Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 655
  • 815
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, днес ми е 10 ден от 3-тата инсеминация, и имам прицапване, началото на цикъла. Прави ми впечатление, че откакто почнах инсеминациите, декември месец, цикъла ми се размести на 26- 24- сега 20 дни. Преди беще точен като часовник- 28 дни. Възможно ли е, да е от Дуфастона, Прогестама и Овитрела, вече не знам, какво да си мисля.
Има ли запознати с ин витро по фонда, или каква му е цената, без фонд.

Благодаря

Пожелавам на всички късмет

10 дена от процедурата, така ли? Чакаш още 3, 4 дена за тест? Не би трябвало да има зацапване от цикъл. Може да е имплантацианно кървене. Колко дена ти оставят до МЦ?

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 10:49 от sway911029

# 286
Flowering успех!🍀
За фемарата четох, че обикновено прави 1-2 фоликула, но успеваемостта с нея е по-висока, отколкото с кломид, с който стават и 4 и 5 ДФ. Реално 1 хубав трябва за да стане работата 🙂

За инвитро, от тази година, фондът отпуска до 6000лв, но доколкото знам, в повечето пъти и тези пари не са достатъчни (ако сте с по-сериозна стимулация например).

Mam_1 стискам палци да е имплантационно това зацапване🍀

И на всички, които чакат, успех 🍀

# 287
sway911029- 4-6 дни ми остават до цикъла, но покрай инсеминациите и хапчетата, цикълът ми стана по- къс.
Ще чакам пък да видим, 14 ден след инсеминацията ми е в неделя, ако това прицапване, не прерасне в цъкъл в понеделник ще ходя за кръвен тест.
Само да вмъкна имам 2 деца, по естествен път(+ 2 аборта)  и не съм имала имплантационно зацапвана, та затова съм убедена, че е цикъл.
А за инвитрото питах, защото най- вероятно ние ще си го финансираме, но там шанса е и по- голям.

На всички , които чакат пожелавам положителни тестове.

# 288
Flowering успех!🍀
За фемарата четох, че обикновено прави 1-2 фоликула, но успеваемостта с нея е по-висока, отколкото с кломид, с който стават и 4 и 5 ДФ. Реално 1 хубав трябва за да стане работата 🙂

Благодаря ти, Вики! Така се успокоявам и аз, реално един ни трябва...Стискам палци и на теб!

# 289
Не е задължително всяка бременност да е еднаква. По принцип, яко приемаш дуфастон няма как да ти дойде, ако не го спреш.
Стискам палци на всички момичета.

# 290
sway911029 , благодаря ти, внасяш спокойствие в най- дългите дни.

Пожелавам Ви успех, момичета.

# 291
Mam_1, Blush. Само спокойно и ще мине и това. Стискам ти палци, да е това което си мисля. Да са ти живи и здрави дечицата.

# 292
Здравейте, момичета,
Този път се отчитам с успешна имплантация и правилно нарастващо ЧХГ след втората ми инсеминация и след 2 години и половина опити без никакъв успех.

С неизяснен проблем бяхме и според мен може би имам антиспермални тела, защото само тях не изследвахме, а този проблем се преодолява с инсеминация.

Пожелавам успех на всички и скоро да видите заветните 2 черти. 🍀😊🤞

# 293
Здравейте, момичета,
Този път се отчитам с успешна имплантация и правилно нарастващо ЧХГ след втората ми инсеминация и след 2 години и половина опити без никакъв успех.

С неизяснен проблем бяхме и според мен може би имам антиспермални тела, защото само тях не изследвахме, а този проблем се преодолява с инсеминация.

Честито! Много хубава новина!

# 294
ВаНиЛа Честито и в тези тема от мен! Hug Sweat Smile HeartHeartHeart

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:05 от Flowering1808

# 295
# 296
Ех, че хубавоо! Честито Ванила, пожелавам ти от тук нататък всичко да е наред Green Heart
Здравейте, момичета,

# 297
Белийв, какво стана с теб? Дойде ли ти цикъла?

# 298
Ванила 🍀💚💚💚

# 299
Честито!!! Лека бременност, само прекрасни неща през нея да ти се случват

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:23 от sway911029

Общи условия

Активация на акаунт