☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 776
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ооо аз нашите матраци минах с нея,дивана и кухнята ,зависи каква си взела-нашата е на Керхер

Да и аз взех Керхер. Ще потърся повечко информация да разуча как се ползва всичко. Със сигурност ще е полезна за много повече неща, отколкото си мисля.
А за количката и кошарката пръска ли преди това с Фрош или само с парата ?

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 21:55 от Михаела Иванова 672791

# 196
и аз взех преди 2 години , ползвам я за прахосъбирачка зад вратата в кухнята 🤣

# 197
Ооо аз нашите матраци минах с нея,дивана и кухнята ,зависи каква си взела-нашата е на Керхер

И ние взехме на Керхер. Как точно се минава дивана ? С коя приставка ?

# 198

И ние взехме на Керхер. Как точно се минава дивана ? С коя приставка ?

Моя понеже няма още петна,просто освежавам ,минавам с малката

С нея и матрака минавам и количката ще мина
И ще си взема само още едно парцалче за кухнята както е на снимката,да не минавам с еднин и същ плат и после мазнотиите от кухнята 😅

# 199
Bobby и upincloudnine, чакаме да пишете как сте, как минават прегледите!

# 200
Аз съм по-добре от гледна точка на контракциите. Надявам се днес да ме изпишат, защото вече издивявам тук. Честно казано или положението в болницата се е влошило, или предния път просто бебето ме е разсейвало достатъчно.

# 201
защо Боби напиши повече ?

# 202
Bobby и upincloudnine, чакаме да пишете как сте, как минават прегледите!
При мен положението е добре като цяло, но бебето е голямо 3300 гр. (Реално между 3100-3500, защото все пак ехографът дава отклонение). АГ обясни, че започва да му става тясно, че наистина водите са намалели, но за срока на бременността е нормално, а и върви напред със седмици, плацентата е ок. Ако докторът бил на мое място, щял да избере дата в края на декември за раждане, от гледна точка, че е голямо, седалищно, увита пъпна връв и притеснението да не тръгне по този начин по естествен път. НО с увеличена доза магнезий, бих го задържала до януари. Та избрах да увелича дозата, а ако нещо тръгне - по спешност и така…малко напрегнато ще е, много е близка избраната дата до тази на термина. В повечето случаи извършват секциото 10-14 дни предварително.

# 203
Наде, и теб чакаме да се включиш. Какво стана с хематома? Окситоцин сложиха ли ти?

# 204

Има разни битовизми, дето много дразнят. Ето ти пресен пример - в 4.45 сутринта една супер нелюбезна дама нахлу в стаята да ми взима кръв. Е, не е нормално, при положение че времето до 6ч навсякъде е записано за почивка. Изкара ми акъла.
Абокатът ми се размести съответно, отидох до манипулационната, събудих спящата дама като се извиних поне сто пъти, обясних какво е станало и реакцията беше - ми, свали си го, после ще сложим нов. Е, не си свалям всеки ден абокат сама, та чак ми нервничеше, че се бавя.
Храната не я коментирам, в болница не очаквам нищо така или иначе. Хлебарките също не ги коментирам, пренебрежимо малко са. Счупената стойка за система също не е твърде неочаквано нещо, но е доста неприятно предвид това, че си вързан за нея. Миризмата на цигари по коридора обаче много ме мори. Все пак сме в болница и не мисля, че е нормално.
Отношението на по-голямата част от персонала е страхотно. Аз подхождам винаги позитивно и повечето ми реагират много добре. Дори по-нацупените успявам да достигна през повечето време и да комуникираме добре. Е, 2-3 изключения имаше, но се преживява.
Общото ми впечатление е, че за 2 години откакто лежах тук с предното раждане, отношението се е подобрило, обстановката се е влошила.

# 205
Радвам се, че си по-добре, Bobby! Пиши и след сутрешната визитация да кажеш какво казват лекарите 🍀

Upincloudnine а защо държиш да изчакваш до последно при всички тези обстоятелства? Извинявай ако въпроса ми е нетактичен, но наистина напрежението ще ти е все по-голямо.

# 206
Кофти, предполагам те обслужват тези от рискова , те са доста мрънливи.
Аз като се знам каква съм сигурно ще им се разкрещя ако ми направят такъв номер

Има разни битовизми, дето много дразнят. Ето ти пресен пример - в 4.45 сутринта една супер нелюбезна дама нахлу в стаята да ми взима кръв. Е, не е нормално, при положение че времето до 6ч навсякъде е записано за почивка. Изкара ми акъла.
Абокатът ми се размести съответно, отидох до манипулационната, събудих спящата дама като се извиних поне сто пъти, обясних какво е станало и реакцията беше - ми, свали си го, после ще сложим нов. Е, не си свалям всеки ден абокат сама, та чак ми нервничеше, че се бавя.
Храната не я коментирам, в болница не очаквам нищо така или иначе. Хлебарките също не ги коментирам, пренебрежимо малко са. Счупената стойка за система също не е твърде неочаквано нещо, но е доста неприятно предвид това, че си вързан за нея. Миризмата на цигари по коридора обаче много ме мори. Все пак сме в болница и не мисля, че е нормално.
Отношението на по-голямата част от персонала е страхотно. Аз подхождам винаги позитивно и повечето ми реагират много добре. Дори по-нацупените успявам да достигна през повечето време и да комуникираме добре. Е, 2-3 изключения имаше, но се преживява.
Общото ми впечатление е, че за 2 години откакто лежах тук с предното раждане, отношението се е подобрило, обстановката се е влошила.

# 207
Момичета, хелп. Какво трябваше да се донесе за издаване на 45-дневния болничен? Май ми казаха здравно-профилактична карта, но тя не е ли една за деца в детска/училище? Забравила съм какво е било, а от утре най-накрая излизам.

# 208
Бяла карта една която трябва да ти подпечата личната лекарка с печат , нее от училище Simple Smile може да си вземеш чисто нова в книжарницата там по принцип подписват всички болнични

# 209
Кофти, предполагам те обслужват тези от рискова , те са доста мрънливи.
Аз като се знам каква съм сигурно ще им се разкрещя ако ми направят такъв номер

Точно те са. Аз съм адски търпелива, толерантна, разбираща и т.н, но на моменти страшно ми се иска да си взема чантичката и да се самоизпиша. Тази сутринта се изкушавах нея да я замеря с нещо. Интересното е, че не й хареса, като й върнах дозата чувство за хумор

Общи условия

Активация на акаунт