Платформи/борси за криптовалута - съвети .

• 9 114
  • 48
  •   2
Отговори
# 30
Колко се променят тези проценти при стейкването между мечи и бичи пазар? В момента 10.9% предполагам че е връх и преди хайпа е била много по-ниска лихвата?

# 31
Падат до към 2-3% общо взето.

# 32
Мерси за полезните отговори, аз си наредих първия превод, май утре ще пристигне като гледам.

# 33
Цитат
Bonus Tiered APR: 0-300 EURI: 9.00%
Има ли други нива с този бонус или само 300е могат да се стейкнат на тази лихва? Изглежда нереалистично малко това.

# 34
Няма други нива. Все пак лихвите са съобразени с пазарните условия, няма как да дават 9-10% на цялата сума.
Алтернатива е Kraken - там е 3.5% върху цялата сума и няма такса за депозит. И там е директно върху евро, а не EURI или нещо подобно.

# 35
Защо ли не съм гледал по-добре онзи ден, чак сега го видях това, разочароващо. Кракен ги ползвам от много време, но проверявам дали някъде няма по-добър вариант. Там даже държа всичко в долари за да хвана по-високата лихва, но пак си е ниска.

# 36
Здравейте! Дали можете да ми помогнете с малко информация?
Опитах да чета в нета, но абсолютно нищо не мога да проумея...........

Имам страница за рисувани картички и дребни рисунки във ФБ. Получих съобщение от чужденец, че би желал за закупи цифрови копия на някои мои картички. Това го разбирам като снимки??? Не знам дали правилно разбирам. Които да бъдат превърнати в NFT. Това също изобщо не ми се изясни.
За всяко изображение той предлага да ми плати по 1ETH.
Доколкото разбирам ETH е някакъв вид крипто валута, като 1ETH е равно на 2,5 щатски долара - виждам, че постоянно се мени курса.

Да речем, че цените на изображенията ще подлежат още малко на коментар.
Принципно защо пък да не предоставя елементарни изображения на цветенца /рисувани картички с цветя/? Аз нищо не губя. Тук мога да си продам физическата картичка. А на човека пращам цифрово копие.

По-скоро искам да попитам в темата - Ако се съглася на подобна договорка, как ще си получа тези ETH и как мога да ги използвам?
Нещо като научна фантастика ми звучат тези валути....

# 37
Звучи ми като измама.. 1 ETH в момента струва 2500 долара, не 2.5
Иначе ако не е измама - правите си регистрация в някоя крипто борса, там имате адрес за депозиране на ETH, давате му го и след като ви прати и получите ETH - в крипто борсата го продавате за EUR и си ги изтегляте към ваша банкова сметка. Естествено има и особености - трябва да си верифицирате акаунта в крипто борсата, първо да депозирате пари от банкова сметка, за да може да теглете към нея после. И вашата банка трябва да разрешава преводи от/към подобни борси, някои банки забраняват подобни преводи.

# 38
Благодаря!

Ако 1 ETH в момента струва 2500 долара, тогава сто процента е някаква измама.

Това, че 1 ETH е 2.5 долара аз така си го разтълкувах като потърсих информация в интернет. Дори за пръв път разбрах, че съществува такава крипто валута.  Rolling Eyes

# 39
Какво ще кажете за binance?Нова съм в крипто-то../И мога ли да помуча някакъв първоначален бонус или просто да направя депозит и да наблюдавам ?

# 40
Здравейте , преди два месеца се включих като участник в такъв тип борса с добра печалба и ниска инвестиция .
Смятам скоро да направя първо теглене .
Какво е мнението ви за Binance ?
И вярвате ли в успеха на тези платформи като допълнителен доход ?
Binance е една от най-големите и познати крипто борси в света, с добра ликвидност и множество инструменти за търговия. Въпреки това, крипто инвестициите са високо рискови – цените се движат рязко и печалбите не са гарантирани.

Като допълнителен доход такива платформи могат да работят, но е важно да инвестираш само средства, които можеш да загубиш, да се информираш добре и да следваш стратегия. Добра идея е първо да направиш малко теглене, за да се увериш, че всичко работи според очакванията ти.

# 41
Стига обикаля темите да пишеш общи приказки. и си отговорил на въпрос от преди 2 години.

# 42
Здравейте, някой ползвал ли е приложението Tonkeeper? Нова съм в тези неща? Първо направих депозит от 134 лв, след това ми поискаха 110 евро, това било според правилата на борсата за да си потвърдя IBAN и да ми отпуснат превода трябва да покрият стандартната комисионна за нови потребители, което е 110 евро, след като ги преведох, след това за да покрия разходите на данъчните власти за проверка и одит и за да мина тази проверка трябва да им преведа още 141 евро, след като ги платих ми се поискаха още 169 евро за да си размразя сметката и да съм направила обратен превод за да докажа, че найстина сметката принадлежи на мен. За мен е измама и аз спрях до тук! А, според вас? Как мислите?

# 43
Измама е разбира се. Трябвало е още след първото искане за превод на пари за 'потвърждаване' на IBAN да спрете. Никоя легитимна борса не изисква никакви такси за потвърждаване на каквото и да е.

# 44
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които сериозно се занимават с криптовалути. Плаща ли се данък върху печалбата от криптовалута? Как теглят печалбата си? Направо върху банковата си сметка или по друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт