Отговори
# 180
  • София

Заглавието в ютуб: Семейното щастие на Ферит и Пелин Smirk

Този пак не си е пил хапчетата. То вярно да вземат да ги оженят, че да ги видим и двамата какво ще правят.

# 181
  • Яко в Матрицата...
Ще са щастливи, какво друго да правят 🤣 Особено 🐟, нали ще е Корхан. Аз все още си мисля, че няма да има развод. Но знаем и колко са куку Онур и Гюнтер, та може да се решат на тази стъпка. Рейтингът вече изглежда не ги вълнува, така че могат да дават смело напред с всякакви идеи 🤣

# 182
  • София
Ами така и така мислели за трети сезон. Тъкмо ще ги оженят с рибка, ще се помъчат взаимно, ще ги разведат. В началото на следващия сезон трябва да спазим традицията с трета СейФер-ска сватба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 183
Ферит дали въобще ще разбере за идването на Саджиде? Съвпадна идването й, с появата на Кязъм пред вратата на Сейран и ако Гюлгюн се обади на Ферит, може да пропусне Саджидето.

# 184
  • Яко в Матрицата...
Ами така и така мислели за трети сезон. Тъкмо ще ги оженят с рибка, ще се помъчат взаимно, ще ги разведат. В началото на следващия сезон трябва да спазим традицията с трета СейФер-ска сватба Stuck Out Tongue Winking Eye
Не искам трети сезон 😭🤣 Никой не ме пита, но аз да си кажа 🤣

# 185
И аз не искам трети сезон. Спокойно можехме да минем и без втори. И без това се повтарят нещата , то паралели , то риби , то метреси.  Първи си беше супер и като идея и като продължителност.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 11:50 от Kami_J

# 186
Сет в болницата има, да видим за кого е. Тъй като снима втория режисьор, вероятно ще е Сейран Smirk

# 187
Аз пък искам трети защото съм мазохист и искам да си гледам АфРамчетата. Sunglasses

Не знам за вас, ама за петък се готвя за романтик сцени със СейФер. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
  • София
Аз пък искам трети защото съм мазохист и искам да си гледам АфРамчетата. Sunglasses

Не знам за вас, ама за петък се готвя за романтик сцени със СейФер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм 50 на 50, ако АфРам искат трети сезон, нека има тогава Simple Smile
Този път нещо не искам да се настройвам за 51-ви предварително, до видим утре фрага Simple Smile

# 189
За болницата може и оная да ражда вече. Крайно време е.

# 190
За болницата може и оная да ражда вече. Крайно време е.

Сейран ще е в болницата..
Говори се, че 🐟 ще изгуби бебето по някъкъв начин..

# 191
Аз да попитам, защо се очаква  Сейран да е в болница от побой ли?

# 192
Аз да попитам, защо се очаква  Сейран да е в болница от побой ли?

Оная сигурно ще е в болница, не Сейран. Ще заформят май нова драма за Ферит, докато го няма.
Мои предположения.

# 193
Сет в болницата има, да видим за кого е. Тъй като снима втория режисьор, вероятно ще е Сейран Smirk

А той какво толкова разпалено обяснява на сторито,сочи към корема ,интересно ми е 😁

# 194
  • Яко в Матрицата...
Може Феро пак да е нацелил някой куршум 😃

Общи условия

Активация на акаунт