☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 734
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Ея точно с канпол е много особенно обаче да знаете. Защото аз като раждах на никой не им станаха техните канполи 😃И мъжете им тичаха да нови. И ластиците им стягаха. Аз за това сега си взех 4 гащета и пакет такива тип гащо превръзка вече ама на някаква друга марка от Дундьо.И ето ги тези на Чико

# 181
И аз си взех оня ден от DM на Canpol от еднократните гащи и превръзките за родилки,миналия път бях с тях и съм доволна.

# 182
Ея точно с канпол е много особенно обаче да знаете. Защото аз като раждах на никой не им станаха техните канполи 😃И мъжете им тичаха да нови. И ластиците им стягаха. Аз за това сега си взех 4 гащета и пакет такива тип гащо превръзка вече ама на някаква друга марка от Дундьо.И ето ги тези на Чико

Аз бях взела Canpol M даже два пакета и вчера случайно реших да ги пробвам. Еми не можах да ги вдигна догоре даже : D, а още ми стават мои гащи S от преди бременността, които са по-плитки, така че имайте предвид, може би един размер плюс поне.

# 183
Тези ли са превръзките? Струват ми се доста изрязани и не знам какви да взема, иначе от гащите им и аз си взех.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010020573
И аз си взех оня ден от DM на Canpol от еднократните гащи и превръзките за родилки,миналия път бях с тях и съм доволна.

# 184
Тези ли са превръзките? Струват ми се доста изрязани и не знам какви да взема, иначе от гащите им и аз си взех.
Добре са на живо тези превръзки, биха пастнали идеално на еднократно бельо.
На always от къде намирате такова бельо? В dm в моя град няма, вчера оглеждах - нали стои, където и обикновените превръзки?
Днес съм на преглед при моя следящ АГ, много се надявам да си постои още малко бебето и секциото да си остане за другата година Hands Pray

# 185
Аз изкарах и двата пъти с най-обикновени превръзки. И сега много се чудя да купувам ли такива за след раждане. Само голямо количество ми трябваха, но инак имах по малко и дълго време.

Аз също много се чудя как да разпозная опасни контракции.
Родилните по-скоро нямам притеснение.
Но такива които са опасни, но все още може да се направи нещо за задържане, тях не знам. Тук като ви чета колко момичета бяха така в болница и закрепиха положението. Защото аз много деяня, боли си ме и си действам. Ако не ме е страх за бебето окото ми не мига. Но не искам да е ражда рано. Физиката ми е супер,  психиката ми е слаба на мен.

# 186
За съжаление никой не може да ти гарантира кое може и кое не може да бъде опасно.Моето АГ каза,че дори и безболезнените стягания на корема до 10 на ден са Ок,но повече и прекалено чести не е добре.Ако почне много да ти се стяга корема просто почивай повечко,за магнезия си знаеш.
За превръзките на мен миналия път тези ми бяха ок,абсорбират много и няма нужда да сменяш по 100 на ден.

# 187
Добре са на живо тези превръзки, биха пастнали идеално на еднократно бельо.
На always от къде намирате такова бельо? В dm в моя град няма, вчера оглеждах - нали стои, където и обикновените превръзки?
Днес съм на преглед при моя следящ АГ, много се надявам да си постои още малко бебето и секциото да си остане за другата година Hands Pray

upincloudnine , пиши после да кажеш как е минал прегледа. 🍀

# 188
Здравейте и от мен! Включвам се тук отново, тъй като много вероятно е да раждам януари. В началото си тръгнах с вас, после отидох към февруари, но ви четях винаги. Аз вече съм в 32+5, започнах от две седмици терапия с допегит, тъй като вдигнах кръвно. В момента с хапчетата го поддържам около 130/70. Понякога повече понякога под 130/70. АГ каза да му се обадя, ако стане 140/90. Вие приемали ли сте тези хапчета и как ви действат на вас?

# 189
  • София
Ползвали ли сте този или подобни препарати за текстил без отмиване:

https://remedium.bg/frendli-preparat-za-pochistvane-na-detski-ko … a-x650ml-130811/p

Тапицерията на кошарката ни не се сваля, а колкото и да е си е обирала прах няколко месеца и ми се искаше да я мина с нещо.
Също изпрахте ли тапицериите на количките си? Аз мисля, че излязла от фабрика сигурно ще има нужда и тя от една ,,вода" Thinking

# 190
  • София
Здравейте,  аз днес бях на преглед.  Всичко е наред за момента,  бебето е 2700 вече, говорихме пак за дата -лошото е,  че се допитахме до астролог и 12 и 19 .01 са най-благоприятни,  но едната е рано, другата не се знае, дали ще устискам до тогава  Simple Smile Няма да го мисля,  каквото стане. Всичко е божа работа в крайна сметка.  Поръчах комплекта за изписването и чувалче от Angel baby,  голямо чудене с десена беше Simple Smile Остава само прането на количката. Тези дни мисля,  живи и здрави да се отдам на коледни приготовления и ще гледам да не мисля за секциото  Simple Smile

# 191
Ползвали ли сте този или подобни препарати за текстил без отмиване:

https://remedium.bg/frendli-preparat-za-pochistvane-na-detski-ko … a-x650ml-130811/p

Тапицерията на кошарката ни не се сваля, а колкото и да е си е обирала прах няколко месеца и ми се искаше да я мина с нещо.
Също изпрахте ли тапицериите на количките си? Аз мисля, че излязла от фабрика сигурно ще има нужда и тя от една ,,вода" Thinking

Аз взимах на "фрош".

# 192
За количката,за тапицериите на кошчето и матрака имам и Фрош ,но на черния петък моя ММ реши че иска парочистачка,та и с нея ще ги мина

# 193
  • София
За количката,за тапицериите на кошчето и матрака имам и Фрош ,но на черния петък моя ММ реши че иска парочистачка,та и с нея ще ги мина

И аз си взех, но още нямам идея как се използва в домакинството честно казано и не ми беше хрумвало

# 194
Ооо аз нашите матраци минах с нея,дивана и кухнята ,зависи каква си взела-нашата е на Керхер

Общи условия

Активация на акаунт