Ако няма рима, удари ма 
Здравейте момичета!
Тук отново студ на кутийка, като всъщност навсякъде, но пък все пак е януари и сега му е времето. Ще го преживеем и това, колко други неща сме преживели.
КАГ, аз също от време на време си потропвам в къщи, особено сега с каката. Тя има желание и двечките си тропкаме понякога. Обаче имам една случка. Решаваме с ММ да разучим циганското хоро. Пускаме компа, намираме клипче с учител и започваме. Играхме какво играхме, разбира се ММ се отказа по рано. Аз продължавам, ама вече забързаното, нали уж съм позадобряла и като се хлъзнах на ламината, такова изплоскване стана, че.... Слава Богу нищо ми нямаше и бяхме само двамата, че и се посмяхме доста. Ама оттогава все си имам едно наум.
Мамси, гледах клипчето, аз обаче с една кука не умея, та ако не е нахално се записвам и аз за мече. Прежда и аз мога да изпратя. Разбира се, не искам да се притесняваш, просто, когато имаш време и ако наистина не е трудно и ти доставя удоволствие.
Борбаланка, добре си дошла! Обаче и аз като КАГ да напомня за входния билет - разкажи ни един виц и нещо за себе си. Ако имаш въпроси към нас питай, ще отговорим

Нинка, аз не знам ние дали имаме този канал. С удоволствие бих гледала "Война и мир". Иначе, да кажа и аз, покрай тези нови изисквания ли са, какво не знам, за навирането в очи на полови, разнополови, безполови и т.н. почти се отказах да гледам романтичните филми по Диема фемили.
Ами за сега толкова от мен. Отивам да се потрудя още малко. После пак. За сега гушки на всички и спокоен следобяд
Радвам ти се, защото се престраши и скокна от балкона. Така преди година ЕНИСА, КАССС и МЕРИАН едновременно дойдоха при нас и много им се радвахме. Сега вече те са стари пушки, вряли и кипяли. Ти си новобранеца в компанията, на теб ще се радваме. Вече разбра, че трябва да платиш членски внос, а това е един виц. После можеш да ни разкажеш за внучетата, колко са големи и какви са. И от къде си ти? Ако си от София, при възможност и желание от твоя страна, ще се съберем на една среща, да се запознаем лично. Браво, момиче!