Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 623
  • 815
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета,
Този път се отчитам с успешна имплантация и правилно нарастващо ЧХГ след втората ми инсеминация и след 2 години и половина опити без никакъв успех.

С неизяснен проблем бяхме и според мен може би имам антиспермални тела, защото само тях не изследвахме, а този проблем се преодолява с инсеминация.

Пожелавам успех на всички и скоро да видите заветните 2 черти. 🍀😊🤞

БРАВООООО Hug адски силно ме зарадва и обнадежди !!!!!
От вчера и аз съм в отбора на чакащите с първа стимулирана инсе , но 4-та по ред. На два спукани фоликула и овитрел . Моля ви , стискайте ми палци , момичета !!

# 301
Стискамммм! Успех!

# 302
ВаНиЛа тихичко честито, пожелавам ти пухкав финал.

Sigma123, стискам ти палци, пожелавам ти чакането да мине неусетно и темата да е изпълнена с положителни тестове.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 303
Моника, дойде ми в Неделя без болежки, без симптоми. Предстои ми преглед и продължавам. При теб какво се случи?

Сигма, успех на теб и на всички чакащи Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Белийв, какво стана с теб? Дойде ли ти цикъла?

# 304
Моника, дойде ми в Неделя без болежки, без симптоми. Предстои ми преглед и продължавам. При теб какво се случи?

Сигма, успех на теб и на всички чакащи Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Белийв, какво стана с теб? Дойде ли ти цикъла?
На мен в събота ми дойде. Съвсем нормален цикъл

# 305
  • София
Ванила, честито Heart Успешна и щастлива до финал Heart Много хубава новина.
Някой беше питал за имплантационно кървене, аз имах, без да знам. След инсеменацията имах зацапване и бях отписала точно този опит, но той се оказа късметлийски Simple Smile Така че, търпение, колкото и да е трудно Simple Smile Успех на всички чакащи Heart

# 306
Включвам се с втора неуспешна Sad Чакам Ц и ще записвам нов час за преглед и действаме напред.

# 307
Включвам се с втора неуспешна Sad Чакам Ц и ще записвам нов час за преглед и действаме напред.

Murphy3 прегрътка! И горе главата, може би 3 ще бъде твоето късметлийско число! Heartpulse

# 308

Най- доброто предстои за всички нас!! Пожелавам ти да се стегнеш максимално бързо и да започваш следващата процедура и 3 да ти е на късмет Simple Smile

# 309

Много съжалявам. Не се отчайвай, колкото и да е трудно. Ще се получат нещата.

# 310
Здравейте! Предстои ми инсеминация този месец на 7 ми ден от цикъл бях на преглед и ми изписаха фемара 2×1 за 5 дни понеделник изпих последните и утре съм на преглед за проследяване. Успех на всички! 🍀☺️

# 311
Виктория Бенева, благодаря за отговорите и съветите. Намирам го за мило от твоя страна.
Моята първа инсеминация беше неуспешна, за съжаление. 😞

# 312
Минавам да се запиша с моята неуспешна  3  инсеминация, продължаваме с пълна сила към целта си .

На чакащите пожелавам положителен резултат.

# 313
Минавам да се запиша с моята неуспешна  3  инсеминация, продължаваме с пълна сила към целта си .

Кураж и скоро ще се получат хубавите резултатите !!
Момичета , трябва да мислим позитивно и да вярваме Simple Smile това е половината от успеха

# 314

Много съжалявам Hug. Но рано или късно ще се получат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт