарах акъла, но това да е. Днес пак се тресна здраво -опитва се да прохожда и не си знае още габаритите явно 😅

Ние така с ММ се шегувахме когато племенничката проходи да й дадем една каска и смело напред.LaughingLaughing не й дадоха каска де, оправи се сама, но за нашият дребосък мисля да намерим една живот и здраве Satisfied

# 112
Хаха, браво на малката фурия, така се калява! 😅 А с твойто детенце отминаха ли всички неволи здравословни?

В момента е на диета, спря да повръща, но още е отпаднал и малко по-вял. Свикнала съм да е тазманийски дявол и сега ми е странно и все го наблюдавам. Честно казано мисля да го задържа вкъщи. Не ми е ок така 3 дни на ясла и после търчане по лекари. Тия разходки до спешното по нощите ми идват в повече.
Ако ти потрябва сироп - Атусин на мен ми помогна много. Бонбонките за смучене кофлет също за гърлото. Дано го пресечеш.
sabrerouge, аз бях взела от тия специалните за прохождоне, но се оказа, че главата на малкия ми е по-голяма от предвиденото 😅 След това и Фурлакис каза, че е по-добре, че не съм му слагала, щото с нея нямало да се научи да се пази при падане.

# 113
При мен май има някакво раздиране или се получи цистит от катетъра...ако не съм пишкала и си седна на задника отдолу направо все едно на пирони сядам...като пишкам също боли...

Наде, и на мен са ми казвали за този Цистон, че е много подходящ за случая. М да ти носи и почвай… А мен силно ме вълнува едно нещо.. Боли ли, когато ти свалят катетъра?

# 114

В момента е на диета, спря да повръща, но още е отпаднал и малко по-вял. Свикнала съм да е тазманийски дявол и сега ми е странно и все го наблюдавам. Честно казано мисля да го задържа вкъщи. Не ми е ок така 3 дни на ясла и после търчане по лекари. Тия разходки до спешното по нощите ми идват в повече.
Ако ти потрябва сироп - Атусин на мен ми помогна много. Бонбонките за смучене кофлет също за гърлото. Дано го пресечеш.
sabrerouge, аз бях взела от тия специалните за прохождоне, но се оказа, че главата на малкия ми е по-голяма от предвиденото 😅 След това и Фурлакис каза, че е по-добре, че не съм му слагала, щото с нея нямало да се научи да се пази при падане.

Моето 2 седмици изкара вкъщи преди да се изчисти изцяло от този стомашен вирус. Сега изкара цяла седмица на ясла, ако изкара и следващата ще е чудо! После дълга коледна ваканция и чакаме бебето, та и аз мисля да я задържа вкъщи по това време.

# 115

Моето 2 седмици изкара вкъщи преди да се изчисти изцяло от този стомашен вирус. Сега изкара цяла седмица на ясла, ако изкара и следващата ще е чудо! После дълга коледна ваканция и чакаме бебето, та и аз мисля да я задържа вкъщи по това време.

Аз мисля тази седмица въобще да не го пускам. После по Коледа и Нова година така или иначе няма да е, искат ги чак след 5-ти. Аз очаквам да родя дотогава и ако стане така, то по-добре да го пазя вкъщи здрав доколкото мога.

# 116

Наде, и на мен са ми казвали за този Цистон, че е много подходящ за случая. М да ти носи и почвай… А мен силно ме вълнува едно нещо.. Боли ли, когато ти свалят катетъра?
При слагането на катетъра нищо не усетих,a при махането по скоро лек дискомфорт за секунди,но не и болка...не ме болеше...
Ние сме със физиологична жълтеница...но по добре,че я кара докато сме в болницата

# 117
Здравейте мамита и аз се записвам. Честито на всички мамита които вече бебчетата са избързали. Аз съм с термин 12.01.2024год засега не бърза моята малечка палечка надявам се да издържи до край, но в крайна сметка ще е каквото реши тя☺️
Бъдете красиви, щастливи и обичани ❤️

# 118
Момичета да ви питам , дали сте имало  усещаме все едно бебчо в корем се стряска, преди отидох до тоалетна и усетих как се стрясна , малко се притесних Sad

# 119
Момичета да ви питам , дали сте имало  усещаме все едно бебчо в корем се стряска, преди отидох до тоалетна и усетих как се стрясна , малко се притесних Sad
Нормално е да се стряскат, как. Питай го моя всяка сутрин като пусна Нутрибулета. Grinning Никак не му харесва и започва да подскача, но няма какво да направя, протеина си правя там, меля овесени ядки за палачинки за детето и подобни. И пасатора не харесва. Иначе редовно прави някакви резки движения отникъде, без да мисля, че има какво да съм го стреснала, просто ей така отведнъж дум-дум-дум ми разтриса на 5 места корема.

Общи условия

Активация на акаунт