Предстои ми инсеминация - тема 34

• 37 596
  • 815
  •   1
Отговори
# 165
Sigma123 - за жалост никоя от нас не е подготвена психически за това, през което се минава при процедурите и този омагьосан кръг-всеки месец да се започва от нулата, странични ефекти от лекарствата, надеждата, страха от негативния тест и пак отначало, така че напълно те разбирам.
Отношението на лекаря също допринася и аз бях изненадана в началото (при същата лекарка съм), но след като се размислих, реших, че просто трябва да се доверя на специалиста с повече опит. Всеки случай е строго индивидуален и затова нещо, което работи при теб, може би няма да работи при мен. Страховете и неизвестните са много, но колкото повече задълбава и се чуди човек, толкова по-негативно влияе това на психиката.
И аз предпочитам да съм на принципа невежеството е блаженство, просто защото така или иначе психическото натоварване, разочарованието, въпросите - защо все на мен, ще бъда ли някога майка, защо при всеки друг се получава, а при мен не, може би не е писано и т.н. са достатъчно натоварващи, а ако започна и да се чудя за всичко, което би могло да се обърка мисля че бих полудяла.
И мен ме беше страх от цялата “химия” и дълго отлагах да започна процеса като през това време се опитвах с промяна в начина на живот, хранене, мислене и т.н. че ще се случи, но обръщайки се назад го виждам като една година пропиляно време.
Така че бих те посъветвала да се довериш на специалиста и да вярваш силно, че което е за теб няма да те подмине и че когато има надежда и вяра, рано или късно всичко се получава. Пример за това са другите момичета тук.
Пожелавам успех на всички тук и се възхищавам на силата Ви, момичета ❤

# 166
Благодаря , Doria и на всички за милите думи!
Продължаваме напред ! Кураж на всички и щом сме поели по пътя - ще успеем Simple Smile
Самонавивам се да ми идва по-бързо и лекарката да ме почва с хормоните . Само дано измъкна по повече от една дума на изречение от нея, че като се сетя само от единия овутрел колко лошо ми беше Close

# 167
Момичета, влизам да се отчета. Миналата година в края на април направих първата си инсеминация (с мъжки фактор сме). През май видях две чертички. На 14.01. се роди синът ми. Желая на всички ви в най-скоро време и вие да дадете такъв отчет и в темата да не остане никой, който не е сбъднал мечтата си 🤗

# 168
Честитооо! Желая бебчо да расте здрав, спокоен, щастлив и безгрижен и да носи още по-големи радости.
Дано с този отчет повлечеш крак и всички да ни споходи  твоят голям късмет Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Момичета, влизам да се отчета. Миналата година в края на април направих първата си инсеминация (с мъжки фактор сме). През май видях две чертички. На 14.01. се роди синът ми. Желая на всички ви в най-скоро време и вие да дадете такъв отчет и в темата да не остане никой, който не е сбъднал мечтата си 🤗

# 169
Bobby_g, незнаеш колко широка усмивка ми докара !!!!!! Голямо честито и да е жив и здрав малкият юнак!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 170
Благодаря Ви, момичета! На мен Лейди Роуз ми повлече крак, дано сега аз да съм на късмет за вас ❤️

# 171
Честито момченце! 🥰 Да ви носи само радост и да бъде здрав! И аз много се зарадвах на този пост и даже го прочетох на глас пред ММ! Ехаа от първата! Благодарим ти за куража ❤!

# 172
Честито! Да е жив и здрав!!! Да се радвате взаимно. Оправи ми деня наистина.

# 173
Bobby Честита рожба! 💚
Благодарим за надеждата, която ни даваш! Ако не е тайна, в коя клиника прави Инсе?

# 174
Bobby Честита рожба! 💚
Благодарим за надеждата, която ни даваш! Ако не е тайна, в коя клиника прави Инсе?

София, клиника Малинов при д-р Баев. Исках Афродита, но няколко месеца все не се случваше - все искаха още някакви изследвания. Накрая д-р Баев ме взе и буквално за една седмица ни подготви. На естествен цикъл, само с витамини. Бях дори без таймираща инжекция. Просто див късмет извадихме.

# 175
Момичета , понеже за пръв път след тази инсеменация пих дуфастон 2х1 и днес ми дойде , но много ме боли корема  (а попринцип не ме) и ми дойде доста рязко. При вас така ли е ?
Запазих час за утре да започваме . Моля ви , стискайте ми палци да е лека стимулация и всичко да мине леко , пък дай Боже и успешно Grinning

# 176
Стискам палци всичко да е наред.
Аз си мислех, че щях да умра от болка. Казвах си, че това е отмъщението.

# 177
Сигма аз не мога да кажа, защото и преди това си имах по-болезнен цикъл, но имах други изменения след дуфастона в продължителност, количество цвят на цикъла и т.н и като питах лекарката каза, че е абсолютно нормално (и на мен така отговаря с по една дума 😂).

Ако е нетърпимо пий нещо болкоуспокояващо и стискам палци за успех 🤞

# 178
Аз се подложих на инсеминация във вторник тази седмица за първи път. Беше ни казано след процедурата вечерта да направим още веднъж секс, защото, колкото повече сперматозоиди, толкова по-добре. За съжаление днес съм с цистит и кръв в урината. Сега трябва да пия антибиотик и това изобщо не е благоприятно за развоя на инсеминацията. Просто исках да споделя моето разочарование и болка.
Също така искам да попитам има ли момичета, които имат същия проблем като мен след опитите за забременяване. Аз от три години съм с цистит и кръв в урината след опитите за забременяване. Не откриват бактерии нито при мен, нито при мъжа ми, но ми изписват всеки път антибиотик и проблема отшумява, и така до следващия път. Пробвала съм с всякакви препарати като Д/Маноза, Цистостоп, всякакви чайове и боровинки. Някой да е намерил решение на този проблем?

# 179
Оххххх , това е ужасно просто !! Но не се отчайвай в никакъв случай! Декември месец (точно на нова година , разбира се ) получих цистит с болки и кръв и  близка, която е гинеколог (не репродуктивната) ми каза да изпия 1 монурал. От който ми мина , но доста се бях притеснила , защото все пак бяхме правили стандартен секс и все пак имаше някакъв шанс. Отделно пих и цистостоп.
За съжаление и при мен се получават такива засечки и лошото е , че след това се стресираш от това и не можеш да покриеш изцяло ову. Предния ми цикъл разчитахме само на 1ната инсе и нищо друго Angry

Общи условия

Активация на акаунт