Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 555
  • 815
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, днес ми е 8ми ден от инсеминацията на 2 спукани фоликула. Не се сдържах и си направих домашен тест. Според вас вечер ли е? Аз лично съм в шок от резултата 😲

Ехааааа! И според мен си изгледжа пожожителен Heart Стискам палци и на кръвния да се потвърди и всичко да бъде повече от добре!
Обичам да виждам такива снимки в темата! Relaxed Hug
 HugHug

# 121
Вярвай AnnyHanny, вярата е на първо място Simple Smile
Sway, какво се случва с теб, направи ли кръвен тест?

# 122
AnnyHanny много хубава снимка. Стискам палци и кръвния да е с +.
Моя е отрицателен. Спряла съм дуфастона и се надявам скоро да ми дойде, за да си запиша час за втори ден от цикъла. Вече ще ми изпишат и лекарства за стимулация.
Силно вярвам, че всички ще минем през тази група с по една положителна снимка. Стискам палци на чакащите.

# 123
Обикновенно цикълът идва три дни след като спреш прогестерона. Така може да си следиш кога да запазиш час. При мен е като по часовник, точно на четвъртия или още на третия следобед.
Успех на всички!
[quote author=sway911029 link=topic=1613983.msg47531952#msg47531952 date=1706281486]
AnnyHanny много хубава снимка. Стискам палци и кръвния да е с +.
Моя е отрицателен. Спряла съм дуфастона и се надявам скоро да ми дойде, за да си запиша час за втори ден от цикъла. Вече ще ми изпишат и лекарства за стимулация.
Силно вярвам, че всички ще минем през тази група с по една положителна снимка. Стискам палци на чакащите.
[/quote]

# 124
Дойде ми след един. Момичета, малко по различен въпрос какво правите с непредвидените прегледи? Примерно на мен ми дойде днес и имам час за понеделник. Обяснявате ли на работодателите си защо няма да ви има? Учителка съм и ми е много притеснено, че звъня така в последния момент и бъркам учебния процес.

# 125
Дали ще им обясняваш или не, е твой избор, а и според мен зависи от работодателя.
Аз преди да реша да се преместя в София, точно това ме спираше - честите отсъствия от работа. Като реших, че аз съм по-важна от работата и говорих с шефа си какви са ми плановете, обясних му, че ще трябва да отсъствам често. Той каза щом е за дете, отсъствай колкото е нужно, ако трябва ще работиш от вкъщи, но да се раждат деца.
При мен беше лесно, тъй като се познаваме от години, приятели сме и той знае колко много държа на децата. Знае също, че съм и отдадена на работата. Така, че мисля, че голямо значение има и човекът отсреща.
Както го усетиш така направи. Лични ангажименти е достатъчно добър довод. Според мен ако се налагат по-чести непредвидени отсъствия, тогава се впускай в обяснения. Това е много личен момент и не мисля, че трябва да се разгласява.
Дойде ми след един. Момичета, малко по различен въпрос какво правите с непредвидените прегледи? Примерно на мен ми дойде днес и имам час за понеделник. Обяснявате ли на работодателите си защо няма да ви има? Учителка съм и ми е много притеснено, че звъня така в последния момент и бъркам учебния процес.

# 126
По принцип и аз си мислех да направя това с откровения разговор, но много, много не ми се иска- не го усещам. Може би ще получа разбиране, но не искам и много да ме обсъждат поне на този етап. За сега им казвам, че съм на зъболекар. ✌🏻

# 127
Ако работиш от повечко време може да не им обясняваш точно защо, а просто да им кажеш, че поради лични причини ти се налага. Не знаеш кога точно ще ти се наложи, но е важно за теб. Все пак това е доста лично и не всеки трябва да го знае. И според мен е редно да те разберат. Казвам ако работиш от повечко време, защото аз си си смених работата и от втория месец започнах да ходя на инсета. Simple Smile

# 128
Момичета, издържате ли да не правите кекс дните преди инсето? Аз такова голямо желание имам точно тогава, че пак се отдадохме на страсти ден и половина преди процедурата.
ПС: Позволяваме си защото ММ е с добър материал.

# 129
Момичета,

Някоя от вас имала ли е странични ефектни от фермата?
И също така, има ли сред вас жена, която да е правила инсеминация на естествен цикъл?

🙂

# 130
Аз правя инсеминация на естествен цикъл. За съжаление имам вече две неуспешни зад гърба си. Simple Smile

# 131
Момичета,

Някоя от вас имала ли е странични ефектни от фермата?
И също така, има ли сред вас жена, която да е правила инсеминация на естествен цикъл?

🙂
Здравей, аз имам 3 на ЕЦ. Ако имаш някакви въпроси, може да ми пишеш на лично Simple Smile

# 132
Cleopatria аз съм с фемара по 1 на ден, само първия ден имах леко неразположение, след това нищо. Като съм пила кломен имах доста пробождания в яйчниците след прием, а сега нищо. Тези дни ще разбера резултата.

Ванила, прави ви се, защото не трябва 😀 Стискай крака и зъби някой друг ден, все пак ако стане, първите седмици май не е препоръчителен С и ще трябва повече въздържание. Според мен не пречи, но щом казват 3-5 дни въздържание, значи има защо 🍀

# 133
Здравейте,имам слабо кървене от седмица ,ту кафяво,ту червено ,вчера  в клиника Селена 13 дни след инсеминация чхг 15.2 . Беше на естествено спукан фоликул без никакви Овитрели и Прегнили.  Обаче днес резултата ми от уринния е отрицален и аз продължавам да си кървя леко,въпреки,че лекаря назначи Утрогестан 3 по 1 ,аз мисля , че тази лаборатория дават нарочно някакви цифри,само и само да кажат,че е имало успех.Според вас има ли наистина реален шанс да грешат,бременността е много желана.

# 134
Ами единственият начин да знаеш със сигурност е да повтортиш изследването утре и да видиш дали ЧХГ расте. Стискам палци да расте! Yellow Heart

Здравейте,имам слабо кървене от седмица ,ту кафяво,ту червено ,вчера  в клиника Селена 13 дни след инсеминация чхг 15.2 . Беше на естествено спукан фоликул без никакви Овитрели и Прегнили.  Обаче днес резултата ми от уринния е отрицален и аз продължавам да си кървя леко,въпреки,че лекаря назначи Утрогестан 3 по 1 ,аз мисля , че тази лаборатория дават нарочно някакви цифри,само и само да кажат,че е имало успех.Според вас има ли наистина реален шанс да грешат,бременността е много желана.

Общи условия

Активация на акаунт