Предстои ми инсеминация - тема 34

• 36 575
  • 815
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви момичета Heart Eyes!
Втора, стимулирана с летрозал. Всички много се притесняваме за първия тест, обаче искам да ви кажа, че притеснението тепърва започва. Grinning... Ще повторя теста утре и в петък. Лошото е, че ще бъде в различни лаборатории, а то май не трябва.

# 361
Sway тихичко честито! 💚

Аз се разписвам с първа неуспешна, мисля този месец да пропуснем, ама ще видим какво ще решим тези дни 🙂

# 362
Благодаря ви момичета Heart Eyes!
Втора, стимулирана с летрозал. Всички много се притесняваме за първия тест, обаче искам да ви кажа, че притеснението тепърва започва. Grinning... Ще повторя теста утре и в петък. Лошото е, че ще бъде в различни лаборатории, а то май не трябва.
Честитоооо ❤🥰🥰🥰Лека и безпроблемна бременност 🙏
На кой ден е направен кръвния тест?

# 363
На 12я ден.

# 364
Sway тихичко честито! 💚

Аз се разписвам с първа неуспешна, мисля този месец да пропуснем, ама ще видим какво ще решим тези дни 🙂

Вики, гуш! Смело напред! Аз първата я броях за опознавателна. Heart

# 365
V_gs, кураж! Ще стане

# 366
Sway тихичко честито! 💚

Вики, съжалявам.
Защо мислите да пропускате? Знам, че с натрупване инсеминациите имат по-добър успех.

Sway, честито! 🍀 💕
Междудругото и моя успешен опит беше с летрозол.

# 367
Момичета , с наближаване на тестването , нещо съвсем ми се срина бойния дух (особено с тия прекалено ранни симптоми на пмс) . Започвам да си мисля , че мъжкият фактор е непреодолимо препятствие с инсе , освен в случаите , когато е толкова тежък , че е необходима донорска . И наливам от пусто в празно.  Имате ли мнение по въпроса

# 368
Sway тихичко честито! 💚

Съжалявам. Повечето първи са неуспешни. Ще дойде и твоето време.

# 369
Благодаря ви момичета! 💚

Мисля да пропуснем, защото ни предстои едно пътуване, но освен това останах с малко резерви към клиниката и мисля да отида на преглед при някой друг за още едно мнение. Не знам, сигурно е нормално, но оставам с усещането, че като сме с неизяснен стерилитет, изобщо не им се занимава да потърсят евентуален проблем по-дълбоко, а директно инсета. Никой не ми е предлагал вариант да ходя просто на фоликуметрия месец, два и да пробваме у дома под наблюдение на лекар. Пак казвам, сигурно е нормално и не се смятам за някаква специална, ама просто така го усетих. 🙂

# 370
Здравейте мили момичета, отдавна не съм писала защото ме беше страх да се похваля. Но след днешния преглед идвам да ви вдъхна надежда и да ви кажа, че моята първа инсеминация януари месец беше успешна!
Инсеминацията беше на 13 ден от мц след стимулация с летрозол и една инжекция Фостимон на един не спукан фоликул. От стимулацията си имах само един доминантен фоликул. Имах леко усещане, че лекарката ме претупа, защото беше планирана за петък, когато тя няма часове и изненадващо в сряда когато отидох на преглед ми каза слагаме таймираща инжекция и утре (четвъртък) правим инсеминацията. Но се оказа, че е била абсолютно права, затова ви съветвам да вярвате в лекарите, все пак това са учили и го практикуват всеки ден. Важно е обаче според мен да държите да имате чести прегледи когато се следи растежа на фоликулите и задължително преглед преди самата процедура за да знаете какво е състоянието на фоликула. Мойте бяха общо 3 прегледа + още един в деня на процедурата. Също така мисля, че е много важно преди процедурата да се изследва LH и Естрадиол, заради тях моята инсеминация се изтегли ден по рано, докторката каза, че LH има пик.
От седмия ден след процедурата имах леки пробождания 1:1 като преди цикъл. Бях сигурна, че ще ми дойде и даже вече бях запазила час за подготовка за следваща инсеминация 😃. Абсолютно никакви други симптоми нямах, всичко си беше като преди цикъл и исках по бързо да спирам прогетерона и да ми идва цикала, та да продължаваме напред. На 13 ден направих тест Престо който излезе с много бледа втора черта, влязах в интернет да чета и се оказа, че тази марка давали някакви изпарителни фалшиви втори черти и го обявих за отрицателен. На 14 ден направих Шуърчек който също излезе с бледа втора черта, ама толкова бледа, че даже нямаше как да я снимам. И реших, че ще ходя на кръвен който накрая показа 107❤️.
Та така мили момичета. От сърце вярвам, че всяка от вас скоро ще види положителния тест и ще се срещнем в групите за бъдещи мами! Пожелавам ви много здраве, търпение и вяра. И ви съветвам освен за физическото си здраве да се грижите и за психическото такова, защото знам колко могат да бъдат стресиращи и депресиращи всички прегледи, изследвания и неуспехи. Аз лично използвах йога и медитация за тази цел, но всеки може да прави това което желае, стига да му носи спокойствие и хармония на душата.

# 371
Здравейте. На нас днес ни беше третата инсеминация (първа при Д-р Павел Ангелов в Тутракан)
Стимулацията беше с Летрозол. Таймираща Хориомон. С един фоликул отдясно и по думите на Д-р Ангелов перфектна лигавица. Моля ви, стискайте ни палци, имам огромна надежда третия път да е на късмет. Успех на всички чакащи, честито на всички успели. Бъдете здрави. Heart

# 372
Smile Честито!!! Много се радвам, че писа! Имаме нужда да четем такива постове Heartpulse
Желая ти лека бременност и прекрасен финал!

Извинявай, ако не съм запомнила историята ти- при вас имаше ли някакъв изявен проблем, от колко време опитвахте?

DilyanaValian Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 373
Благодаря! Ние опитвахме от малко повече от 2г. Нямаме изявен проблем, водим се с неизяснен стерилитет, след множество изследвания при мен се откри тромбофилия, а при мъжа ми морфологията беше с гранични стойности, но лекарите бяха на мнение, че изследванията са ни добри и тези неща не могат да са причина за незабреняване толкова дълъг период.

# 374
Smile_ честито. Лека бременност и един прекрасен и пухкав финал.
DilyanaValian, успех ти пожелавам да се похвалиш сред две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт