Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 620
  • 815
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,

Моля за коментар на тест за ЧХГ!
Благодаря !

# 316
Аз бих го тествала отново в петък. Нисък ми се струва, въпреки че е над референтната стойност. На кой ден е правен?

# 317
Аз бих го тествала отново в петък. Нисък ми се струва, въпреки че е над референтната стойност. На кой ден е правен?
На 13 ден след реимсеминация и 14 след първа инсеминация, тоест тестът е от тази сутрин, а инсеминациите бяха на 1-и и 2-и февруари.
И аз мисля, че е нисък, но понеже няма легенда долу, и не ми беше ясно над колко се приема за (+) .

# 318
На 13 ден след реимсеминация и 14 след първа инсеминация, тоест тестът е от тази сутрин, а инсеминациите бяха на 1-и и 2-и февруари.
И аз мисля, че е нисък, но понеже няма легенда долу, и не ми беше ясно над колко се приема за (+) .

Мии пише, че над 3.1 е над нормата. Стискам палци да се е удвоил.

# 319
Момичета,

Моля за коментар на тест за ЧХГ!
Благодаря !

Тествай пак в петък. Засега е над нормата, макар и с малко. Има обаче надежда. На каква стимулация беше?

# 320
Cleopatria палци и от мен! Моят кръвен на 11ти ден е напълно отрицателен, но от клиниката ми казаха, че при инсеминации имплантацията обикновено е по-късно. Така че има шанс да е нарастнало твоето ЧХГ!

# 321
Клеопатрия, и аз ти стискам палци, от оня ден се моля да се е повишило чхг-то.
В-гс, няма ли да те накарат и на 14 ден да си пуснеш кръвен?

# 322
Ппц трябваше на 14ти ден да пусна, но преди 2 дни реших да си пробвам късмета с едно престо и имаше бледа черта и затова отидох на кръвен, но резултатът беше <1.2. Утре ми е датата и като цяло усещам, че ще дойде и няма да бързам да правя други тестове, ако закъснее поне 2 дни, тогава 🙂

# 323
А пиеш ли нещо сега? Мии надявам се да не ти дойде Blush.
При мен с тази стимулация е някаква ранна овулация и до теста ми остават 5 дена, а до цикъл 7. Ама все пак вече с тия хапчета не се знае май.

# 324
Клеопатра, стискам палци да започне се покачва!
Вики, и за теб, все още не ги пускам!

Днес е моята втора инсеминация, ще пиша по-късно за ъпдейт. 💕

# 325
Момичета кафеникавото зацапване на 5ти ден след инсе притеснително ли е? Имам и леки болки в корема от ден два.Мисля ,че е рано за имплантация.Терапията ми е фракси и циклогест 2х1

# 326
Sway, flowering, tuk.tam успех! За зацапването, може би е от медикаментите, но не съм запозната с тях.

Аз нищо не пия, освен витамини, затова и не виждам смисъл да правя още един кръвен.

# 327
Flowering1808, успех надявам се да ти е успешна.
Тук.там не знам за зацапването. Може и от лекарствата да е...
Вече може ли да знаем.
В_гс все пак стискам палци и за теб.
Успех момичета и не губете вяра и нашето време ще дойде.

# 328
Днес ми беше инсеминацията , по време на процедурата усетих силна болка в яйчника , а след това имах кафяво зацапване. На някоя случвало ли се е?

# 329
На мен. След процедурата имах зацапване няколко пъти през деня. Но аз винаги имам зацапване и след вземане на секрет за МБ или цитонамазка и го сметнах за нормално.
А болката може да е била от спукване на фоликула. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт